Masterpiece Cookware

Vasele Zepter stau la baza universului creat de Philip Zepter, vizionarul din spatele brandului, fiindcă integrează perfect valorile companiei: simplitate, eficiență, rapiditate. Sunt create ca să te facă mai sănătos fără să fii nevoit să-ți schimbi radical stilul de viață. E suficient să începi cu un singur vas și să te convingi pe parcurs.

Totul pornește de la tehnologia patentată: un sistem integrat de vase cu design ingenios, făcute dintr-un aliaj metalic care permite gătitul fără apă, grăsimi sau sare. Citim tot mai des despre „hrana vie” și chiar asta își propune tehnologia Zepter: să prepare o mâncare gustoasă și sănătoasă, păstrând intacți nutrienții, aromele naturale, dar și aspectul alimentelor. Acestea nu-și reduc dimensiunile, nu se lipesc și nu se ard, iar grăsimile nocive din procesul de gătit nu ajung să se mai producă.

Aceleași preparate pe care le consumai până acum vor avea mai puține calorii, vor fi mai sănătoase și mai gustoase, iar consumul de energie va fi mai mic, gătind la temperatură mai joasă. Stilul tău alimentar rămâne intact, dar poți renunța la tot raftul de săruri, condimente, uleiuri și adjuvanți de gust. Nu mai ai nevoie de ele. Faci mai mult cu mai puțin.

Și da, le numim întotdeauna „vase” și nu oale, cratițe sau tigăi, pentru că pur și simplu… nu sunt doar oale, cratițe și tigăi. De 29 de ani încoace, oricine le-a folosit știe că experiența gătitului într-un vas Zepter nu seamănă cu nimic altceva. Iată de ce.

În ce constă revoluția Zepter?

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, cel mai bine este să înțelegi concret de ce vasele Zepter Masterpiece au aceste proprietăți și de ce totul este chiar atât de simplu pe cât pare.

Fiecare vas Zepter Masterpiece are următoarele componente:

  • Baza acuterm

Trei straturi de metal, comprimate cu o presă de 2.000 de tone, astfel încât suprafața de bază să fie indestructibilă și să nu se deformeze niciodată. Mixul metalic acumulează căldura rapid și o transferă asupra hranei la temperatură mică, de aici și economia de energie.

Alimentele nu se lipesc și nici nu se ard la contactul cu baza vasului, datorită tehnologiei URA. Practic, primul dintre cele trei straturi de metal este îmbunătățit după o tehnologie patentată Zepter și suprafața antiaderentă devine parte integrantă a aliajului metalic indestructibil. Nu se adaugă nimic vasului, totul este compact.

  • Corpul vasului

Este dintr-un aliaj patentat Zepter, 316L, care nu reține mirosuri, nu se colorează, este hipoalergenic și va rămâne mereu mai rece decât baza. Puteți începe să gătiți tot ceea ce aveți nevoie pornind de la un singur vas, dar – la nevoie – designul permite mai multor vase să fie suprapuse pentru a găti 2-3 feluri de mâncare pe același ochi de aragaz. La aceeași temperatură joasă și cu economie de energie.

  • Mânerele

Nu se încing niciodată și sunt concepute ergonomic, pentru o manevrare facilă. Au conectivitate termică minimă cu restul vasului, așa că pot fi folosite inclusiv în cuptor și pot fi personalizate în mai multe culori.

  • Capacul

Are un rol esențial, fiindcă sigilează vasul cu o barieră ermetică de apă și este pasul definitoriu din ceea ce numim circuitul închis Zepter.

Circuitul închis este inima tehnologiei ZEPTER

Aburul rezultat de la mâncarea aflată pe suprafața încinsă a vasului se ridică, condensează la impactul cu capacul ermetic, mai rece decât restul vasului, și picură înapoi pe mâncare. Procesul continuă până la prepararea perfectă a alimentelor, fără să necesite apă suplimentară.

De fapt, datorită termocontrolului radio-digital al vaselor Zepter, nu e nevoie să ridici capacul decât atunci când preparatul e gata. Setezi la început temperatura și durata de preparare și apoi îți vezi de alte activități. Există inclusiv posibilitatea de a monitoriza de la distanță termocontrolul, prin dispozitivul Buzzer, care te anunță când s-a atins temperatura optimă de gătit sau când preparatul e gata.

Unde poți folosi vasele Zepter?

Se potrivesc în orice bucătărie, fiind compatibile cu toate tipurile de plite, pe gaz sau electrice. Pentru cei care își doresc să treacă la următorul nivel de simplificare a vieții există și o plită specială Zepter, cu inducție și radio-control, care asigură un proces de gătire automat, fără prezența „bucătarului” în încăpere și nici măcar în casă.

Știm că „uitatul mâncării pe foc” a fost toată viața un tabu periculos, dar acum poți să-ți faci liniștit alte treburi sau drumuri, în timp ce preparatele se gătesc singure la temperatura și durata stabilite de tine. Fiecare client Zepter primește o broșură detaliată cu tot ceea ce trebuie să știe despre temperaturi de gătit și timpi de preparare pentru fiecare aliment în parte, așa că nu vei fi nevoit să mergi niciodată pe intuiție sau pe încercate. Totul trebuie să fie simplu și rapid.

Indiferent unde te afli, pe o rază de 30 de metri, dispozitivul mobil Buzzer – de mărimea și forma unei chei de mașină – te poate anunța din buzunar sau din geantă când timpul de preparare s-a încheiat. După ce îți faci treburile în liniște, vei găsi mâncarea gata-pregătită și plita stinsă.

Plita cu inducție și radio-control are preț de listă 290 Euro, prețul pentru membrii ClubLive 100 fiind 275,5 Euro.

Dacă vrei să afli mai multe despre prețuri, tipuri de vase, mărimi, culori și moduri de personalizare, intră AICI.

Cum stabilim prețul vaselor Zepter?

Un vas Zepter nu va costa niciodată cât o oală sau o tigaie „made in China” pentru că este „made in Italy”, din cele mai scumpe materiale de pe piață, după o tehnologie de vârf.

  • Producem în Europa

Fiecare obiect cu sigla Zepter este realizat în țara cu cele mai înalte competențe pentru categoria respectivă de produse. Vasele sunt realizate integral în Italia, în fabrica Zepter de lângă Milano. De zeci de ani avem aceleași fabrici în care artizanii își transmit de cele mai multe ori competențele din generație în generație. Producția noastră n-a plecat niciodată spre China și suntem mândri să fim „made in Europe”.

  • Folosim materiale high-tech

Calitatea vieții depinde direct de materialele cu care ne înconjurăm. Vasele Zepter sunt făcute dintr-un aliaj metalic cu 50% mai scump și mai rezistent decât oțelul inoxidabil, complet antialergic și neutru. Este același folosit pentru ceasurile Apple, instrumentarul chirurgical și implanturile dentare.

De ce toate astea contează?

Companiile din toată lumea se luptă de ani de zile să-și reducă drastic costurile și să facă totul mai repede și mai ieftin. Zepter nu e despre asta. Scopul nostru este ca produsele de azi să arate impecabil și peste 20 sau 30 de ani, păstrându-și neschimbate funcționalitatea și eficiența. Lumea e plină de lucruri temporare. Noi am ales să ne concentrăm pe cele durabile și de 30 de ani ne reușește.