Cum te ajută Zepter să te ții de hotărârile luate

Dacă punem cap la cap scopurile scrise pe hârtie la fiecare final de an, am avea surpriza să constatăm că sunt… cam aceleași. Le purtăm cu noi din an în an, fără să ne apucăm niciodată de ele. Din 2018 asta se poate schimba, cu condiția să iei câteva decizii inspirate.

Când am vorbit despre produsele noastre, am accentuat mereu faptul că trecerea de la un stil de viață dezordonat la un stil de viață Zepter nu înseamnă să-ți răstorni viața cu susul în jos.

Chiar dacă aduc schimbări majore, care-ți vor influența viața pe termen lung, produsele și conceptele Zepter intră firesc în viața ta, mai degrabă se insinuează, arătându-ți că se poate și altfel. Trebuie să fie simple, ușor de folosit, intuitive. Dacă nu e simplu, nu e Zepter.

Prin urmare, la acest început de an îți propunem 5 moduri de a-ți schimba viața, sănătatea și imaginea, astfel încât să ai timp să faci mai multe lucruri pentru sufletul tău, să trăiești mai sănătos și să ajungi la cea mai bună versiune a ta posibilă.

CARE SUNT CELE MAI ÎNTÂLNITE 5 SCOPURI PE LISTELE NOASTRE?

”Vreau să trăiesc mai sănătos”

Cei patru piloni ai sănătății înseamnă aer, apă, hrană și lumină, adică cele patru ingrediente pe care se bazează însuși procesul de funcționare al corpului nostru, dar și însăși filozofia Zepter. Totuși, atunci când ne gândim la schimbări radicale legate de sănătate, rareori începem de la aceste lucruri de bază.

Ne ducem cu gândul, în schimb, la terapii sofisticate și costisitoare sau la tot felul de tratamente complicate, ignorând cel mai important lucru: ceea ce intră în corpul nostru în fiecare zi. Aerul pe care-l respirăm ne determină în bună măsură alergiile, predispoziția la infecții și gripe (cu toții cunoaștem oameni care se plâng că nu ratează nicio viroză de sezon), intoleranțele și o sumă întreagă de suferințe pe care am ajuns să le considerăm normale și parte din noi.

Nu ne odihnim suficient, organismul nostru nu pare să reușească să se regenereze suficient în somn, suntem agitați, mereu obosiți și stresați. Și totuși, rareori ne gândim la aerul care ne intră în plămâni, și pe care Therapy Air îl purifică, îmbogățindu-l cu ioni negativ și folosind 5 filtre diferite, astfel încât să respirăm mai ușor, atât la propriu cât și la figurat.

Cât despre apă, ea este lichidul vital din care este făcut corpul nostru și cu toate astea rareori stăm să ne gândim cu adevărat ce fel de apă bem și din ce fel recipiente. Din cauza sistemului de distribuţie învechit (conducte subterane uzate), apa de la robinet poate conține nenumărați compuși chimici dăunători corpului.

În același timp, varianta îmbuteliată vine cu propriile ei dezavantajele: dincolo de prețul ridicat și de disconfortul de a căra periodic baxuri de apă, plasticul sticlelor conține ftalați sau alte petrochimice toxice cunoscute, precum bisfenol A, recunoscute ca agenți cancerigeni și disruptori endocrini.

Aici intervin sistemele de purificare a apei EdelWasser și AqueenaPro, care pot fi sursa ta infinită de apă purificată de anul acesta și pentru totdeauna, fără să mai fi nevoit să cari vreodată vreun bax de apă îmbuteliată.

”Vreau să am mai multă grijă de siluetă”

Oricât de mult sport am face, silueta începe în bucătărie, în combustibilul pe care îl oferim corpului nostru. Combustibilul de calitate ne dă mai multă energie, o siluetă mai armonioasă și ne susține sănătatea în loc să pună o presiune suplimentară pe organele noastre. Fără el, oricât de activi am fi, vom fi precum o mașină de curse ultimul tip, care funcționează pe tipul nepotrivit de carburant.

Aici intervine Zepter Masterpiece Cookware: un sistem integrat de vase care permit gătitul fără apă, grăsimi sau sare. Citim tot mai des despre „hrana vie” și chiar asta își propune tehnologia Zepter, dar fără să te limiteze doar la alimente crude, așa cum propun alte filozofii nutriționale care consideră, pe bună dreptate, că fierberea alimentelor „ucide” substanțe prețioase. Este parțial adevărat, dar acest lucru poate fi contracarat prin folosirea vasului potrivit.

În vasele Zepter poți prepara o mâncare caldă, gustoasă și sănătoasă, păstrând intacți nutrienții, aromele naturale și aspectul alimentelor, fiindcă tot procesul de gătire se produce la temperatură joasă și după un principiu unic, patentat. Alimentele nu-și reduc dimensiunile, nu se lipesc și nu se ard, iar grăsimile nocive din procesul de gătit nu ajung să se mai producă.

