ZEPTER celebreaza 24 de ani in Romania. Excelenta in lifestyle si viata sanatoasa!

 

La multi ani, Zepter Romania!

Luna Octombrie marcheaza 24 de ani de cand Zepter a intrat pe piata romaneasca, revolutia pentru un stil de viata sanatos incepand din bucatarie, cu celebrele vase de gatit. Zeci de mii de romani au devenit in aceasta perioada posesori ai produselor Zepter Romania, iar odata cu primul produs cumparat au inteles filosofia brandului si au devenit astfel clienti fideli, care au acasa aproape toate produsele lansate pana acum sub marca Zepter.

Prin motto-ul “Live Better, Live Longer”, Zepter isi propune sa ofere solutii pentru un lifestyle sanatos 360 de grade, de la celebrele sale vase de gatit pana la aparatele de purificat aerul si apa, sistemul complex de curatire Tuttoluxo, produsele cosmetice de ultima generatie, portelanurile pretioase si celebrul aparat BIOPTRON, cu multiple beneficii pentru sanatate.

Pentru ca orice aniversare vine si cu noutati, tot in aceasta luna Zepter Romania lanseaza si propriul sau magazin online, shop.zepter.ro, astfel incat vizualizarea ofertelor si plasarea comenzilor va fi mult mai usoara. Va puteti inscrie online in CLUB LIVE 100, programul de fidelizare Zepter, ce ofera preturi speciale incepand de la prima achizitie.

Zepter Romania tine sa le multumeasca prin acest post tuturor celor au au ales produsele brandului in aceasta perioada si intregii echipe de consultanti de vanzari din Bucuresti si din tara.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *