De ce noul filtru Bioptron este o revoluție pentru sănătatea ta

Cum poate un obiect care încape într-o palmă să-ți îmbunătățească sănătatea de la A la Z, fără să fii nevoit să schimbi absolut nimic la rutina ta zilnică.

Când a fost ultima oară când ai cumpărat un supliment alimentar? Suntem aproape siguri că măcar o reclamă ți-a trecut pe la ureche sau prin fața ochilor în ultimele zile: la TV, la radio, în reviste, pe panouri stradale, peste tot ni se reamintește că avem nevoie de ajutor. Stresul, poluarea, viața agitată pe care o ducem lasă urme pe corp și minte, iar unul dintre cele mai profitabile domenii de business din ultimii ani este cel al detoxifierii organismului. 

Nu contestăm faptul că multe suplimente, tratamente și cure de detox chiar își fac treaba dacă sunt urmate așa cum trebuie. Ele implică însă mult timp, bani, energie, o strategie de urmat și o grămadă de lucruri care ne aglomerează și mai tare viața în loc să o simplifice.

Cum ar fi – de cealaltă parte a spectrului – să stai relaxat, 10-15 minute zilnic, în fața unui dispozitiv care emite lumină identică celei produse de soare și starea ta fizică și psihică să se amelioreze vizibil, fără să ai parte de radiații UV? Fără atât de multe pastile, suplimente și tratamente. 

Am spus de multe ori că produsele Zepter par, la prima vedere, neverosimil de simple, iar societatea zilelor noastre ne-a învățat că lucrurile importante se obțin prin investiție masivă de timp, energie și bani. Totul trebuie să fie greu, complex, anevoios, să îți scoată bani din buzunar și timp din calendar. Altfel ar însemna că o poate face toată lumea. Și, chiar așa, de ce nu o face?

Până anul acesta, de câte ori îți vorbeam despre Bioptron ne refeream la dispozitivul medical certificat și comercializat în Uniunea Europeană, SUA și Canada de 30 de ani încoace, cu mare succes. Acum, începem un nou capitol.

CAPITOLUL 1 A FOST… LUMINA POLARIZATĂ

E vorba despre dispozitivul testat, dovedit și iubit de oameni, bazat pe lumina polarizată policromatică, o descoperire științifică laureată cu Premiul Nobel în medicină. Practic, aparatul Bioptron emite în mod controlat același tip de lumină produsă natural de soare, cu efect stimulator asupra celulelor, dar fără laturile negative precum radiații și încălzire. 

Poate cel mai evident efect stimulator se vede asupra ridurilor și semnelor îmbătrânirii, unde intervenția este de obicei dificilă și foarte invazivă. În 2014 și 2015, Bioptron a primit trofeul pentru Cel mai bun aparat pe bază de energie pentru prevenirea îmbătrânirii, la Congresul de Medicină Anti-Aging de la Paris. Dacă efectele sale au fost atât de vizibile asupra ridurilor, considerate imposibil de remediat, de ce ne-am îndoi de restul beneficiilor sale?

În varianta ei POLARIZATĂ, lumina pătrunde câțiva milimetri, stimulând vindecarea țesuturilor și îmbunătățind dramatic afecțiuni ale pielii și dureri sistemice. Și, chiar dacă acțiunea ei se oprește la nivelul epidermei, tratează cu succes toate cele de mai jos:

 • afecțiuni dermatologice: acnee, herpes, psoriazis, dermatită atopică, infecții bacteriene superficiale;
 • plăgi la nivelul pielii: arsuri, plăgi postoperatorii, grefe de piele;
 • dureri cronice: lombare, de umăr și gât, sindrom de tunel carpian, luxații, spasme musculare, entorse, contuzii, rupturi de ligamente;
 • dureri musculare după accidentări sportive grave;
 • reumatism și afecțiuni reumatoide;
 • depresii sezoniere;
 • sistem imunitar slăbit;
 • iritații cutanate și leziuni la nou-născuți;
 • crește mobilitatea musculară;
 • îmbunătățește calitatea somnului;
 • îmbunătățește microcirculația;
 • stimulează procesele de reparare și regenerare celulară.

Dar dacă ar merge și mai departe?

Aici intervine lumina hiperpolarizată, bazată pe o altă descoperire laureată cu Nobel, respectiv o formă nouă de existență a carbonului în natură. Dacă până acum se cunoșteau doar grafitul și diamantul, acum există și molecula Fulerene C60, denumită astfel după forma sa, asemănătoare creațiilor arhitectului american Buckminster Fuller. 

Aplicabilitatea Fulerene C60 în lumea științifică merge de la tratamente împotriva cancerului la combustibili pentru rachete, datorită proprietăților sale, dar ceea ce ne interesează direct pe noi este felul în care putem folosi o invenție epocală în sănătatea de zi cu zi, nu doar în situații grave sau pentru invenții grandioase.

Cercetătorii Zepter au studiat în laborator cauzalitatea dintre Fulerene C60 și lumina polarizată și au creat un filtru patentat, nano-fotonic, care se aplică dispozitivului Bioptron, revoluționând complet funcțiile acestuia. Practic, cu același aparat și un filtru (aparent) simplu, care încape într-o palmă, beneficiezi de o nouă formă de lumină, cu simetria moleculelor Fulerene.

Capitolul 2: Lumina hiperpolarizată

Altfel spus, lumina polarizată trece prin filtrul Fulerene și este reordonată, pentru a pătrunde în epidermă dincolo de acei câțiva milimetri. Practic, lumina polarizată – trecută prin lentila Fulerene –  nu mai intră în epidermă, ci intră direct în corp și trece prin el. 

Ajunge la organele interne, străbate țesuturile fără opreliști și preia toate beneficiile pe care le cunoșteam de 30 de ani încoace și le duce în profunzimea corpului nostru. Dacă cu doar câțiva milimetri efectele sale au fost atât de remarcabile în ultimele trei decenii, ce se poate întâmpla când… nu mai există opreliști, bariere și țesuturi care să blocheze accesul? 

A început o nouă eră și, la fel ca toate lucrurile notabile din acest secol, schimbarea este în direcția simplității și a selectivității extreme. O simplă lentilă îți poate schimba viața și tot ceea ce știai despre vindecare, datorită științei înglobate în ea. 

Am spus mereu că un produs Zepter este în primul rând simplu, dar acum simplitatea a căpătat o nouă dimensiune. Noua frontieră este știința, declinată suficient de simplu încât s-o poți integra în viața ta acum, aici, în acest moment.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *