Dragostea se împarte întotdeauna la doi: surprize de frumuseţe pentru EA şi pentru EL

A dărui un produs de îngrijire persoanei dragi denotă mai mult decât afecţiune şi grijă, un angajament de longevitate deopotrivă emoţionant şi flatant. În luna care celebrează iubirea, Zepter îţi propune mai mult decât cosmetice, concentrate de frumuseţe esenţiale pentru prezervarea capitalului de tinereţe al pielii. Ce poate fi mai reconfortant decât să ştii că atât tu cât şi partenerul de viaţă, veţi avea tenul sănătos şi tânăr până la vârste înaintate?

Zepter este un brand discret, care spre deosebire de alte mărci nu lansează produse noi în fiecare sezon, însă atunci când îşi adaugă o gamă în portofoliu, ştii sigur că este una cu adevărat revoluţionară. Încă de la bun început, Zepter nu a mizat pe cantitate, ci pe calitate şi autenticitate. Acea autenticitate pe care clienţii care utilizează cosmeticele concepute în laboratoarele din Elveţia, îşi doresc să o menţină peste ani. Nu este vorba despre niciun artificiu sau despre perfecţiune falsă, ci despre “seva de viaţă” de care pielea are nevoie pentru a face faţă provocărilor cotidiene.

Dacă cu un obiect sau un parfum poţi da greş, cu un produs cosmetic Zepter este imposibil să nu îţi surprinzi plăcut partenerul/partenera. Secretul constă în ingredientele perfect compatibile cu epiderma, înalt tolerate chiar şi de cel mai sensibil ten şi dispuse în doze ideale pentru a oferi rezultate imediate şi de lungă durată. Iată câteva elixire de frumuseţe care pot fi utilizate la orice vârstă şi care îmbunătăţesc semnificativ aspectul general al pielii:

PENTRU EA: Crema de zi SwissoLogical sau aliatul unei pieli antrenate să lupte cu factorii de mediu externi. Dacă îţi doreşti o cremă care să asigure pielii tale exact ceea ce are nevoie pentru a se menţine sănătoasă şi plină de vitalitate, SwissoLogical Day Cream întruneşte toate calităţile unui produs de excepţie: protejează tenul de agenţii poluanţi, graţie extractului organic de echinaceea, combate acţiunea radicalilor liberi şi a radiaţiilor UV, reglează secreţia de sebum şi redă luminozitatea şi supleţea pielii. Este mai mult decât o cremă bună, un produs intensiv restructurant formulat în jurul unor activi care acţionează în centrul strategic al pielii cu o precizie uimitoare. O poţi folosi de la orice vârstă, ca un adjuvant în păstrarea tinereţii.

PENTRU EL: Gelul anti-oboseală Philip for Men, menit să corecteze imperfecţiunile şi să redea pielii energia şi vitalitatea. Bărbaţii sunt puţin mai dificil de convertit la cosmetică, însă nu imposibil. În cazul lor, transformarea vizibilă în oglindă face diferenţa între un produs performant şi unul neadaptat ritmului în care îşi derulează viaţa. Totul trebuie să se întâmple aici şi acum. Zepter a formulat pentru pielea masculină un gel revoluţionar care nu doar consolidează mecanismul de apărare celulară, ci stimulează regenerarea şi îmbunătăţeşte longevitatea. Altfel spus, un produs de îngrijire care oferă toate avantajele unui somn ultrareparator. În zorii zilei, tenul este complet refăcut şi în putere.

PENTRU EA: Loţiunea de corp Zepur pentru o hidratare intensivă şi o protecţie completă împotriva radicalilor liberi. Bazată pe formule 100% naturale şi extracte organice de calitate superioară, linia Zepur a fost special concepută pentru a răspunde nevoilor pielii sensibile, fragilizate şi reactive. Loţiunea de corp cucereşte încă de la prima aplicare prin textura sa lejeră, rapid absorbită în piele, care oferă o senzaţie de prospeţime imediată şi un confort absolut. La baza formulei se află antioxidanţi, uleiuri organice şi unt de shea organic, cafeină (ajută la drenajul limfatic şi la eliminarea toxinelor), aloe vera şi extract de floare de colţ cu proprietăţi antiinflamatoare şi anti radicali liberi. O necesitate vitală şi în acelaşi timp un răsfăţ binemeritat.

PENTRU EL: After shave-ul Philip for Men, remediul suprem pentru pielea sensibilă, agresată de bărbieritul cotidian. Diferit de oricare alt balsam după bărbierit existent pe piaţă, produsul de îngrijire Philip for Men aliază într-o formulă unică ingrediente active naturale cu proprietăţi vindecătoare binecunoscute (ginseng Siberian şi taurină) şi extracte organice cu rol calmant şi emoilent care ameliorează senzaţia de iritaţie după ras. Pentru că distruge filmul hidrolipidic ce asigură protecţia naturală a pielii şi elimină celulele superficiale, bărbieritul este sursa sensibilizării, deshidratării şi vulnerabilităţii pielii masculine în faţa infecţiilor microbiene. Balsamul după ras Philip for Men acţionează nu doar asupra efectelor, ci vizează cauza disconfortului cutanat, complexul de activi din conţinutul său îmbunătăţind capacitatea de răspuns a pielii.

Surprizele de frumuseţe menite a fi descoperite în cuplu sunt disponibile în showroom-ul Zepter situat pe Blv. Unirii nr.70 şi online pe www.shop.zepter.ro.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *