La ce să renunți vara asta, pentru sănătatea ta?

De multe ori ni se spune că pentru a trăi mai bine trebuie să adăugăm. Cu Zepter, ca să trăiești mai bine trebuie doar să renunți la ce îți prisosește. Mănânci mai puțin, respiri aer mai bun, bei apă mai sănătoasă, folosești mai mult și mai bine ceea ce ai. În cele ce urmează, îți dovedim că totul chiar este așa de simplu și la îndemână.

  1. RENUNȚĂ LA… CALORIILE GOALE

Citind știrile și noutățile de nutriție care apar săptămânal în presă, putem ajunge lesne la concluzia că un ingredient nou și miraculos se descoperă la fiecare câteva zile și că dieta noastră în absența lui este complet greșită. 

Nu este deloc așa, ba chiar din contră: atunci când ne hotărâm să facem o schimbare a stilului de viață sau simțim nevoia unei reașezări nutriționale, principala problemă pe care trebuie să o rezolvăm este „Ce putem să mâncăm mai puțin și mai bun?”, nicidecum mai mult. Nu trebuie să ne gândim ce să mai introducem în dietă ci cum putem să valorificăm mai bine și mai sănătos ceea ce avem deja.

Varianta pe care o propune sistemul patentat al vaselor Zepter este cea mai simplă și mai neinvazivă pentru viața ta și-așa aglomerată: aceleași preparate dintotdeauna, gătite rapid, într-un fel care să-ți ofere mai multe vitamine și minerale și mai puține calorii goale. Te vei sătura mai repede și vei mânca mai sănătos, fără să faci rabat de la lucrurile care-ți plac și fără ingrediente-minune de integrat în dietă.

Explicația este simplă: sistemul Zepter este gândit să funcționeze închis, adică alimentul de pe suprafața încinsă a vasului produce abur, aburul se ridică și condensează la contactul cu capacul și apoi picură încet înapoi în mâncare. Fără să adaugi apă, grăsimi, sare sau condimente de vreun fel, mâncarea va fi mai gustoasă, pentru că Zepter păstrează tot ce este mai bun în alimente: culoarea și textura, gustul și conținutul nutrițional.

  1. RENUNȚĂ LA… OBOSEALA CRONICĂ

Îți propunem un experiment: lasă geamul deschis câteva minute, într-o zi obișnuită de vară, și apoi trece-ți degetele pe marginea pervazului. Chiar dacă suprafața era impecabilă și perfect curată înainte să deschizi geamul, vei descoperi un strat subțire de praf venit de afară, același care se regăsește și în plămânii noștri.

Faptul că trăim în medii poluate este o realitate a vremurilor noastre și nu înseamnă că trebuie să ne retragem undeva în munți pentru ca plămânii noștri să își regăsească starea de sănătate și de bună-funcționare. În fond, câte weekend-uri la munte poți programa într-o vară doar ca să respiri aer curat? Aici intervine o altă soluție de simplificare a vieții de la Zepter, care transformă aerul poluat al orașului în aer ionizat negativ, la fel ca aerul tare de munte. 

Nu e niciun miracol, este doar un sistem de 5 filtre – antistatic, antibacterian, antialergic, filtru Hepa și filtru de carbon activ – care funcționează ca o singură unitate de filtrare și elimină mucegaiul, mirosurile neplăcute, gazele toxice, părul din aer, polenul, particulele de praf, fumul de țigară și germenii care pot provoca infecții. Therapy Air iOn, fiindcă așa se numește dispozitivul care face toate astea, neutralizează cauzele alergiilor, virusurilor gripale și bacteriilor și, așa cum spuneam mai sus… „produce” aer de munte. 

Mai precis, aerul ionizat negativ pe care-l produce Therapy Air iOn este la fel ca aerul tare de munte și, implicit, are aceleași efecte benefice: crește nivelul de energie fizică al corpului, combate stresul și depresiile, întărește sistemul imunitar și luptă împotriva insomniilor. Vei avea mai multă energie, fără să faci altceva din ceea ce faci mereu: să respiri, dar nu orice fel de aer, ci unul care să-ți oxigeneze cu adevărat corpul până la ultima celulă.

  1. RENUNȚĂ LA… BAXURILE DE APĂ

Apa este responsabilă de o serie întreagă de procese esențiale pentru buna-funcționare a corpului, mai ales pentru eliminarea toxinelor care, acumulate în cantitate mare, afectează starea de sănătate a organismului în ansamblu.

Raționamentul este simplu: dacă apa este cea care face „curățenie” în corp, trebuie să îi oferim corpului cea mai bună apă pe care o putem găsi. Implicit, o calitate proastă a apei sau o cantitate prea mică de lichid consumat zilnic duce la blocaje toxice și, automat, la afecțiuni adesea fără leac. Pielea uscată, metabolismul leneș, digestia defectuoasă, problemele de tranzit, retenția hidrică sunt doar câteva dintre problemele cu care ne confruntăm și ale căror cauză directă este apa.

Apa din circuitul public din România este încă dezinfectată prin clorinare, iar clorii și compușii reziduali ai acestuia sunt dovediți toxici asupra organismului. De aceea foarte mulți apelează la apa la PET, care vine însă cu seria ei de dezavantaje: exces de plastic, greutate mare de cărat în fiecare săptămână, un cost recurent de care nu scapi niciodată, plus compușii toxici ai apei în plastic. Ftalații și alte petrochimice toxice cunoscute, precum bisfenol A, sunt recunoscuți ca agenți cancerigeni și disruptori endocrini. 

Purificatoarele de apă Edel Wasser și AqueenaPro trec apa printr-o membrană specială, cu osmoză inversă, captând cele mai periculoase substanțe, precum plumb, radiu sau arsen pentavalent, dar și bacteriile, printr-un filtru special pe bază de argint. Rezultatul este o apă purificată și alcalină, care hidratează realmente corpul și, implicit, asigură și un aspect mai sănătos și mai hidratat al tenului și al pielii în ansamblu.

  1. RENUNȚĂ LA… RISIPĂ

Într-un singur an, pe Glob se risipesc 1,3 miliarde de tone de alimente. A treia parte din ceea ce se produce se aruncă la gunoi, iar România se aliniază periculos la această tendință: 2,27 de tone de mâncare sunt aruncate, echivalentul a 3,8 miliarde de euro cheltuite pe produse care nu ajung să mai fie consumate. Motivele sunt diverse: alimentele expiră înainte să apucăm să le consumăm, se alterează rapid după deschidere sau luăm mai mult decât avem nevoie și nu putem păstra pe termen lung.

Sunt cheltuieli goale, care nu ajută pe nimeni, și nu fac decât să pună presiune pe producție și consum deopotrivă. De aceea, ca să nu mai fi nevoit să cumperi mai mult, ci dimpotrivă, să folosești mult mai bine ceea ce ai în frigider, s-a inventat VacSy, un sistem de recipiente din sticlă și pungi ermetice în care mâncarea durează mai mult și își păstrează proprietățile intacte.

Secretul este… vidul. Pompa VacSy scoate aerul în câteva secunde, iar în vid toate bacteriile, mucegaiurile și ciupercile nu mai pot supraviețui, în absența oxigenului. Astfel, mâncarea își păstrează toate proprietățile și aspectul pentru o perioadă de 5 ori mai lungă decât dacă le-ai pune pur și simplu pe raftul din frigider.

Brânza rezistă două luni în vid, alimentele uscate până la 6 luni, iar borcanele de preparate din comerț – pe care trebuie să le consumi rapid după deschidere fiindcă se alterează – pot fi resigilate și păstrate mai mult timp.

  1. RENUNȚĂ LA… RIDURI

Firește că nu putem să luptăm împotriva timpului și nici nu este acesta scopul. Ideal este să te simți bine în pielea ta – la propriu și la figurat – de aceea îți propunem o metodă simplă și neinvazivă. Și ce poate fi mai plăcut decât o cremă fină, care catifelează pielea și o hrănește în profunzime?

Produsul Zepter „Absolute Tensor”, din gama de cosmetice „La Danza” a fost gândit în laboratoarele elvețiene ale brandului și se bazează pe un complex bogat de proteine din plante. Scopul este menținerea fermității pielii și stimularea regenerării la nivelul celulelor, folosind două ingrediente cu eficiență maximă: Kigelia Africana și proteinele din soia. 

Ambele previn apariția liniilor de expresie și a ridurilor și se bazează în secundar pe unt de shea și pe hidrocarbura numită squalane, găsită în mod natural în piele, care restaurează starea de hidratare a pielii și diminuează semnele trecerii timpului. Nu trebuie să lupți împotriva timpului, ci doar să îngrijești mai eficient ceea ce ai deja. Simplu, nu-i așa?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *