Dăruieşte frumuseţe: cadouri inspirate pentru fiecare tip de ten

În preajma Sărbătorilor nicio bucurie nu este mai mare decât cea care însoţeşte actul de a dărui. Iar pentru că timpul permite, cel mai inspirat cadou pe care îl poţi face celor dragi constă în delicii cosmetice, menite să răsfeţe atât pielea cât şi simţurile. Nu ezita să “deguşti” din fiecare tentaţie pregătită cu minuţiozitate în laboratoarele elveţiene Zepter şi să redescoperi arta de a fi frumoasă. Arta de a fi mereu TU.

La prima vedere, a dărui o cremă de faţă sau o loţiune pentru corp, pare a fi cel mai la îndemână lucru. Nu există vreo persoană care să nu iubească cosmeticele şi care să nu recunoască beneficiile unor produse concepute atât pentru a răspunde unor necesităţi evidente, cât şi pentru a oferi plăcere – texturi unice care dezmiardă pielea, arome încântătoare menite să inducă o stare de bine cu fiecare gest cosmetic efectuat şi eficacitate instant. Şi totuşi… a oferi un cadou cosmetic implică mai mult de atât, o relaţie aparte cu persoana respectivă, un simţ al observaţiei care în contextul unor alegeri “ţintite” se poate dovedi chiar flatant şi o grijă absolut cuceritoare. Prin liniile sale cosmetice premium, Zepter dovedeşte că frumuseţea înseamnă înainte de toate longevitate, fiecare produs având propria filosofie estetică şi spirituală, de la calitatea materiilor prime şi până la grija detaliului. Cosmeticele Zepter nu se aseamănă defel cu alte produse existente pe piaţă, de unde şi sistemul de distribuţie exclusivă, propriu mărcilor situate la un nivel înalt de performanţă.

Întotdeauna în cumpărarea unui produs premium, consilierea joacă un rol primordial şi pentru că ştim că zilele premergătoare Crăciunului sunt extrem de aglomerate, ne-am gândit să punem la punct un mic ghid cosmetic, menit să te ajute în luarea celor mai bune decizii:

Tenul matur are un aliat de încredere care răspunde angoasei îmbătrânirii: La Danza. “La crème de la crème” în arealul cosmetic, linia La Danza nu lasă loc niciunui dubiu: atributele tinereţii pot fi păstrate şi după 40-45 de ani, apelând exclusiv la produsele care utilizează cea mai nouă tehnologie cosmetică. Întreaga gamă este creată în jurul unor extracte botanice/marine puternice şi a unor complecşi patentaţi, cu proprietăţi intensiv restructurante, care permit declanşarea mecanismelor şi reflexelor unei pieli tinere, stimulează producţia de proteine de stres pentru o mai bună apărare împotriva factorilor externi şi favorizează schimburile metabolice.

Fiecare produs din gama La Danza este o nestemată pentru tenul matur şi merită adoptat cu prisosinţă în ritualul zilnic de îngrijire, însă pentru o persoană care de abia acum descoperă linia anti-aging de lux, sugerăm trei “elixire” magice pe care le va iubi de la prima utilizare: Cellular Eye Serum – un miracol pentru liniile fine şi cearcănele din jurul ochilor, cu acţiune profundă şi de durată; Essential Anti-Aging Complex – o formulă excepţională care redă strălucirea şi vitalitatea tenului, redefinindu-i în acelaşi timp conturul şi ameliorând ridarea; Double Action Fruit Mask – secretul unui ten purificat, hidratat şi luminos în mai puţin de zece minute sau perfecţiune instant. Utilizate împreună, cele trei formule au efectul unui tratament cosmetic rejuvenant unic. Şi cine nu şi-ar dori asta?

Un lifting non-invaziv, rapid şi cu rezultate garantate. Linia Zepter SwissoLogical întruneşte toate dorinţele unui ten asupra căruia şi-a pus din plin amprenta stresul cotidian şi care pare să se fi supus factorului gravitaţional. Din păcate, nicio persoană care îşi desfăşoară activitatea în mediul urban nu este ocolită de aceste neajunsuri. Însă partea bună este că avem soluţii. Hydro-Lifting Serum, corelat cu Hydro-Lifting Cream reprezintă ecuaţia unei pieli vizibil întinerite, o adevărată “sevă de viaţă” care reconstituie şi regenerează rezervele de frumuseţe ale pielii. Iar pentru un plus de luminozitate, include în selecţia produselor surpriză şi SwissoLogical Whitening Serum, o formulă care unifică cromatic tenul, prevenind apariţia petelor pigmentare cauzate de expunerea îndelungată la radiaţiile UV sau de înaintarea în vârstă.

Cum pot fi convertiţi bărbaţii să folosească produse cosmetice adaptate tenului lor? Foarte simplu: făcându-le cunoştinţă cu gama Philip for Men, special concepută pentru a răspunde chiar şi celor mai înalte exigenţe. Un kit alcătuit din produse formulate doar pentru EL, cu siguranţă va constitui un prilej de încântare şi va stârni curiozitatea. Cărui bărbat nu îi place să aibă o înfăţişare plăcută şi un ten proaspăt, care să arate bine la orice oră? Iar dacă la asta se adaugă şi o mică doză de plăcere personală, cu atât mai bine. Produsele Philip for Men nu sunt doar extrem de eficiente, asigurând o îngrijire optimă a pielii în fiecare zi, ci şi “terapeutice” – tenul arată şi se simte mai bine, e mai curat, miroase plăcut şi nu prezintă acel luciu inestetic. De încercat neapărat: Anti-Fatigue Gel, After Shave Balm şi Cell Renewal Serum.

Accesează magazinul online www.shop.zepter.ro şi alege rapid, fără stres şi fără a mai pierde timp în trafic, cadourile cosmetice ideale pentru persoanele dragi. Pentru mai multe detalii, te aşteptăm negreşit şi în shop-ul Zepter situat pe Blv. Unirii nr.70.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *