Philosophy

Inspiră-te, fiindcă tot ceea ce ai citit aici a început acum 30 de ani de la o inspirație ambițioasă a familiei Zepter, care s-a transformat într-un brand cu peste 80 milioane de clienți în toată lumea. În România se află din 1993, ceea ce înseamnă că intrăm în casele românilor de 24 de ani, neîntrerupt.

În meniul nostru din dreapta vei găsi multe produse, specificații tehnice și explicații detaliate despre tehnologii și procedee revoluționare. Pe homepage te așteaptă sfaturi rapide și concrete pentru a trăi mai sănătos chiar de azi, dar și idei deștepte de pus pe moodboard. Toate sunt rezultatul acelei inspirații, care sună cam așa:

Cum putem să facem viața mai sănătoasă, mai simplă și mai eficientă?

Indiferent ce vei alege să parcurgi de pe site-ul nostru, acestea sunt elementele pe care le vei regăsi constant: soluții pentru o sănătate mai bună, moduri de a face mai ușoare activitățile casnice, idei de eficientizare și simplificare a vieții într-o lume în care timpul este resursa cea mai prețioasă.

Nu vrem să-ți dai viața peste cap pentru noi și nu e nevoie. Nu trebuie să renunți la nimic. Nu e cazul să-ți reorganizezi bucătăria, casa ori să-ți schimbi prioritățile în viață. Nu vrem să cumperi 20 de vase dintr-un foc sau să arunci la coș tot ceea ce deții. Nu despre asta este vorba.

Vrem să fim mai bine. We all well. Now

Începem fix din punctul în care te afli acum. Vrem să gătești mai rapid, mai simplu și mai sănătos. Să ai nevoie de mai puține ingrediente și să păstrezi mâncarea mai mult timp. Să ai mai mult spațiu în frigider și în dulap. Să-ți rezolvi mai ușor durerile și micile sensibilități ale pielii.

Vei vedea că produsele noastre au moduri de folosire precise, care nu lasă loc de interpretări sau de eroare. Dacă alegi să le folosești, îți vom spune totul despre temperaturi, puncte de fierbere, moduri de a încinge plitele, pași de folosire pentru fiecare aparat. La fiecare 10 secunde, undeva pe glob cineva explică modul de folosire al produselor noastre. Odată înțelese, totul devine mai simplu decât ți-ai fi imaginat.

Dacă nu e simplu, nu e Zepter.

Prețul produselor Zepter e dictat de raportul dintre calitatea pe care o promitem și rezultatele pe care le livrăm. De trei decenii demonstrăm acest lucru și, până să te convingi singur, vrem să-ți explicăm succint: Zepter nu este și nu va fi niciodată „made in China”.

Fabricile noastre se află în Elveția, Germania, Italia, acolo unde putem găsi cele mai bune competențe pentru fiecare produs în parte. Vasele sunt realizate integral în Italia, la fel și aparatura Vacsy. Tehnologia Bioptron vine din fabrica Zepter din Elveția. Porțelanurile, tacâmurile și cuțitele noastre profesionale sunt manufacturate în Germania, iar produsele cosmetice vin tot din Elveția. Pentru că mergem mereu acolo unde există hub-uri de tehnologie avansată, purificatoarele de apă și aer sunt realizate în Coreea de Sud, un loc cu tradiție și una dintre țările cu dezvoltare explozivă în ultima decadă.

Tehnologiile noastre au nevoie de cele mai bune materiale, iar unele dintre acestea sunt folosite doar de câteva companii din lume. Spre exemplu, aliajul metalic 316L este ecologic, indestructibil și producția lui costă cu 50% mai mult decât cea a oțelului inoxidabil. Din el sunt făcute vasele Zepter, dar și unele componente Apple Watch, instrumente chirurgicale sau implanturi de top, tocmai fiindcă asigură durabilitate maximă, nu provoacă alergii și se întreține ușor.

Marketingul nu durează 30 de ani. Calitatea DA.

Click aici pentru politica de confidentialitate a www.wawromania.ro.