Friptură și legume cu tagliatelle făcute în casă

Nu credeți că o masă poate fi pregătită în doar 15 minute? Este cât se poate de adevărat dacă folosiți Vasul de frigere multifuncțional de la Zepter! Echipați-vă cu tocătorul din lemn de nuc solid de la Zepter și un cuțit bine-ascuțit și vă alegeți cu o masă rapidă și copioasă!

Pentru un plus de savoare am adăugat o porție de friptură și de legume de sezon.

Mușchiul este cea mai suculentă și cea mai bună bucată din carnea de vită. Deși carnea roșie are uneori o reputație proastă în domeniul sănătății, ea este totuși o sursă excelentă de proteine, seleniu, zinc, fosfor, fier și vitamina B și perfect sănătoasă pentru a fi consumată… din când în când. Pentru a obține o masă și mai bogată în nutrienți am adăugat și o garnitură de legume de sezon.

Pentru ca mușchiul de vită să fie și mai sănătos, îl vom pregăti împreună cu celelalte ingrediente, în Vasul de frigere Z-FP2828-LSC din colecția Masterpiece Cookware de la Zepter. Datorită aliajului metalic superior 316L, tehnologiei avansate și designului său inovator, Masterpiece Cookware permite gătirea fără apă și frigerea fără grăsimi. Astfel, mâncărurile dumneavoastră vor fi mai sănătoase și mai gustoase, deoarece își păstrează aromele și savoarea naturale, precum și valorile nutriționale și biologice fără să existe riscul producerii de substanțe cancerigene sau toxice în timpul procesului de gătire.

INGREDIENTE

  • 400g tagliatelle făcute în casă
  • 400g mușchi de vită
  • 400g roșii
  • 40g ierburi aromate proaspete (după preferință)
  • 8ml ulei de măsline extravirgin
  • 4g piper
  • parmezan ras Grana Padano

Video aici

MOD DE PREPARARE

  • Tăiați roșiile cubulețe mici.
  • Feliați mușchiulețul de vită în felii subțiri.
  • Adăugați bucățile de carne în vasul de frigere, rece, după care adăugați roșiile tocate și pastele proaspete.
  • Acoperiți vasul și porniți sursa de căldură la foc mediu (plita cu inducție la 160°C) timp de 2 minute. Apoi reduceți la foc mic (plita cu inducție trebuie să fie la 90°C) și lăsați să se gătească vreme de încă 10 minute.
  • De îndată ce pastele sunt gata, opriți sursa de căldură, adăugați uleiul de măsline și ierburile aromate.
  • Amestecați conținutul.
  • Condimentați cu piper, după gust.
  • Pentru un plus de eleganță și savoare serviți în farfuriile de porțelan din setul Rio și decorați cu ierburi aromate și parmezan ras.

Iată un preparat sănătos, gătit în propriul suc, în numai 15 minute!

Poftă bună!

Chef Petra Gerić

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *