Scapă de celulită în 2 paşi şi 3 mişcări. La propriu.

Dintre toate preocupările legate de aspectul fizic şi de imaginea pe care o afişezi în societate, cea referitoare la celulită presupune un grad sporit de complexitate. Mai ales că este atât de răspândită, greu de combătut şi de cele mai multe ori, aspru judecată. Însă ca orice problemă, îşi găseşte rezolvarea mai repede decât te-ai fi aşteptat, în momentul în care ai la îndemână soluţii care chiar funcţionează. Noi ţi-am pregătit un plan de acţiune concret pentru a scăpa de celulită în 2 paşi şi 3 mişcări. La propriu.

Indiferent că vorbim despre denivelări cutanate, aproape inobservabile sau dimpotrivă foarte pronunţate, despre un aspect de “coajă de portocală” sau despre noduli evidenţi şi dureroşi la atingere, celulita face parte din cotidian. O vezi peste tot, la colegele de birou, la tinerele care se îndreaptă spre liceu, la mama ta care este la curent cu cele mai noi tratamente în domeniu şi chiar la fotomodelele internaţionale, surprinse de paparazzi în ipostaze mai puţin flatante. Conform celor mai recente rapoarte ale institutelor de cercetare din New York şi Virginia, 98% dintre femei se confruntă cu celulită, iar aparatele, cremele şi tratamentele menite să o combată însumează aproape două sute de milioane de dolari. Vorbim aşadar despre o industrie cât se poate de profitabilă, comparabilă ca valoare cu cea anti-aging. Ceea ce nu e puţin lucru, dacă luăm în calcul faptul că ţări precum Statele Unite, Italia sau Spania, mari consumatoare de produse de îngrijire şi prevenţie anti-aging, ocupă primele poziţii în topul vânzărilor de cosmetice targetate anti-celulită (conform statisticilor publicate de statista.com, unul dintre cei mai importanţi provideri de analize, cercetări şi studii de piaţă la nivel global).

Ce este de făcut?

Ai încercat toate cremele, tratamentele şi procedurile existente pe piaţă, însă rezultatele au fost departe de cele la care te-ai fi aşteptat? Noi nu îţi promitem nimic, ci te invităm pe tine să te convingi că metoda pe care ţi-o propunem realmente are efect. Ca orice ecuaţie complicată, celulita trebuie abordată din mai multe unghiuri, fiecare dintre ele corespunzătoare unei cauze majore. Ceea ce contează este perspectiva de ansamblu şi apoi, perseverenţa.

Apariţia şi dezvoltarea celulitei este pe de o parte determinată genetic, iar pe de alta favorizată de alimentaţie, fumat, stres şi sedentarism. Pentru că dictonul naturist “suntem ceea ce mâncăm” este cum nu se poate mai adevărat, şi pentru că pielea reflectă fără absolut niciun ocoliş sau filtru photoshop, starea de sănătate a organismului, vom începe cu alimentaţia. Mai precis, cu cea nesănătoasă.

Nu consumul unor alimente “interzise” produce celulită, ci gradul de procesare al acestora şi modalitatea de gătire

O dietă care abundă în grăsimi saturate, poate conduce la încetinirea fluxului sangvin şi la o oxigenare precară. Conform specialiştilor Universităţii Harvard, pizza, burgerii şi brânza reprezintă cele mai importante surse de grăsimi saturate, acestora adăugându-li-se sosurile gata pregătite, băuturile acidulate şi semi-preparatele. Ce impact are asupra pielii consumul frecvent al acestor alimente? Majoritatea mâncărurilor de tip fast-food, procesate în exces, au un indice glicemic ridicat. Mai precis, conţin foarte mulţi îndulcitori şi zahăr pentru a conferi acel gust de care ţi se face dor şi care dă dependenţă. Aceste glucide sunt absorbite rapid şi transformate în grăsime care se depune în ţesutul adipos. Şi nu te gândi că există o limită clar trasată. Ţesutul adipos îşi poate mări considerabil volumul – până la 80-100 de ori. Mai mult decât atât, zahărul este cel care nu doar “introduce” grăsimea în locurile nedorite, ci îi şi facilitează şederea îndelungată.

Nu trebuie să renunţi la plăcerile culinare şi la gust pentru a diminua celulita. Trebuie doar să încerci şi altceva. Sistemul de prepare al hranei Zepter te va convinge că se poate şi altfel. Şi asta fără a face vreun compromis în ceea ce priveşte savoarea mâncării şi plăcerea resimţită în timpul mesei. Vasele Zepter au o bază compactă Acuterm, care înmagazinează rapid căldura şi permite ca procesul de gătire să se desfăşoare la temperaturi mai scăzute decât cele clasice şi într-un timp mai scurt. Altfel spus, te poţi bucura de o mâncare mai sănătoasă, vitaminele, mineralele şi proteinele păstrându-se într-un procentaj mult mai ridicat datorită sistemului de gătit la temperatură joasă, şi de un gust mai bun, care evidenţiază aroma naturală a preparatelor, fără adaos de condimente, uleiuri sau mix-uri pentru potenţarea savorii.

Mai mult decât atât, vasele Zepter sunt un veritabil aliat al sănătăţii, fiind confecţionate dintr-un aliaj metalic patentat (316L), care face interiorul dur, fără a mai fi necesare straturi suplimentare din alte materiale cu potenţial toxic. Asta înseamnă că dieta ta va fi nu doar mai sănătoasă, ci se va transforma într-un stil de viaţă ce promovează longevitatea. Şi bineînţeles, frumuseţea. Celulita probabil nu va dispărea în totalitate niciodată, însă având o alimentaţie bogată în nutrienţi şi în grăsimi de calitate superioară, se va diminua pe zi ce trece. Este ceea ce specialiştii denumesc ca fiind “hrană pentru piele”. De exemplu, sfecla roşie, cât mai puţin preparată termic, contribuie la eliminarea grăsimilor din corp, ananasul şi ţelina favorizează drenajul limfatic şi eliminarea retenţiei de apă din organism, iar fructele de mare, peştele şi algele marine conţin proteine, vitamine, minerale şi iod care previn sedimentarea grăsimilor în ţesuturi şi îmbunătăţesc calitatea pielii.

Nu toate cremele anticelulitice sunt la fel. Iată ce le diferenţiază.

Grija pentru cât şi ce consumi, trebuie dublată de selecţia atentă a produselor cosmetice cu acţiune concentrată anti-celulită. Astfel spus, ce aplici pe piele pentru a stimula metabolismul celular şi a spori beneficiile unei nutriţii echilibrate. Îţi vine poate greu să crezi, însă nu toate cremele anti-celulită sunt la fel, cu toate că ţintesc acelaşi lucru. Multe dintre ele cu siguranţă te-au dezamăgit şi ai încetat să le foloseşti pentru că nu vedeai niciun rezultat concret, însă şi aici ştiinţa este cea care face diferenţa. Dacă mare parte dintre produsele anticelulitice au ca efect îmbunătăţirea fermităţii şi a tonusului pielii, graţie conţinutului de cafeină sau derivaţi ai acesteia, care ajută la eliminarea apei din ţesuturi (epiderma devine mai suplă şi mai compactă, nemaifiind atât de “afânată”), Tratamentul intensiv anticelulitic Swisso Logical accelerează ritmul metabolic, diminuând depozitele adipoase şi reactivând anumite funcţii ale organismului aflate în stare latentă. Asta înseamnă că aspectul celulitei se va îmbunătăţi semnificativ, iar recurenţa va fi prevenită.

Câţiva zeci de ani de studii şi cercetări au fost necesari pentru ca specialiştii laboratoarelor Zepter Cosmetics să găsească formula perfectă, care să ofere rezultate încă de la primele aplicări şi care să răspundă chiar şi celor mai înalte exigenţe. Succesul este garantat de calitatea ingredientelor, arta asocierii acestora şi concentraţiile optime pentru obţinerea unor rezultate cu adevărat spectaculoase. Cafeina, carnitina şi isoflavonele de soia fac echipă bună în dizolvarea depozitelor de grăsime şi inhibarea formării de noi adipocite, extractul de cacao tonifiază pielea şi favorizează drenajul, iar aloe vera şi spirulina contribuie la menţinerea elasticităţii şi supleţii pielii.

Nu ai timp să însoţeşti aplicarea cremei de un masaj viguros aşa cum ai citit în reviste că trebuie efectuat? Nici nu trebuie. Tratamentul intensiv anticelulitic Swisso Logical nu îţi răpeşte timp, ci îţi valorifică la maxim ritualul de frumuseţe. Graţie texturii lejere, crema se absoarbe în piele în doar câteva secunde, nefiind necesar să masezi zonele afectate de celulită timp îndelungat şi nici să insişti. În plus, aroma discretă conferită de extractele naturale din plante şi fructe, îţi conferă o stare de bine care se menţine pe tot parcursul zilei.

Te invităm să descoperi produsele Zepter în showroom-ul nostru de pe Blv. Unirii nr.70 şi online pe shop.zepter.ro.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *