mixSy

Indiferent dacă e vorba de omogenizat lichide calde sau reci, de amestecat aluaturi, de mixat creme, de preparat omlete, râșnit cafea sau tocat cubulețe de carne, există o lamă potrivită și un dispozitiv MixSy pentru asta.

Ce are special MIXSY?
  • Este compus din materiale durabile și eco

MixSy e făcut din materiale ecologice de cea mai bună calitate. Lamele sunt din oțel inoxidabil (și pot fi folosite inclusiv în mâncare caldă), iar corpul aparatului este din poliacetal, un compus de 6 ori mai scump, mai rezistent și mai sigur decât polipropilenul din care sunt fabricate dispozitivele similare. Alegerea are și un motiv: trebuie să reziste pe termen lung fără să se uzeze.

  • Este practic și economic

Există multe mixere pe piață, dar MixSy e gândit ca tot-unitar cu dispozitive și accesorii care să acopere toate nevoile de mixat, tocat și râșnit dintr-o casă. Un singur aparat înlocuiește mai multe, într-un volum mai mic decât fiecare dispozitiv luat separat.

  • Face bucătăria mai eficientă

Este silențios, funcționează rapid pentru a reduce timpul de preparare și ocupă foarte puțin loc, ceea ce va optimiza considerabil fluxul de activități din bucătăria ta.

Detalii aici.

Prețul de listă pentru dispozitivul multifuncțional mixSy este de 180 Euro, prețul pentru membrii Club Live 100 este 162 Euro.

Timpul economisit este o formă de lux personal.