Promisiunea unei pieli mai ferme şi mai suple în timp record: tratamentul anticelulitic intensiv Swisso Logical

Luna august este prin excelenţă luna vacanţelor, iar acum este momentul să profităm la maxim de tot ceea ce are mai bun să ne ofere vara: plimbări nestingherite pe Rivieră, cocktail-uri în culorile apusului, platouri colorate cu fructe servite la piscină şi multe instantanee care să ne amintească de experienţele trăite şi de locurile minunate descoperite în călătorii. Iar pentru că relaxarea derivă şi din mulţumirea de sine, în gama Zepter Swisso Logical se regăseşte cea mai eficientă soluţie pentru o siluetă de invidiat: tratamentul anticelulitic intensiv cu rezultate imediate şi de durată.

Celulita este fără îndoială un subiect delicat, însă tocmai de aceea trebuie tratat cu maximă atenţie şi seriozitate. Nu putem ascunde faptul că tânjim să atingem perfecţiunea din toate punctele de vedere, inclusiv fizic, ceea ce nu este deloc un lucru rău, mai ales atunci când avem la îndemână produse care oferă rezultate concrete. A ne dori mai mult de la noi înşine este până la urmă premisa unui trai bazat pe alegeri conştiente şi pe o selecţie riguroasă – de la modul în care ne alimentăm şi până la arsenalul de cosmetice utilizat. Abordarea holistică în tratarea celulitei îşi găseşte explicaţia tocmai în multitudinea de cauze ale acesteia: tulburări hormonale, dezechilibre nutriţionale, sedentarism sau predispoziţie genetică.

O piele fără imperfecţiuni în timp record? Da, acum se poate!

Ultimul deceniu a fost marcat de o avalanşă de produse cosmetice destinate ameliorării celulitei şi îmbunătăţirii condiţiei pielii, puţine dintre acestea reuşind să treacă testul consumatorului final. În mod firesc atunci când un produs nu ne oferă rezultatele promise, îl abandonăm fără niciun regret. Iar pentru că niciodată nu avem suficient timp la dispoziţie, a doua şansă nici nu intră în discuţie. După ani de cercetări şi sute de teste clinice efectuate, Zepter a reuşit să pună la punct un tratament intensiv anticelulitic de excepţie, capabil să ofere rezultate vizibile încă de la primele aplicări: o atenuare a denivelărilor cutanate, un plus de fermitate şi o scădere semnificativă în centimetri, ca urmare a diminuării (într-o primă etapă) retenţiei de apă şi compactării ţesuturilor.

Swisso Logical Intensive Anti Cellulite Treatment depăşeşte orice aşteptări, misiunea sa nerezumandu-se doar la reducerea ţesutului adipos, ci şi la stimularea ritmului metabolic. Altfel spus, la prevenirea recurenţei celulitei prin reactivarea unor funcţii ale organismului aflate în stare latentă sau mult încetinite. Nu întâmplător, la baza formulei tratamentului intensiv anticelulită Swisso Logical se află un trio de ingrediente active care contribuie atât la dizolvarea depozitelor de grăsime, cât şi la inhibarea formării de noi adipocite: cafeină, carnitină şi isoflavone de soia.

Aplicare precisă, rapidă şi în deplin confort

Un produs anticelulitic dezirabil şi eficient, indiferent de forma de prezentare (gel, cremă, emulsie, ser, fiole etc) trebuie să îndeplinească câteva condiţii, impuse de traiul cotidian alert: să fie uşor de utilizat, să se absoarbă rapid în piele şi să fie ultra-confortabil. Cui îi plac cremele anticelulitice cu iz de camfor sau de mentol, care necesită un masaj viguros pentru a penetra epidermă şi care în final tot lasă o peliculă inestetică la suprafaţă? Graţie tehnologiei de ultimă generaţie, tratamentul intensiv anticelulitic Swisso Logical răspunde chiar şi celor mai înalte exigenţe, fiind extrem de versatil şi de agreabil în ceea ce priveşte aplicarea: o consistenţă perfectă, care se absoarbe în câteva secunde fără a insista cu mişcări de masaj, o senzaţie de piele catifelată şi suplă care se menţine pe tot parcursul zilei şi o aromă delicată conferită de extractele din plante şi fructe conţinute.

Încă de la primele două-trei aplicări, zonele afectate de celulită au un aspect vizibil îmbunătăţit. Cafeina şi carnitina activează arderea grăsimilor, isoflavonele de soia şi extractul de cacao favorizează drenajul şi tonifiază pielea, iar aloe vera în asociere cu spirulina contribuie la menţinerea supleţii şi a nivelului optim de hidratare al epidermei.

5 reguli de aur pentru un corp fără celulită

O cremă anticelulită nu poate face minuni în lipsa unor deprinderi corecte, atât nutriţionale, cât şi motrice. Prin urmare, am ordonat câteva aspecte esenţiale menite să se constituie în reguli de bună conduită… pe termen lung:

  1. Cei mai mari duşmani ai celulitei sunt alimentele prăjite, semi-preparate, bogate în grăsimi saturate şi zaharuri. O revizuire a planului alimentar se impune cu prisosinţă, atât pentru o siluetă armonioasă cât şi pentru un corp sănătos. Află cum să găteşti simplu şi uşor când habar nu ai de gătit şi de ce vasele Zepter sunt o economie pe termen lung.
  2. Exfoliază-ţi uscat pielea cu ajutorul unei perii de lemn speciale. În acest fel vei nivela depozitele de grăsime aflate sub piele şi vei îmbunătăţi circulaţia.
  3. De două ori pe săptămână foloseşte un scrub pentru corp. Te va ajuta să elimini toxinele din organism care favorizează celulita.
  4. Aplică în mod conştiincios de două ori pe zi (dimineaţa şi seara) tratamentul intensiv anticelulită Swisso Logical, completând cu 10 minute de color terapie Bioptron pentru intensificarea acţiunii şi pentru rezultate mult mai rapide – ecran portocaliu (stimulează arderile, energizează şi activează funcţiile metabolice). Mai multe detalii despre terapia cu lumină Bioptron poţi afla AICI.
  5. Hidratează-te corespunzător, consumând atât un minim de 2 litri de apă pe zi, cât şi fructe şi legume proaspete.

Tratamentul intensiv anticelulită Swisso Logical poate fi achiziţionat prin intermediul unui consultant sau direct din shop-ul Zepter.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *