VacSy

Gătim sănătos, dar ce se întâmplă după aceea? Alimentele proaspete sau mâncarea gătită cu ingrediente fresh au o durată de viață redusă, chiar și ținute la frigider. Dacă vrem să ne mai luăm și mâncare „la pachet”, lucrurile se complică și mai tare.

Aici intervine VacSy, sistemul simplu și ingenios de ambalare în vid, patentat internațional și gândit tocmai pentru a elimina din ecuație toți factorii de mediu care influențează mâncarea.

Adică ținem mâncarea în vid?

Da, alimentele sunt plasate în recipiente din sticlă sau pungi ermetice, iar pompa VacSy scoate aerul în câteva secunde. Odată cu el dispar bacteriile, mucegaiurile și ciupercile, care au nevoie de oxigen pentru a supraviețui, iar mâncarea reține toate proprietățile nutritive și aspectul fresh. Dacă un aliment are o durată de viață de o zi în frigider, așteaptă-te ca același aliment ținut în vid să dureze 5 zile. Intact, proaspăt, ca și cum l-ai fi preparat chiar atunci.

Și dacă nu gătim?

Chiar dacă nu gătești, iar în frigiderul tău se găsesc doar câteva lucruri „basic”, VacSy îți va fi de ajutor. Mâncăruri ușor alterabile precum brânza rezistă chiar și două luni în vid, intacte, alimentele uscate țin și 6 luni, iar borcanele cu preparate din comerț pot fi resigilate după fiecare folosire. Toate recipientele VacSy au un calendar integrat în capac, pentru a marca ziua și luna vidării. Am spus deja că trebuie să fie simplu.

La ce mai e util VacSy, în afară de mâncare?

Nu putem avea niciodată prea mult spațiu în dulap, mai ales când trebuie să schimbăm hainele de iarnă cu cele de vară și invers. Volumul ocupat de hainele depozitate până la următorul sezon poate fi redus la un sfert, introducându-le într-o pungă specială și sigilând-o cu VacSy. Ies din discuție și praful, moliile sau factorii de mediu de care te străduiești să le ferești.

Există o varietate mare de seturi, respectiv de produse individuale cu dimensiuni și în forme diferite. Prețul de listă al seturilor variază: 343 – 847 Euro, prețul pentru membrii ClubLive 100 fiind între 308,7 – 762,3 Euro.

Pompa de vidare Vacsy are preț de listă: 195 Euro, prețul pentru membrii ClubLive 100 fiind 175,5 Euro.

Aparatul de sigilare VacSy are preț de listă: 360 Euro, prețul pentru membrii ClubLive 100 fiind 324 Euro.