Preparând hrana cu ajutorul sistemului Zepter, vei avea o nutriție de bună-calitate. Simplu, zilnic, fără să resimți vreo schimbare dificilă în stilul de viață.

”Vreau să-mi schimb imaginea”

Ca să-ți schimbi imaginea, trebuie să schimbi mai întâi starea de spirit. Puțini oameni se pot lăuda, în vremurile noastre, cu o sănătate de fier și cu lipsa oricăror suferințe cronice. Vina nu stă în genele defectuoase, ci în aerul și apa poluate, în alimentele cu valoare nutrițională precară și în faptul că luăm prea multe medicamente fără să avem nevoie de ele.

Multe dintre afecțiunile pe care ne-am obișnuit să le tratăm cu suplimente, pastile sau terapii întinse pe luni – precum depresiile de sezon, durerile articulare sau musculare, somnul agitat sau precar, circulația sanguină deficitară – se pot îmbunătăți radical cu doar câteva minute de terapie cu lumină Bioptron pe zi.

Fiecare tip de celulă sau țesut absoarbe lumina pe o altă lungime de undă, iar tehnologia Bioptron îmbină mai multe lungimi de undă considerate benefice, astfel încât acțiunea să fie coerentă și vizibilă asupra fiecărui organ în parte.

Nu există contraindicații, iar starea de spirit și, automat, imaginea ta despre tine și despre corpul tău se va îmbunătăți. Când constați că nu mai ai dureri și stări de disconfort și că iei doar o mică parte din suplimentele și medicamentele fără de care te credeai pierdut, îți vei da seama că ești în stare de orice și că organismul tău nu are limite. De acolo începe orice schimbare adevărată de imagine și atitudine.

”Vreau să mă bucur mai mult de lucrurile mărunte”

Lucrurile mărunte sunt acele plăceri zilnice pe care le întreții de dragul bucuriei pe care ți-o produce realizarea lor repetitivă: ritualuri leneșe de dimineață, tabieturi de savurat în pauzele de lucru sau plăceri de weekend.

Toate aceste mărunțișuri ne fac viața mai frumoasă și, lucru esențial având în vedere viteza cu care trăim în zilele noastre, tot ele ne ancorează în clipa prezentă. Tabieturile sunt cel mai bun prilej de mindfulness pe care-l putem avea, fără să ne forțăm în vreun fel, doar trăind clipa.

Asta înseamnă, spre exemplu, să mâncăm în fiecare zi – nu doar la ocazii speciale – dintr-un set de porțelan fin, precum Flora, care face orice masă să pară o sărbătoare. Spre deosebire de alte seturi prețioase pe care ți-e teamă să le folosești zilnic, ca să nu se spargă sau să se strice, porțelanurile Zepter sunt arse la temperaturi foarte ridicate, ca să reziste inclusiv la zgârieturi făcute de obiecte de inox, iar motivele nu sunt imprimate, ci decorate în interiorul și exteriorul smalțului. Nu le ține pentru sărbători, ci folosește-te de orice pretext, chiar și de gustarea de după-amiază, ca să te răsfeți cu ele.

Tot așa putem să începem dimineața cu o cafea tare Zepresso, savurată într-o ceașcă Conte – care păstrează temperatura și nu reține gustul și culoarea lichidelor care trec prin ea – astfel încât să te bucuri de fiecare băutură la adevărata ei savoare. Mindfulness-ul este un stil de viață care nu se impune ci se integrează în micile acțiuni de zi cu zi.

 

„Vreau să economisesc bani pentru propriile plăceri”

La partea cu economisit bani pentru bugetul familiei, avem o variantă imbatabilă, fiindcă economiile pe care le propunem noi vin la pachet cu avantaje greu de ignorat pentru viața ta. Este vorba de un concept win-win pe care nu-l găsești nicăieri altundeva decât la Zepter: cumperi sănătate și economisești bani. Practic, la început de an îți poți face deja planul, negru pe alb, cu tot ce vei economisi în următoarele 12 luni și de acum încolo.

Avem argumente concrete și cifre care susțin afirmațiile noastre: cu vasele Zepter economisești energia și banii cheltuiți până acum pe ulei, sare, condimente, iar despre investiție în sine îți explicăm aici cum stau lucrurile; cu Bioptron scapi de o bună parte din medicamentele și suplimentele pe care le consumai înainte; cu EdelWasser și AqueenaPro (despre care îți povestim aici ce economii implică) scapi pentru totdeauna de apa îmbuteliată și câștigi litri de apă purificată, care îți hidratează cu adevărat corpul; cu vacSy mănânci mai sănătos și economisești banii pe ingredientele și pe mâncărurile care altfel ar ajunge la gunoi înainte să apuci să le consumi pe de-a-ntregul. Numai câștiguri pe termen lung, atât pentru sănătate cât și pentru buget!

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *