Cum te ajută Bioptron să treci de o iarnă friguroasă

Întuneric, temperaturi scăzute, piele sensibilă, mâini înghețate și microcirculație precară… să continuăm cu lista? În perioada din an în care corpul nostru este mai vulnerabil ca oricând, avem nevoie de un sprijin eficient și neinvaziv, care să facă iarna suportabilă și chiar plăcută. Soluția este simplă și fără efecte secundare: dispozitivul Bioptron. 

  1. Stimulează imunitatea

Ne-am obișnuit ca iarna să fie momentul de glorie al gripelor, al virozelor și al răcelilor încăpățânate care ne imobilizează cu săptămânile și am transformat acest gând într-o normalitate. Corpul este mai slăbit în perioada rece, fiind supus unui număr mai mare de factori agresivi de mediu, iar garda lui este jos.

Imunitatea fiind la pământ, toate virozele și neplăcerile tipice perioadei își fac mendrele prin corpul nostru. Este dovedit științific că Bioptron – aplicat doar câteva minute pe zi și fără niciun efect secundar – crește imunitatea naturală a organismului, ajutând practic corpul să se ajute singur în fața agresiunilor externe.

  1. Redă vitalitatea corpului și a tenului

Sănătatea stă în tinerețea corpului, înțeleasă nu doar ca o cifră în buletin, ci în starea de dinamism și tonicitate a proceselor celulare și a pielii. Noi nu credem în anti-aging, ci în înlesnirea proceselor celulare astfel încât trecerea între anotimpuri, temperaturi sau vârste să se facă lin.

S-a demonstrat științific că lumina Bioptron stimulează producția de colagen și elastină, iar în 2014 și 2015 a primit trofeul pentru Cel mai bun aparat pe bază de energie pentru prevenirea îmbătrânirii, la Congresul de Medicină Anti-Aging de la Paris.

  1. Compensează lipsa luminii

Lumina înseamnă sănătate și viață, lucru pe care îl descoperiseră chiar și vechii egipteni, care observaseră că buna funcționare a organismului uman este direct legată de expunerea la lumină. Fundamental, despre asta e vorba la Bioptron: despre puterea luminii, canalizată în scopuri benefice pentru corp și minte.

Iarna, când lumina lipsește pentru perioade lungi din zi, atât corpul cât și psihicul resimt în mod direct absența ei, aducând după sine depresiile sezoniere, asteniile și stările de melancolie și de oboseală aparent inexplicabile. Câteva minute de expunere la Bioptron, cu sau fără filtrele de culoare, reprezintă un mod inteligent de a folosi conștient lumina pentru a vindeca organismul.

  1. Contribuie la starea de bine a corpului

Folosirea culorilor și a luminii colorate pentru autovindecare și reechilibrarea energetică a organismului este cea mai veche formă de terapie din istorie, cu efect direct asupra minții, corpului și sufletului. Prin setul de filtre speciale de colorterapie, Bioptron este și cea mai eficientă tehnologie de vindecare prin culoare, dovedită clinic în 28 de ani de utilizare pe scară largă.

Pentru menținerea echilibrului general al corpului, putem expune fiecare chakră (punct energetic al organismului) la culoarea corespunzătoare ei, câte un minut zilnic. Șapte minute în total, pentru o stare generală de bine.

  1. Protejează pielea

Bioptron este folosit de aproape 30 de ani, cu rezultate concrete impresionante, în afecțiuni dermatologice precum acnee, herpes, psoriazis, dermatite atopice, deci funcționează eficient și pentru a reda prospețimea și elasticitatea pielii sensibilizate de frig sau inflamate de trecerile bruște de la ger la temperaturile ridicate din interiorul casei.

6. Îmbunătățește calitatea somnului

Soarele răsare mai târziu, noi ne trezim adesea pe întuneric, obosiți și cu o stare de spirit mohorâtă precum vremea de afară. Tocmai de asta, orele de somn pe care le facem iarna, chiar dacă sunt multe sau puține, trebuie să fie cât mai odihnitoare și senine. Dispozitivul Bioptron relaxează corpul și mintea și, chiar după primele sesiuni, impactul asupra somnului va fi unul evident.

7. Crește energia și tonifiază organele

Se vorbește tot mai des în mediul științific despre punctele energetice ale corpului uman, numite și chakre. Ceea ce oamenii cunoșteau în mod intuitiv încă din antichitate este acum o realitate, iar lumina colorată a dispozitivului Bioptron (cu câte unul dintre filtrele de culoare speciale) acționează precis asupra celor 7 chakre, folosind culoarea potrivită pentru a ameliora dezechilibrul din fiecare zonă a corpului, crescând energia și vitalitatea organelor respective.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *