MoreJuicePress

Știm pe dinafară beneficiile curelor de detox cu sucuri presate la rece, dar între teorie și practică stă inevitabila comoditate. Dacă un trai mai sănătos și un corp vitaminizat înseamnă să ne reorganizăm viața special pentru asta, cei mai mulți dintre noi vom renunța înainte să începem. Asta se și întâmplă în jur.

Ca toate inovațiile Zepter, MoreJuicePress a apărut din nevoia unui produs simplu, eficient și util, adaptat la vremurile noastre și la dietele alcaline atât de răspândite și de benefice. Sucurile naturale sunt sănătoase dacă devin un ritual zilnic, iar pentru a se transforma în obiceiuri trebuie să se integreze natural în program. Să fim sinceri: cât loc mai avem pentru adăugat lucruri în viața de zi cu zi?

Ce e diferit la MoreJuicePress?

MoreJuicePress se bazează pe o tehnologie patentată 3 în 1: fructul e întâi comprimat, apoi strâns delicat, în mod progresiv, pentru a extrage la rece tot sucul. Se păstrează de 4 ori mai multe enzime și de 6 ori mai mulți nutrienți precum vitamina C, iar culoarea și gustul rămân intacte. E o diferență radicală față de storcătoarele clasice, care fac extracția rapid, cu degajare de căldură, și produc un suc cu multă spumă și conținut redus de enzime și vitamine. Nu-i de mirare că se și oxidează în scurt timp.

More Juice Press separă din start sucul de pulpă: are două capete de ieșire, iar lichidul este evacuat într-un recipient și pulpa în altul. Ulterior, pulpa uscată poate fi folosită ca sursă de fibre naturale în smoothie-uri, ca ingredient pentru măști sau la prepararea dulciurilor de casă. Nimic nu se pierde, pentru că un aparat inteligent valorifică tot ceea ce e bun și nutritiv din fiecare aliment în parte.

Aparatul are o caracteristică care-l diferențiază de alte produse, și anume ”frozen” care transformă sucul într-un desert sănătos demn de un Masterchef. Înlocuind melcul destinat sucurilor cu melcul dedicat deserturilor înghețate, veți crea un desert răcoros, delicios și sănătos!

Preț de listă 550 Euro, preț pentru membrii ClubLive 100: 495 Euro.