Sportul ne schimbă în bine: Zepter sponsorizează performanța în gimnastică, la Cluj

Ca brand născut din pasiune, care promovează de 30 de ani performanța prin sănătate și wellness, sponsorizarea ediției aniversare a Campionatelelor Europene de Gimnastică reprezintă un gest firesc de susținere a unuia dintre cele mai iubite sporturi românești.

Românii iubesc gimnastica și își fac eroi și modele din sportivii care o practică. Conform unui sondaj al Institutului Român pentru Evaluare și Strategie, din luna august 2016, Nadia Comăneci este considerată în continuare cel mai mare sportiv român al tuturor timpurilor, iar gimnastica artistică se află pe locul al doilea în preferințele românilor, după „sportul rege”, fotbalul.

Inclusiv dintre participanții la olimpiada din Brazilia, gimnaștii Marian Drăgulescu și Cătălina Ponor au ieșit pe primele locuri în simpatiile românilor, iar gimnastica artistică a fost, oficial, cea mai urmărită și comentată disciplină sportivă de la Rio. Într-o societate confuză, gimnastica și reprezentanții ei ne aprind imaginația și pasiunea, iar Zepter crede în puterea de schimbare în bine pe care o poate avea sportul asupra noastră, a tuturor.

De ce tocmai gimnastica?

Gimnastica artistică întrunește, la o scară mică, valorile de care are nevoie o societate evoluată, bazată pe merit și performanță: începe din pasiune, se susține cu muncă dozată inteligent, după o strategie clară, iar principalele instrumente de lucru sunt „interne”: tenacitate, ambiție, voință. Plus fair-play și puterea de a accepta senin eșecul și victoria. Dacă toți am aplica zi de zi măcar un procent din filozofia de viață a unui gimnast, wellness-ul ar deveni o realitate palpabilă. De ce să nu ne inspirăm?

Din nou gazde după 60 de ani

Campionatele Europene de Gimnastică Artistică – Feminin & Masculin – se desfășoară la Sala Sporturilor din Cluj, între 19 și 23 aprilie, și marchează o întoarcere acasă.

Prima ediție a campionatului s-a desfășurat în 1957 tot în România, la Sala Floreasca din București, unde România a cucerit, la momentul respectiv, 6 medalii europene. La 60 de ani de la prima ediție, campionatele vor fi transmise în direct de către TVR și preluate de către alte 43 de televiziuni naționale.

De ce Zepter și gimnastica?

Gimnastica implică grație și meticulozitate, iar execuțiile fără cusur au în spate un volum imens de efort, care se cere susținut de un stil de viață sănătos. Aici s-au întâlnit dezideratul Zepter de 30 de ani încoace, de a asigura soluții de lifestyle simple și sănătoase, și nevoile reale ale sportivilor de performanță. Sportivii au timp limitat la dispoziție, nevoi nutriționale complexe, iar simplitatea și eficiența sunt vitale pentru succes.

Cei peste 300 de gimnaști veniți la Cluj din 43 de țări trăiesc energia și performanța ca stil de viață, iar Zepter e mândru că poate susține, din culise, eforturile și pasiunea lor, în postura de sponsor. Suntem o prezență discretă vizual, dar activă, care își dorește să FACĂ, să OFERE, să SUSȚINĂ  concret. Ca și în ultimii 30 de ani, credem că rezultatele concrete și medaliile se obțin muncind efectiv și făcând lucrurile să se întâmple, nu doar vorbind despre ele.

Noi vom fi acolo, activi, din toată inima. Tu poți fi printre cei 25.000 de spectatori sau printre cei  peste 300.000 de telespectatori așteptați. Să lăsăm gimnastica să ne inspire și să fim ALL WELL.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *