Contact

Când ai intrat pe site căutai ceva…

Aveai o curiozitate, o nelămurire sau o dorință, iar faptul că ai dat clic aici dovedește că vrei un răspuns. Ca să-ți facem alegerea simplă, îți oferim următoarele variante:

  • Dacă ai găsit un produs care să-ți simplifice viața și ești pregătit să începi chiar acum, poți intra direct pe magazinul nostru online, pentru a face pe loc comanda, cu livrare la tine acasă. Dacă oricând după cumpărare simți nevoia unor explicații mai detaliate despre folosirea eficientă a produsului cumpărat sau a unor demonstrații la fața locului, îți stăm la dispoziție. Nu uita: trebuie să fie simplu. Dacă nu e simplu, nu e Zepter.

  • Dacă ai găsit ceva care-ți place, dar vrei să-ți mai clarifici câteva lucruri despre modul de funcționare sau despre cum s-ar potrivi în viața ta, poți programa o demonstrație gratuită în intimitatea casei tale. Un consultant Zepter va veni să-ți arate cum funcționează produsul, îți va răspunde tuturor întrebărilor despre el și vei putea să vezi cu ochii tăi cum funcționează și să-l încerci.

  • Dacă știi ce vrei dar ești totuși curios să ții în mână capacul, să simți textura porțelanului sau să auzi sunetul mixerului – și să ne faci și o vizită pe viu – ne găsești de luni până vineri în showroom, unde poți vedea toate produsele Zepter în același loc și le poți cumpăra instant. Văzut, plăcut, luat!

Adresa Zepter Romania:

Bulevardul Unirii, nr. 70, Bucuresti

Magazinul se afla la parterul sediului:

Program magazin:

luni-vineri de la 10:00-18:00

Telefon magazin:

+4021.30.20.510

  • Dacă mai ai vreo întrebare la care n-ai găsit răspuns pe site, ne poți scrie completând acest formular și un membru al echipei noastre îți va răspunde în cel mai scurt timp.

Echipa noastra e aici.

[contact-form-7 id=”1234″ title=”Contact form 1″]