Cum să fii o mamă mai fericită și mai eficientă cu Zepter

Parenting-ul este cel mai dificil „job” din lume: vrei să ai un copil sănătos, fericit, crescut într-un mediu propice pentru starea lui de bine. Totodată, ai nevoie de spațiu și timp, pentru tine și sănătatea ta fizică și psihică. Zepter vine cu cel puțin 6 soluții, puse la încercare cu succes în decursul a 31 de ani.

  1. Bioptronul – pentru a trata neinvaziv problemele copilului tău

Despre avantajele pentru sănătate ale dispozitivului Bioptron am povestit de mai multe ori, inclusiv într-o exemplificare concretă, cu sprijinul unui medic care folosește aparatul în lucrul cu pacienții. Totuși, atuul esențial al Bioptronului pentru o familie cu copii este caracterul său neinvaziv și lipsit de orice fel de riscuri. El simplifică tratamentul durerilor, al inflamațiilor și al problemelor imunitare cu care se confruntă cei mici, fiind atât instrument de prevenție cât și de ameliorare a problemelor existente.

Fiecare tip de celulă sau țesut absoarbe lumina polarizată policromatică pe o altă lungime de undă, iar Bioptron îmbină mai multe lungimi de undă considerate benefice, astfel încât acțiunea să fie uniformă asupra tuturor organelor din corp. Când lucrezi cu lumină, nu există contraindicații, ceea ce înseamnă că poate fi folosit în deplină siguranță de toată lumea, de la bebeluși și până la oameni în toată firea. Despre câte medicamente, tratamente sau terapii putem spune așa ceva?

2. MixSy – pentru experimente alimentare delicioase

Dacă ai copil mic, supele-cremă și mâncarea pasată reprezintă piesele de rezistență ale regimului alimentar de diversificare. Cu MixSy, experimentele spontane (de tipul „Hai să încercăm să adăugăm ingredientul X, poate îi place mai mult așa”) și amestecurile surprinzătoare devin foarte simple: tot procesul durează 1-2 minute, aparatul face foarte puțin zgomot, iar combinațiile rezultate sunt delicioase.

Pe măsură ce copilul crește, se diversifică și aria preparatelor culinare, dar utilitatea lui MixSy rămâne. Aparatul are un mod de operare sau o lamă pentru tot ce-i trebuie unei mame care gătește: lamă de omogenizat lichide calde sau reci, de amestecat aluaturi, de mixat creme, de preparat omlete, râșnit cafea sau tocat cubulețe de carne. Tot ce ai de rășnit, mixat sau omogenizat într-o casă.

3. Plita cu inducție – pentru mai multă autonomie și timp liber

Ca principiu, vasele Zepter se potrivesc în orice bucătărie, fiind compatibile cu toate tipurile de plite, atât pe gaz cât și electrice. Totuși, pentru o mamă care vrea să-și simplifice viața și să petreacă mai mult timp de calitate cu copilul, fără a face rabat de la mâncarea sănătoasă, există plita specială Zepter. Cu inducție și radio-control, ea asigură un proces de gătire automat, fără prezența „bucătarului” în încăpere sau în casă. Noțiunea de „uitat mâncarea pe foc” dispare pentru totdeauna.

Te poți juca împreună cu cel mic, îți poți face alte treburi prin casă sau poți pur și simplu să te odihnești, fiindcă nu există niciun pericol. Pe o rază de 30 de metri, dispozitivul mobil Buzzer – de mărimea și forma unei chei de mașină – te anunță din buzunar când timpul de preparare s-a încheiat. Vei găsi mâncarea gata-pregătită și plita stinsă, în deplină siguranță.

4. VacSy- pentru ingrediente proaspete și dulapuri ordonate

Nu poți merge zilnic la supermarket sau la piață, deși acesta ar fi scenariul ideal: să-ți cumperi doar cât ai nevoie pentru mesele din ziua respectivă. Când ai un copil însă, eficiența devine o prioritate, iar VacSy este exact despre asta. Alimentele sunt plasate în recipiente din sticlă sau pungi ermetice, iar pompa VacSy scoate aerul în câteva secunde. Odată cu el dispar bacteriile, mucegaiurile și ciupercile, care au nevoie de oxigen pentru a supraviețui, iar mâncarea reține toate proprietățile nutritive și aspectul proaspăt.

Orice aliment care, de regulă, are o durată de viață de o zi în frigider, va rezista în vid cam 5 zile: proaspăt, gustos, cu toate proprietățile nutritive intacte. Există și un avantaj unic, mai ales pentru alimentația unui copil: unii dintre cei mai rebeli agenți alergeni, de care ne ferim atât de tare în zilele noastre, sunt anihilați din start în vid.

Utilitatea lui VacSy nu se oprește aici. Atunci când nu mai ai nevoie de anumite obiecte sau haine ale copilului, de la un sezon la altul, ele rămân depozitate în dulap și se expun direct prafului care, în ciuda tuturor eforturilor unei mame, apare din abundență în casele noastre.

Soluția vine tot de la pompa VacSy: le poți introduce în câteva pungi speciale care se videază, reducând la un sfert spațiul ocupat în dulap. În plus, dispare instantaneu problema moliilor, a prafului și a tuturor factorilor de mediu de care ne străduim să ținem copilul departe în primii săi ani de viață.

5. Purificatorul de aer și purificatorul de apă – pentru un start sănătos în viață

Indiferent cât de sănătos ne hrănim copiii și cât de mult încercăm să-i protejăm, există două lucruri pe care nu le putem evita: aerul poluat, tipic vieții la oraș, și apa cu impurități, care ne silește să cărăm săptămânal baxuri de sticle de plastic de la supermarket. Zepter are o soluție pentru amândouă.

Pentru problema aerului există Therapy Air, un purificator al aerului din casa ta, adică din locul în care copilul își petrece aproape tot timpul în primii ani de viață. Degeaba îl duci la aer curat la munte, în vacanțe sau weekend-uri, dacă în tot restul timpului este expus poluării din oraș.

Sănătatea ține de ceea ce facem în mod constant, nu doar ocazional, așa că un aer filtrat de impurități, noxe, praf și alți factori poluanți vine înaintea oricăror alte investiții de sănătate. Dacă plămânii lui se dezvoltă într-un mediu propice, poate scăpa de multe dintre alergiile și sensibilitățile cu care se confruntă adulții zilelor noastre.

Cât despre apă, cu purificatorul Edelwasser sau cu Aqueena Pro (principiul este același, dar diferă capacitatea rezervorului) scapi de mai multe bătăi de cap deodată: de găsirea apei ideale pentru copil, dintr-o mare de oferte și reclame care promit proprietăți deosebite; de cheltuiala și deranjul lunar cu baxurile de apă (am exemplificat AICI cât te costă pe termen lung toată apa pe care o cumperi, în raport cu investiția într-un purificator de apă) și de contribuția la poluarea lumii cu PET-uri, una dintre marile probleme ale secolului nostru. Apa care curge la robinetul tău de acasă – și pe care până acum o evitai – devine cea mai bună apă de băut pentru copilul tău.

6. MoreJuicePress – pentru a scăpa de amenințarea zahărului

Copilul tău va trăi într-o lume în care există zahăr în aproape orice, de la aluatul de covrigi și până la prăjiturile incredibil de dulci din galantarele cofetăriilor. Tentația este omniprezentă și pasiunea pentru zaharicale începe de la o vârstă fragedă, fiind influențată nativ și de gustul dulce al laptelui de mamă. Practic, suntem programați să ne placă dulcele, așa că scoaterea lui din viața noastră nu va fi niciodată o opțiune viabilă pe termen lung.

Restricțiile și „nu”-urile repetate nu dau rezultate, ci mai degrabă creează frustrare: odată scăpat de sub vigilența parentală, copilul va căuta să-și satisfacă poftele de dulce care i-au fost negate atâta timp. O soluție mult mai bună este, așadar, educarea acelor pofte și canalizarea lor într-o direcție sănătoasă.

Dispozitivul MoreJuicePress este o cale simplă de a uni scopurile părinților cu cele ale copiilor: părinții pot controla ingredientele din deserturile și sucurile pe care le dau copiilor, iar cei mici se bucură de ceva gustos și dulce, dar fără zahăr rafinat sau conservanți. Toată lumea câștigă, iar principiul e foarte simplu.

MoreJuicePress are o tehnologie 3 în 1, patentată de Zepter: fructele sunt comprimate, apoi strânse progresiv, pentru a extrage tot sucul și a obține cantitatea maximă de vitamine și enzime (de 4 ori mai multe enzime și de 6 ori mai mulți nutrienți decât la un juicer obișnuit), păstrând culoarea și gustul atractiv, adică exact aspectul care îi atrage pe copii la oferta din comerț.

Având două capete de ieșire, aparatul separă din start sucul de pulpă: pe de-o parte iese lichidul, pe cealaltă parte pulpa perfect uscată, care devine ingredient pentru smoothie-uri sau dulciuri de casă. Nimic nu se pierde, totul se valorifică în bucătărie.

Iar dacă în loc de fructe proaspete vei pune câteva bucățele de fructe congelate și amestecate cu avocado, lapte de migdale sau alte ingrediente după inspirația de moment, rezultatul va fi o înghețată complet sănătoasă și delicioasă, fără pic de zahăr. Cine a zis că trebuie să facem rabat de la lucrurile pe care ni le dorim?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *