Zepter și Tudor Tennis Trophy: cum a fost ediția cu numărul 19?

Pe parcursul întregului turneu, Zepter a ajutat sportivii să-și revină mai ușor după partidele solicitante de tenis, iar în finală a premiat câștigătorii cu dispozitivul Bioptron. Iată cum s-a văzut Tudor Tennis Trophy din tribune.

La început de august, înainte ca ediția cu numărul 19 a Tudor Tennis Trophy să debuteze la Sămurcași, pe malul lacului Buftea, am spus povestea completă a acestui turneu inedit și a faptului că, pentru prima dată, Zepter România se numără printre sponsorii principali ai turneului.

De-a lungul celor zece zile de competiție, sportivii s-au putut reface mai ușor după partidele intense de tenis printr-o vizită la standul Zepter România, unde aparatul Bioptron a fost disponibil non-stop pentru tratarea mușchilor obosiți.

Alăturarea dintre Tudor Tennis Trophy și Zepter a fost una firească pe toate planurile, începând cu faptul că organizatorii turneului, familia Tudor, se numără printre cei mai vechi și fideli utilizatori ai produselor Zepter în România. Apoi, fiind vorba despre o competiție sportivă foarte iubită și cu o istorie de aproape două decenii, dispozitivul Bioptron –  folosit cu succes de către sportivi din toată lumea – putea ajuta activ procesul de refacere al concurenților, între meciurile de tenis.

Așa s-a întâmplat alăturarea TTT și Zepter, iar interesul și deschiderea participanților au fost o constantă a zilelor de concurs: sportivii și susținătorii lor au venit la stand, au testat dispozitivul Bioptron și au completat formularul LIVE 100.

Cum i-a ajutat Bioptron pe sportivii de la TTT?

Procesul de funcționare a Bioptron-ului este simplu și logic, documentat științific până în cel mai mic detaliu. Lumina polarizată policromatică emisă de Bioptron – denumirea tehnică pentru lumina produsă natural de soare, dar fără radiații UV sau efect de încălzire – merge până în profunzimea țesuturilor și are un efect simulator asupra proceselor celulare.

Astfel, de 30 de ani încoace, dispozitivele Bioptron sunt folosite cu succes pentru tratarea și ameliorarea durerilor lombare, a luxațiilor, a entorselor sau rupturilor de ligamente. De asemenea, în cazul durerilor musculare după accidente sportive grave, Bioptron contribuie la ameliorarea simptomelor și la vindecarea mai rapidă. Celulelele sunt stimulate blând de către lumina polarizată policromatică și astfel se pot vindeca mai repede.

Bilanțul ediției cu numărul 19 a Tudor Tennis Trophy

Au fost 10 zile cu probe de simplu și dublu, 28 de jucători de tenis amatori, dar și profesioniști retrași din circuit, totul încheiat cu un Garden Party în alb.

Finala de dublu a fost câștigată de un tandem format dintr-un amator și un profesionist: Rin Drăgoiu și Adi Niculescu, aflați la prima participare în cadrul Tudor Tennis Trophy.

Finala de simplu, de sâmbătă, 18 august, a fost câștigată de către Cosmin Cimpoeru, care s-a impus în fața lui Alex Florea. Cimpoeru se află la al treilea titlu consecutiv câștigat la Tudor Tennis Trophy.

Toți câștigătorii de la probele de dublu și simplu au primit aparate Bioptron MedAll, iar restul participanților au fost de asemenea răsfățați cu premii Zepter, înmâmnate de Ramona Oprea, directorul general al Zepter Romania, și PR-Managerul Alina Dumitru.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *