Pregăteşte-te de Valentine’s Day: răsfăţuri cosmetice cu efecte imediate

Frumuseţea înseamnă înainte de toate respect şi dragoste de sine, iar în luna dedicată iubirii, Zepter îţi oferă şansa de a te delecta cu cele mai apetisante cosmetice, menite să încânte simţurile şi să transforme fiecare aplicare într-o veritabilă experienţă. Nu ai încercat până acum niciun produs cosmetic din gamele Zepter? În apropiere de Valentine’s Day meriţi să îţi rezervi câteva momente doar pentru tine şi să descoperi în tihnă elixirele de frumuseţe Zepter, ale căror efecte nu se vor lăsa aşteptate. Pielea ta va arăta şi se va simţi mai bine ca niciodată.

Prin liniile sale înalt performante, concepute în prestigioasele laboratoare elveţiene, Zepter Cosmetics şi-a propus nu doar să răspundă tuturor nevoilor pielii, ci să alăture în mod admirabil secretele naturii, texturilor focusate pe plăcerea simţurilor. Este o dependenţă fără efecte secundare de care ai nevoie în viaţa de zi cu zi şi care are efecte terapeutice notabile. Imaginează-ţi cum o loţiune de curăţare facială se transformă într-o spumă fină în contact cu apa sau cum o mască se topeşte pur şi simplu în piele, dezvăluindu-şi miresmele gurmande de-a lungul aplicării. Formulele sofisticate ale cosmeticelor Zepter întregesc conceptul de happy therapy , asociind efectele hrănitoare şi hidratante celor decontractante şi revitalizante. Ştiai spre exemplu că anumite molecule derivate din ingrediente naturale au rolul de a conferi o stare de bine generală? Încearcă cel puţin unul dintre produsele Zepter incluse în „meniul” pregătitor pentru Valentine’s Day şi descoperă definiţia unui ten cu adevărat fericit şi a bunei dispoziţii autentice:

Masca de fructe cu dublă acţiune La Danza este o comoară pentru tenul tern, devitalizat şi vizibil marcat de oboseală. Graţie complexului de ingrediente active înalt performante (bioflavonoide, acid hialuronic, ceai verde organic, vitaminele A, B, C şi E, extract de Kigelia Africana – o plantă recunoscută pentru proprietăţile sale medicinale şi pentru capacitatea incredibilă de regenerare) şi a modalităţii unice de încapsulare, rezultatele sunt spectaculoase: strălucire şi luminozitate uimitoare chiar de la prima utilizare, tonus şi îmbunătăţire vizibilă a texturii pielii. Mai mult decât atât, textura măştii te cucereşte fără drept de apel şi te face să aştepţi cu nerăbdare următoarea aplicare: o cremă bogată cu fructe proaspete inspirată de haute pâtisserie şi prezentată într-un recipient perfect finisat, ce denotă grija pentru detaliu şi atenţia acordată experienţei în utilizare.

Puritatea este sursa frumuseţii, iar Gelul de Exfoliere cu extract de bambus La Danza certifică din plin acest lucru. Dacă majoritatea loţiunilor exfoliante pe care le-ai încercat până acum obişnuiau să îţi irite uşor tenul datorită granulaţiei mari, gelul cu extract de bambus alb natural La Danza te va surprinde cu atingerea sa blândă şi delicată. Spune adio tenului încărcat cu o exfoliere gurmandă pe cât de eficientă, pe atât de plăcută şi de relaxantă. Formula gelului alătură extractului de bambus alb natural, floarea de hibiscus sau “planta Botox” aşa cum este denumită în arealul cosmetic datorită incredibilei abilităţi de inhibare a enzimei responsabile cu degradarea fibrelor de elastină şi de îmbunătăţire a supleţii pielii. În plus, spre deosebire de alte forme sintetice de acizi, care privează tenul de uleiurile sale naturale, acizii organici ai florii de hibiscus au rolul de a restabili echilibrul lipidic cutanat şi de a reda aspectul proaspăt şi strălucirea naturală a tenului.

Un desert senzual pentru o piele ce aşteaptă să fie dezmierdată? Încearcă Crema de corp cu efect intens reparator La Danza şi descoperă remediul pentru pielea deshidratată sau pentru cea care pofteşte de multă vreme la ceva savuros. Mai mult decât o cremă hidratantă pentru corp, produsul La Danza a fost conceput ca un tratament de ultimă generaţie pentru stimularea reînnoirii celulare, reducerea vergeturilor apărute fie în timpul sarcinii, fie de-a lungul dietelor, calmarea iritaţiilor, redarea fermităţii şi a tonusului, precum şi îmbunătăţirea texturii pielii. Foloseşte-o zilnic şi vei vedea efectele mai repede decât ţi-ai putea imagina. În mai puţin de 30 de secunde crema este perfect absorbită în piele, aşadar efect maxim cu efort minim!

Sunt cele mai importante, vizibile şi în acelaşi timp neglijate părţi ale corpului. Mâinile reprezintă „cartea de vizită” în orice mediu, însă adeseori grija faţă de ele este lăsată pe ultimul loc. Ce-i drept, puţine sunt cremele pentru îngrijirea mâinilor care să întrunească toate aşteptările şi cărora să nu le poată fi găsit niciun cusur. Zepter Cosmetics a conceput Crema pentru mâini SwissoLogical – Ediţie specială aurie asemenea unui răsfăţ obligatoriu pe care orice femeie şi-l doreşte: o textură ultra-confortabilă care nu lasă reziduuri neplăcute pe piele, o formulă bogată în ingrediente active care protejează, hidratează şi menţine elasticitatea pielii şi un strop de magie absolut necesar, sub forma micilor particule aurii ce conferă un plus de farmec fiecărui gest.

Descoperă produsele cosmetice Zepter în showroom-ul situat pe Blv. Unirii nr.70 şi online pe shop.zepter.ro. În luna dragostei, dăruieşte frumuseţe din toată inima!

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *