Spune-mi ce mănânci ca să îţi spun cât de sănătoasă este pielea ta

Frumuseţea vine în primul rând din interior. Cu siguranţă îţi este cunoscut acest concept, care de câţiva ani buni rimează nu doar cu arealul wellbeing, ci şi cu cel al nutricosmeticii. Dincolo de tehnologia de vârf, cosmeticele revin la simplitate şi autenticitate, valorificând puterea legumelor şi fructelor regăsite în grădină. Pentru Zepter, această abordare a sănătăţii şi frumuseţii stă la baza tuturor produselor excepţionale create de peste trei decenii încoace. Cum se poate îmbunătăţi calitatea pielii tale alegând anumite ingrediente şi gătindu-le corect şi care sunt acele alimente care fac minuni pentru tenul tău, afli chiar acum.

Pielea reflectă starea de sănătate a organismului şi carenţele nutriţionale, iar acest lucru nu este nou. Încă din anii ’30, institutele de frumuseţe au corelat dieta cu terapiile faciale, unele dintre ele având chiar un meniu atent alcătuit din preparate şi sucuri cu efect beauty. Promisiunea anti-îmbătrânire pleacă chiar din farfurie, de la modul în care sunt gătite alimentele şi până la compoziţia culinară. De când nutriţioniştii şi-au pus expertiza în slujba cosmeticii, fructele şi legumele din livadă au devenit vedete nu doar la mesele zilnice, ci şi pe raftul cu elixire de tinereţe. De ce este atât de importantă o alimentaţie plină de nutrienţi pentru o piele sănătoasă şi curată? Un regim bogat în vitamine şi minerale păstrează mai bine integritatea ţesuturilor şi implicit reflexele unui ten tânăr (elasticitate, supleţe, fermitate etc.), în schimb, adaosul de grăsimi, aromele sintetice şi zahărul conduc la o producţie mare de radicali liberi şi la o diminuare treptată a grosimii dermului.

Prin tehnologia de preparare a alimentelor şi prin vasele confecţionate dintr-un aliaj metalic patentat, hipoalergenic şi sigur pentru sănătate, Zepter a devenit „nutriţionistul” personal a milioane de clienţi, procentul net superior de vitamine şi minerale păstrate în timpul gătitului fiind dovedit ştiinţific (mai multe detalii despre beneficiile sistemului integrat de vase Zepter, poţi afla AICI ) . Vitamina A, responsabilă cu menţinerea nivelului de keratină în stratul superficial al pielii (supleţea) şi prezentă în spanac, ardei roşu, morcov, ficat sau ouă, se păstrează în vasele Zepter de două ori mai bine faţă de vasele tradiţionale, la fel şi vitamina E, regăsită cu precădere în sparanghel, varză şi seminţe oleaginoase, şi combatant activ al radicalilor liberi care generează îmbătrânirea prematură.

Principiile active din sfera nutricosmeticii susţin aportul nutriţional conferit prin alimentaţia curată şi sănătoasă şi conturează noi gesturi de frumuseţe. Specialiştii Zepter ştiu foarte bine că un produs cosmetic eficient nu conţine neapărat ingrediente care valorează cât produsul intern brut al unei ţări în curs de dezvoltare, ci activi simpli, care dispuşi în concentraţii optime furnizează o mai bună sănătate pielii. Majoritatea acestora se regăsesc chiar în legumele şi fructele aflate zilnic pe farfurie.

Fructele exotice – kiwi, mango şi papaya – şi uleiurile vegetale naturale (migdale dulci, macadamia, susan, avocado etc) sunt explorate într-o serie de cosmetice premium linia La Danza, iar vitaminele A, B, C şi E aliate acidului hialuronic şi bioflavonoidelor, sunt integrate în cremele cu efecte de hrănire, regenerare şi fermitate din colecţiile Swisso Logical şi Zepur.

Vitamina C microîncapsulată în cosmetice cu performanță ridicată precum Masca de fructe cu dublă acţiune La Danza sau Complexul esenţial de protecţie La Danza, asociată căpşunilor, portocalelor sau kiwi-ului din dietă, este ideală pentru oxigenarea celulelor şi pentru redarea luminozităţii tenului. De asemenea complexul de vitamine A, B, C şi E regăsit în Hydro-Lifting Serum din gama SwissoLogical sau în Crema delicată de îngrijire a ochilor La Danza, contribuie alături de legume gătite sănătos (morcov, dovlecel, vinete, sfeclă, avocado etc.) la purificarea şi decongestionarea tenului (în special a celui cu tendinţă de îngrăşare), precum şi la accelerarea vindecării leziunilor cutanate.

Te invităm să descoperi cosmeticele Zepter online pe shop.zepter.ro şi în showroom-ul situat pe Blv. Unirii, nr.70.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *