Complexul esenţial antirid La Danza sau inovaţia care schimbă ideea de frumuseţe

Dacă pielea ta ar avea glas, ce crezi că ţi-ar spune? Atunci când semnele înaintării în vârstă nu lasă loc niciunei indulgenţe, lucrurile sunt cât se poate de clare: trebuie să iei măsuri în regim de urgenţă. Iar pentru că multitudinea nevoilor pe care tenul tău le manifestă poate fi realmente copleşitoare, Zepter Cosmetics a formulat un produs anti-aging cu multiple beneficii şi rezultate menite să te convingă că ai făcut cea mai bună alegere: complexul esenţial antirid La Danza.

Ten tern, lipsit de vitalitate, marcat de un grad avansat de ridare şi o culoare ce virează înspre cenuşiu. Neajunsurile tenului matur îşi găsesc acum rezolvarea cu ajutorul celui mai avansat tratament intensiv anti-aging din colecţia La Danza, care mizează pe o serie de extracte naturale cu proprietăţi regenerante de excepţie, pentru un ten care nu doar arată, ci se simte mai tânăr, mai plin de energie şi mai tonifiat. Altfel spus, un ten antrenat să ţină pasul cu provocările mediului înconjurător şi mai presus de toate disciplinat. Complexul esenţial antirid La Danza are o strategie foarte clară, care nu se limitează la ameliorări superficiale, ci vizează optimizarea activităţii celulare şi reeducarea pielii în scopul stimulării funcţiilor responsabile cu declanşarea reflexelor unui ten tânăr.

Ingredientele naturale atent selectate –  ulei de borago (limba-mielului), ulei de macadamia, ulei de migdală dulce, ulei organic de primulă –  cuplate cu ceramide şi proteine vegetale, reactivează sinteza de colagen şi reconstituirea apărării naturale a pielii, ca după o cură de reîntinerire miraculoasă. Aceşti activatori nu stimulează însă excesiv, ci au mai mult în vedere relansarea funcţiilor de refacere proprii pielii şi protejarea potenţialului regenerativ. Nu întâmplător, produsul La Danza este prezentat sub formă de “complex” nu de “cremă”. Acţiunea La Danza Essential Anti Ageing Complex este cu mult mai extinsă decât cea a unei creme anti-imbatranire obişnuite, vizând restructurarea în maniera unei cicatrizări la nivel global: protecţie a membranelor celulare, fortifiere, energizare. De ce? Pentru că întotdeauna o piele agresată îmbătrâneşte mai uşor decât una aflată într-o formă bună.

Extractele uleioase au stârnit de-a lungul timpului extrem de multe controverse în arealul cosmetic, marea majoritate având în vedere forma şi concentraţia acestora. Zepter foloseşte însă uleiuri organice procesate individual, în concentraţii optime pentru a nu produce sensibilizări sau reacţii alergice şi în asocieri ideale pentru valorificarea la maxim a proprietăţilor benefice. Mai mult decât atât, uleiurile organice incluse în complexul esenţial antirid La Danza sunt slab comedogenice, ceea ce înseamnă că sunt absorbite lent, nu înfundă porii şi sunt non-iritante:

  • Uleiul de borago sau de limba mielului – este obţinut prin presare la rece din seminţele plantei şi reprezintă una dintre cele mai bune alegeri antirid, fiind bogat în acid gamma linolenic (GLA)/Omega 6 care ajută la reglarea funcţiilor cutanate. Uleiul de borago este de asemenea un excelent cicatrizant şi anti-inflamator (contribuie la recuperarea după expunerea la radiaţiile solare), hidratează şi hrăneşte pielea, reduce roşeaţa şi petele cauzate de soare sau de înaintarea în vârstă.
  • Uleiul de macadamia – este un tip de ulei uscat, în ciuda agenţilor săi puternic nutritivi, fiind absorbit excelent în piele. Mai mult decât atât, textura şi compoziţia sa prezintă numeroase similitudini cu sebumul uman, având un mare grad de penetrabilitate. Uleiul de macadamia este bogat în acid oleic şi palmitoleic, protector al celulelor şi foarte bun filtrant al razelor UV.
  • Uleiul de migdale dulci – este obţinut prin presarea la rece a sâmburilor de migdale, iar datorită numeroşilor nutrienţi conţinuţi este considerat unul dintre cele mai puternice ingrediente cosmetice. Inclus în formule de îngrijire pentru tenul matur, uleiul de migdale dulci contribuie la vindecarea afecţiunilor pielii uscate/deshidratate şi la îmbunătăţirea elasticităţii şi a supleţii.
  • Uleiul organic de primulă – este considerat cea mai importantă sursă naturală de vitamina F, având efect de neutralizare al radicalilor liberi şi de calmare a iritaţiilor pielii. Acidul gama linoleic conţinut previne ridarea prematură şi ameliorează ridurile existente, echilibrează nivelul de sebum, diminuează pierderile de apă la nivel celular şi contribuie la uniformizarea cromatică a pielii.

În laboratoarele de cercetare şi dezvoltare Zepter Cosmetics situate în Neuchâtel, totul funcţionează cu precizie de ceas elveţian. