Cum îți răcorești vara în mod sănătos cu MoreJuicePress

De la smoothie-uri care să țină loc de mic-dejun și până la deserturi dulci și sănătoase, toate se pot face în doar câteva minute, folosind același dispozitiv silențios și facil. Dacă sună prea bine ca să fie adevărat, îți dovedim de ce More JuicePress poate să-ți simplifice radical viața și bucătăria.

Vara este anotimpul în care pofta de mâncare se află la niveluri mai joase decât în perioada rece a anului, în schimb ne invadează o poftă de nestăvilit pentru lucruri dulci și reci. Cu cât mai dulci și mai răcoroase cu atât mai bine. Partea cu temperatura nu ne afectează silueta, ba chiar din contră, însă zahărul din sucuri, ceaiuri glasate, înghețată, parfait-uri și alte invenții cu multe calorii lasă urme pe care nu le simțim pe moment. 

În definitiv, este dovedit științific că e mult mai ușor să bei caloriile decât să le mănânci: chiar dacă par doar câteva pahare de lichid și câteva cupe de înghețată, caloriile lor adunate fac adesea cât toate mesele dintr-o zi. Din păcate, beneficiile nutriționale nu țin pasul, adică îngurgităm lucruri care nici nu ne hrănesc cum trebuie și ne și îngrașă inutil.

Firește că nu putem renunța la plăcerea unui suc rece băut pe terasă vara sau la o înghețată delicioasă, dar important este felul în care alegem să ne satisfacem plăcerile. Dacă folosim dispozitivul potrivit și alegem câteva ingrediente sănătoase și aflate la îndemâna tuturor, putem să ne bucurăm de o vară plină de delicii fără niciun proces de conștiință. Nu sunt promisiuni, ci fapte.

MoreJuicePress, dispozitivul Zepter la care ne referim mai sus, poate face toate astea fiindcă pornește de la un principiu inteligent: un fruct trebuie valorificat la maximum, atât pulpa cât și sucul, pentru a nu pierde nimic din beneficiile nutriționale. 

Concret, aparatul extrage blând sucul, la temperatură scăzută (și foarte silențios, lucru esențial!), iar rezultatul procesului are două părți distincte. Prima: sucul, limpede, cu enzimele intacte, mai precis de 4 ori mai multe enzime decât prin procesul de stoarcere clasic. A doua: pulpa, complet uscată, astfel încât să nu se piardă nicio picătură din suc, iar fibrele să poată fi și ele folosite în alte scopuri. 

Ce poți să faci cu more juicepress:

  1. Milk-shake-uri energizante de mic-dejun

Foarte mulți oameni se plâng că nu pot mânca dimineața, că nu au poftă sau că „e prea devreme pentru mâncare”. Prima masă a zilei este însă una esențială, iar vara – când într-adevăr apetitul pentru lucruri grele și consistente este mai redus ca de obicei – o variantă bună și gustoasă o reprezintă milkshake-urile.

Nici măcar nu trebuie să folosești lapte dacă nu vrei: dintr-un pumn de migdale, combinate cu apă purificată cu AqueenaPro, câteva lingurițe de semințe de chia, spirulină, avocado, miere sau… orice îți trece prin minte, poți obține un shake delicios și consistent, care să-ți păstreze efectul de sațietate până la prânz. 

De multe ori acest „nu am poftă de mâncat dimineața” este o păcăleală: deși pofta lipsește la trezire, când foamea se instalează până la urmă vei avea tendința să te repezi în prima gustare nesănătoasă care îți iese în cale, în drum spre serviciu sau oriunde te-ai afla: croissante, snack-uri, sărățele sau junk-food.

Cu milkshake-ul de dimineață, plin de nutrienți și cu gust delicios, vei putea să navighezi lesne până la prânz, energizat și fără pofte nesănătoase. 

2. Smoothie-uri sănătoase

Pentru că aparatul scoate disociat fibra și sucul din fructele pe care le presezi, poți alege cât din pulpa fructului – și ce parte din ea – vrei să folosești pentru a face un smoothie. Fibra este o parte esențială pentru sănătatea tractului digestiv, așa că nu trebuie în niciun caz aruncată. 

Din două fructe, alese și combinate de tine în funcție de inspirație, poți face un smoothie sănătos și gustos care să țină loc de gustare sau să contracareze „poftele” care mai pot interveni pe parcursul zilei.

  1. Sucuri de fructe care să țină loc de desert

Dacă un smoothie poate fi o bună gustare, cu componenta de sațietate datorată fibrelor integrate, când ai poftă de o doză de energie pură și mai ales de gustul dulce, poți alege un suc proaspăt, în locul unui desert plin de calorii. Înainte de un antrenament la sală, pentru energie; după antrenament, pentru refacere sau pur și simplu în momentele în care te simți epuizat, un suc limpede de fructe este ca o infuzie de energie.

Pentru că vara este și perioada curelor de detoxifiere, dacă îți faci un plan de ingrediente poți începe un detox cu sucuri chiar de mâine. Faptul că lichidul și pulpa ies disociat din more juicepress înseamnă că poți bea sucul simplu, fără fibră, sau combinat cu fibră, în funcție de rețeta de detox pe care vrei să o urmezi.

4. Înghețată

Da, more juicepress are o funcție complet unică prin care poți face înghețată delicioasă și sănătoasă: iei câteva fructe, le tai cubulețe și le lași la congelator, apoi adaugi după gust și dispoziție orice fel de ingredient sănătos: lapte vegetal, avocado, cacao, semințe sau orice te inspiră.

more juicepress se transformă, instantaneu, în mașina ta proprie de făcut înghețată sănătoasă și cu puține calorii. Câte deserturi poți enumera care să te și hrănească într-adevăr și să contribuie la echilibrul tău nutrițional, fără să investești mai mult de cinci minute în tot procesul de realizare a acestora? Nu-i așa că dieta de vara asta a devenit, brusc, mult mai simplă și ușor de susținut?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *