DESTINAȚIE WAW: Zepter Hotel din Belgrad

Pentru cei care cunosc doar din auzite universul wellness construit de 30 de ani încoace de Philip Zepter, Hotelul Zepter din Belgrad este locul în care pot avea o experiență memorabilă, 100% Zepter, în decorul unuia dintre orașele dinamice și cool ale Europei de Est. 

Se vorbește de ani de zile despre momentul apariției unui ghid Michelin în România și, dacă până acum speranțele restauratorilor români au fost mai degrabă în van, vecinii sârbi se bucură deja de unul. Fără să acorde încă stele, specialiștii ghidului Michelin clasifică deja în subdiviziunea premergătoare stelelor – furculițe și cuțite, de la unu la cinci – cele mai bune restaurante din Belgrad, atrași de dinamismul și efervescența orașului din ultimii ani.

Deloc întâmplător, Belgrad este și casa Zepter și arealul geografic și cultural în care compania a investit puternic în ultimii ani. Dincolo de wellness, numele Zepter se leagă în Belgrad de concursuri de creație, de Madlenianum, prima operă privată din sud-estul Europei, și de numeroase inițiative dedicate mediului artistic din Serbia și din împrejurimi.

Prin urmare, un hotel care să exprime stilul de viață Zepter a fost o mutare firească, mai ales având în vedere că, pe lângă restaurantele cu stele Michelin, Belgradul numără și câteva hoteluri boutique foarte apreciate în plan internațional, inclusiv unele făcând parte din seria Luxury Collection.

UN HOTEL ÎN INIMA BELGRADULUI

Zepter Hotel se află chiar în centrul orașului, înconjurat de galerii de artă și de mici magazine și situat la câțiva pași de Teatrul Național din Belgrad. Aeroportul Nikola Tesla se află la doar 13 kilometri distanță, iar gara centrală din Belgrad la nici 900 de metri depărtare.

Zona cu pricina se numește Stari Grad și este locul predilect pentru turiștii interesați de ceea ce are mai bun capitala Serbiei: istorie, mâncare gustoasă și animație inclusiv la ore târzii din noapte. Practic este zona delimitată de celebra fortăreață Kalemegdan și de cartierul boem și romantic Skadarlija. Conform unui studiu făcut de booking.com în rândul călătorilor independenți care au contractat servicii pe site, Stari Grad, „casa” Zepter Hotel, este partea favorită a Belgradului pentru majoritatea covârșitoare a turiștilor.

CE E SPECIAL LA ZEPTER HOTEL?

Dincolo de serviciile de patru stele și de așezarea privilegiată în inima Belgradului, Zepter Hotel este, cum indică și numele, o oază de wellness și simplitate Zepter pentru toți cei care iubesc deja brandul și l-au transformat într-un stil de viață sau, din contră, pentru cei care au auzit de Zepter dar nu au apucat niciodată să experimenteze pe propria piele produsele și serviciile companiei.

Indiferent dacă scopul șederii are sau nu legătură cu Zepter, un sejur la Zepter Hotel implică, automat, o familiarizare firească și plăcută cu lumea brandului, din care cei mai mulți călători ies inevitabil convertiți. Toate camerele și apartamentele sunt echipate cu mobilă modernă, în design minimalist și materiale cât mai naturale, restul dotărilor tehnice fiind 100% Zepter.

Da, veți spune, în hotelul Zepter e firesc să existe dotări Zepter. Totuși, dincolo de faptul că hotelul poartă numele companiei, produsele Zepter au fost folosite în echiparea acestuia fiindcă simplifică viețile tuturor celor implicați și oferă confort și o experiență lină și comodă călătorilor. Dacă n-ar fi simplu, n-ar fi Zepter.

Pentru că unele apartamente sunt inclusiv disponibile în regim de apart-hotels, pentru perioade mai lungi, ele sunt gândite tocmai pentru a face viața călătorului cât mai confortabilă, într-un oraș străin. Fiecare apartament are montat purificatorul de aer Therapy Air Ion, Bioptron, purificatorul de apă EdelWasser, sistemul de păstrare a alimentelor în vacuum VacSy, mixerul multifuncțional MixSy, mașina de cafea Ze-presso, colecția de vase Masterpiece Cookwear, vesela din porțelan Zepter, tacâmurile din seria Kimono (inclusiv un set de cuțite), un uscător de păr Zepter, plus o gamă largă de cosmetice elvețiene din gama Zepter.

APARTAMENTUL IMPERIAL

Piesa de rezistență a hotelului este apartamentul imperial (nu regal, imperial, fiindcă Belgradul a făcut parte din imperii, de-a lungul istoriei sale), cu o suprafață de 117 metri pătrați, trei dormitoare și trei băi, un living generos, o toaletă de serviciu și o bucătărie complet-echipată Zepter. Ferestrele mari ale apartamentului dau spre City Garden, pitoreasca zonă pietonală a Belgradului, iar terasa are o vedere spectaculoasă asupra Terazije, piața centrală a orașului.

Pentru cei care nu-și doresc să gătească în timpul călătoriei lor, meniul a la carte în stil Zepter este disponibil în restaurantul Smartlife, iar gustările sănătoase și gustoase, însoțite de cafea, reprezintă punctul de atracție pentru micul Zepresso Aperitive Bar. Pe lângă preparatele sănătoase, componenta de wellness este asigurată de sala de sport, saună și de health-bar-ul cu smoothie-uri și alte snack-uri sănătoase și rapide.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *