De ce ar trebui să faci o vizită la magazinul Zepter din București

În secolul internetului, suntem obișnuiți să avem totul acum și aici, fără pași intermediari sau așteptări lungi. Pentru cei care știu exact ce vor, magazinul Zepter din Bulevardul Unirii nr.70 este locul ideal pentru o experiență de cumpărături de tip „Văzut, plăcut, luat”.

Experiența de client-service a brandului Zepter se bazează pe cunoștințele acumulate în ani de zile ale reprezentanților noștri de vânzări, care știu dedesubturile și subtilitățile fiecărui produs în parte.

Am spus-o de multe ori: Zepter e un stil de viață bazat pe sănătate, iar fiecare produs este o piesă din acest puzzle, fiind gândit ca să contribuie la experiența de ansamblu. De la curățenie la gătit și de la arta mesei la păstrarea alimentelor, scopul e simplu: să-ți facă viața mai ușoară. Dacă nu e simplu și eficient, nu e Zepter.

Tocmai de asta, scoatem în evidență de fiecare dată faptul că reprezentanții noștri sunt pregătiți să explice în detaliu tot ce ține de Zepter: modul intuitiv de folosire a produselor, piesele cu care este cel mai recomandat să începi sau modul în care poți să economisești în mod concret bani, timp și energie.

Toți aplică în viețile lor de zi cu zi filozofia Zepter și folosesc produsele de ani de zile, așa că îți pot oferi o abordare realistă, din experiență concretă, nu din cărți sau traininguri.

Tot mai mult în ultima vreme însă, întâmpinăm întrebări de tipul „Dar dacă vreau să vin eu direct la voi?”, „Dar dacă m-am hotărât deja și vreau să cumpăr?”, ”Dar daca vreau să trec într-o zi să le văd cu ochii mei”?

Pentru cei care deja și-au făcut o imagine clară asupra produselor și vor să vină să se convingă sau să cumpere direct produsul dorit, există și varianta rapidă și nemijlocită: showroom-ul Zepter, disponibil de luni până vineri, între orele 12:00 și 18:00, care găzduiește toate produsele noastre.

Poți să vii oricând în acest interval, să stai de vorbă cu echipa din magazin și să încerci „live” orice produs te interesează. Putem să-ți povestim în amănunt despre vase și aliajele speciale din care sunt făcute și să îți explicăm sistemul închis de gătire – simplu și intuitiv – care stă la baza filozofiei de cooking Zepter.

Poți testa toate aparatele noastre gândite să-ți facă viața mai ușoară: vei auzi cât de silențios e MixSy (nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, din broșuri), vei vedea cât de simplu se videază orice într-un vas VacSy, poți analiza pe toate părțile porțelanurile noastre arse la temperaturi înalte, care rezistă inclusiv la zgârieturi făcute cu inox, și poți testa atât tehnologia inovatoare Bioptron (pentru a vedea cât de blând și totuși puternic acționează lumina asupra diferitelor puncte din corp), cât și cosmeticele Zepter fără parabeni.

„Ne vedem la Unirii, la blocul Zepter”. Cu siguranță ai mai auzit asta, fiindcă sediul Zepter din Bulevardul Unirii nr.70 a devenit, încă de la începutul anilor ’90, unul dintre locurile emblematice ale Bucureștiului, neschimbat și rămas drept reper în zona Bulevardului Unirii. El găzduiește atât showroom-ul nostru, cât și birourile administrative și Bucătăria Zepter în care gătim rețetele gustoase de pe WAW-ROMANIA.

Prin urmare, va fi bucuria noastră să te primim în vizită oricând, acasă la Zepter. Nu trebuie să te „anunți” din timp, ușa noastră este deschisă oricând de luni până vineri, între orele 12:00 și 18:00. Ca și produsele noastre, experiența de cumpărare trebuie să fie cât mai simplă și adaptată la stilul tău de viață, așa că te lăsăm să ne adaugi tu în programul tău, când îți este mai convenabil.

Îți garantăm că vei pleca simțindu-te mai odihnit decât ai venit, fiindcă sistemul de purificare a aerului Therapy Air Ion se află montat montat in magazin tocmai pentru a asigura clienților o stare de bine. Și,  pentru a experimenta universul complet al Zepter, mai avem ceva de testat. Dacă ai cochetat până acum cu ideea de a renunța la cheltuielile și bătaia de cap cu apa îmbuteliată, aici poți gusta apa noastră purificată, pentru a te convinge singur că viața poate fi mult mai simplă și mai sănătoasă decât ai crezut vreodată.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *