Noua linie cosmetică Zepur: frumuseţea este în natura ta

Natura a constituit dintotdeauna o sursă de inspiraţie pentru cosmetică, iar ştiinţa a validat puterea vindecătoare a plantelor în tratarea diferitelor tipuri de afecţiuni cutanate. Astăzi, lucrurile merg şi mai departe, iar noua gamă Zepur dezvăluită de Zepter stă mărturie a progresului înregistrat în arealul cosmetologiei de mediu. Te invităm să descoperi cea mai avansată linie de produse destinată tenului sensibil şi reactiv, bazată pe formule 100% naturale şi ingrediente atent selectate, menite să realizeze un scut epidermic de protecţie, prin întărirea barierei naturale.

Poluarea urbană şi stresul oxidativ nu afectează doar mediul, ci şi ţesuturile externe. Nu întâmplător, în ultimii ani laboratoarele cosmetice de cercetare şi dezvoltare şi-au concentrat eforturile în vederea conceperii unor produse capabile să lupte contra efectelor pe care metalele grele, produsele chimice şi particulele din aerul poluat le au asupra tenului. Este un proces care nu poate fi surprins cu ochiul liber, dar care se desfăşoară lent şi sigur. Hipersensibilitatea tenului este una dintre cele mai des întâlnite probleme cosmetice la nivel mondial, iar în România peste două milioane de persoane se confruntă cu un ten reactiv şi sensibilizat. Vestea bună este că hipersensibilitatea poate fi nu doar ţinută sub control, ci ameliorată vizibil. Iar ZEPUR este garanţia rezultatelor concrete!

Orice ten poate deveni sensibil

Îţi îngrijeşti cu rigurozitate tenul şi crezi că nu te vei confrunta niciodată cu disconfort cutanat? Gândeşte-te de câte ori în decursul ultimelor luni pielea ţi-a dat semnale de nemulţumire – o înroşire uşoară sau câteva mici iritaţii – pe care nici nu le-ai băgat de seamă. Predispoziţia spre sensibilizarea pielii există, chiar dacă manifestările nu sunt întotdeauna îndeajuns de evidente pentru a trage un semnal de alarmă. Acesta este unul dintre neajunsurile traiului în mediul urban, căruia cosmetica de vârf îi oferă în prezent un răspuns excelent. Produsele din gama Zepur se inspiră din tehnicile de fitoterapie pentru a contracara efectele poluării, ale oboselii şi ale stresului asupra pielii, acţionând concomitent asupra surselor îmbătrânirii premature – proasta calitate a aerului şi a luminii.

Cum se produce sensibilizarea pielii?

Stratul exterior al pielii este bariera care te protejează de acţiunea tuturor factorilor de mediu externi: radiaţii UV, poluare, stres oxidativ, smog, tutun etc. Consideră-l ca fiind cel mai bun prieten al tău, deoarece odată slăbit, vei avea de dus bătălii grele cu efectele negative induse de agresorii proveniţi din aerul poluat. În fiecare zi pielea este expusă unui mediu pro oxidant şi chiar dacă în majoritatea cazurilor oxidantul este neutralizat în reacţia cu materiile keratinice, produşii rezultaţi pot altera pielea prin afectarea barierei protectoare. Aceste efecte tisulare se manifestă fie în reacţii de iritare primară, fie în reacţii alergice. În consecinţă, capacitatea de adaptare a pielii la factorii externi se diminuează, favorizând penetrarea agenţilor iritanţi şi instalarea disconfortului cutanat – uscăciune, roşeaţă, senzaţie de încălzire localizată, descuamare fină, iar în unele cazuri chiar cuperoză.

Cei mai performanţi activi cosmetici şi ingrediente naturale de excepţie se aliază în noua gamă ZEPUR

Concepute în prestigioasele laboratoare elveţiene, produsele Zepur constituie veritabile remedii pentru pielea agresată şi sensibilizată. La baza formulelor 100% naturale se află extracte organice de calitate superioară cu o toleranţă excelentă, agenţi cu efect antiiritant, calmant, antihistaminic şi catifelant, precum şi ingrediente cu acţiune dovedită anti radicali liberi, menite să prevină îmbătrânirea prematură:

  • Uleiul de Inca Inchi – cea mai bogată sursă de acizi graşi Omega 3, 6 şi 9, contribuie la reducerea inflamaţiilor, menţine şi redă frumuseţea şi elasticitatea pielii
  • Unt de shea organic – hrăneşte pielea uscată, calmează iritaţiile şi asigură protecţie împotriva factorilor de mediu agresivi
  • Extract organic de floare de colţ – contracarează acţiunea distructivă declanşată de radicalii liberi asupra fibrelor de colagen şi de elastină proprii pielii şi previne îmbătrânirea prematură
  • Ulei de migdale – recunoscut pentru proprietăţile sale terapeutice şi medicinale, utilizat ca anti-inflamator şi protector al capitalului de tinereţe al pielii
  • Ulei de floarea soarelui – previne reacţiile cutanate vizibile
  • Aloe vera – acţiune emoilentă, calmantă şi regenerantă
  • Cafeină – activator al metabolismului celular, excelent drenant şi detoxifiant pentru organism

Colecţia ZEPUR este alcătuită din trei produse complementare, ideale pentru o îngrijire optimă a feţei şi corpului: crema de zi şi noapte care alături de complexul botanic ultra-perfomant conţine şi un extract special marin cu rol regenerant şi protector, loţiunea de corp intens hidratantă (poate fi utilizată şi în tratarea pielii cu tendinţă atopică) şi crema de mâini hrănitoare, care se absoarbe rapid şi nu lasă reziduuri grase la suprafaţă.

Mai mult decât produse 100% naturale cu o calitate a formulării de excepţie, cremele ZEPUR alcătuiesc un meniu complet de frumuseţe care energizeaza atât pielea cât şi simţurile. Aplicarea este una rapidă, iar gradul de compatibilitate cu pielea este nemaintalnit la o gamă cosmetică (nu conţin aditivi, silicon, alcool, substanţe chimice şi toxine care agresează tenul). În plus, înglobează cel mai mare procent de ingrediente naturale pure, alese şi procesate cu atenţie deosebită, astfel încât proprietăţile biologice ale substanţelor să nu se diminueze în timpul procesului de fabricaţie.

Produsele cosmetice Zepter din gama Zepur vor fi disponibile incepand cu luna ianuarie atât online pe shop.zepter.ro, cât şi în magazinul fizic situat pe Blv. Unirii nr.70. Şi nu uita că pentru orice nelămurire sau pentru informaţii suplimentare, poţi apela oricând la un consultant Zepter.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *