Trei paşi pentru un ten strălucitor în noaptea dintre ani

Sărbătorile de iarnă sunt un moment special care anunţă naşterea unei noi lumi în fiecare dintre noi. Este prilejul perfect pentru a ne auto-evalua, pentru a stabili obiectivele anului următor şi pentru a ne reinventa. De la obiceiurile alimentare şi până la cele de lifestyle sau de frumuseţe, totul poate fi revizuit într-o manieră care să nu creeze disconfort, ci să îmbunătăţească modul în care trăim, ne simţim şi arătăm. Iar pentru că în noaptea dintre ani orice femeie îşi doreşte să fie “regina serii” şi să strălucească mai mult ca oricând, îţi dezvăluim cum să obţii un ten radios în timp record. Schimbările majore încep cu paşi mici, aşadar de ce să nu porneşti de la aspectul pielii, cartea de vizită care te recomandă înaintea oricărui discurs.

Stresul, oboseala şi agitaţia ultimelor săptămâni şi-au pus atât de mult amprenta pe tenul tău încât pare că nu mai există nicio soluţie care să îi redea aspectul proaspăt, plin de vitalitate înainte de petrecerea de Revelion? Atunci când spui cosmetice Zepter este ca şi cum ai avea o baghetă magică care îţi îndeplineşte orice dorinţă. Urmează cei trei paşi de îngrijire şi te vei convinge singură de rezultate. Tenul tău va fi în cea mai bună formă posibilă şi va radia sănătate prin toţi porii.

Pasul 1. Puritatea este sursa frumosului şi a frumuseţii, iar curăţarea pielii reprezintă primul pas în obţinerea unui aspect proaspăt şi a acelei luminozităţi ce “izvorăşte din interior”. Nu este doar un deziderat al frumuseţii, ci un efect perfect explicabil prin prisma cosmetologiei. Metalele grele din atmosferă şi agenţii poluanţi acoperă tenul cu un “văl” invizibil care nu permite luminii să fie captată şi reflectată în exterior, rezultatul fiind o înfăţişare ternă, lipsită de vitalitate şi de vigoare. Este ceea ce în mod generic denumim un ten “gri”, obosit în permanenţă şi secătuit de energie.

Care este soluţia? O curăţare profundă şi meticuloasă a tenului, care musai trebuie să înceapă cu o microexfoliere delicată printr-un masaj circular cu emulsie pe faţa umedă, urmată de aplicarea unei măşti cu acizi din fructe, al cărei rol este atât de a elimina ultimele impurităţi fine, cât şi de a permeabiliza pielea pentru a facilita absorbţia ingredientelor active din produsele de îngrijire ce urmează a fi aplicate în etapa a doua. Foarte important: clătirea tenului trebuie efectuată numai cu apă rece, pentru a stimula microcirculaţia şi a revigora epiderma. Poţi folosi: gelul exfoliant cu extract de bambus La Danza şi masca cu dublă acţiune din aceeaşi gamă.

Pasul 2. Hidratează-ţi foarte bine tenul, indiferent de mediul în care te afli. Mai ales în această perioadă a anului, tenul este supus unui stres termic care îi afectează din plin funcţiile, favorizând pierderile de apă la nivel celular. Un ten cu aspect “stafidit” niciodată nu va reuşi să facă faţă provocărilor mediului exterior, menţinerea nivelului optim de hidratare fiind esenţială pentru buna sincronizare a tuturor proceselor implicate în ciclul natural de regenerare a pielii. O cremă precum Essential Anti-Aging Complex din linia La Danza, are atât rolul de a stimula producţia de lipide şi de a asigura o hidratare spectaculară, cât şi de a exalta luminozitatea. O poţi aplica atât ca produs pregătitor al tenului înainte de machiaj, cât şi ca bază pentru o îmbujorare naturală – amestecă o picătură de cremă cu fardul de obraz (neapărat cu tentă de roz), iar apoi aplică prin tapotare uşoară cu degetele; vei obţine un efect extrem de fin şi o iluminare imediată a chipului.

Pasul 3. Produsele destinate zonei de contur a ochilor fac toată diferenţa în ecuaţia unui chip fără cusur, acesta fiind şi motivul pentru care Zepter a investit atât de mult în dezvoltarea unor adevărate elixire de tinereţe, ale căror efecte se observă imediat după trezire. Adio cearcăne şi pungi de sub ochi! La Danza Cellular Eye Serum şi Soft Touch Eye Care alcătuiesc cuplul perfect atunci când vine vorba de îngrijirea ochilor.

Serumul ultra-concentrat este rapid absorbit în piele, iar pentru a-i intensifica efectul şi a relaxa zona sensibilă din jurul ochilor, îţi recomandăm să recurgi la masarea delicată a cremei La Danza Soft Touch Eye Care. Te intrebi dacă poţi folosi doar unul dintre aceste produse? Absolut. Însă dacă vrei să obţii rezultate rapide şi un efect de lifting al privirii, îţi recomandăm să le utilizezi împreună. Nu vrei regreta nicio clipă!

Produsele cosmetice din gamele Zepter se află la un click distanţă pe www.shop.zepter.ro , iar pentru mai multe detalii poţi vizita magazinul situat pe Blv. Unirii nr.70 sau poţi apela la un consultant.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *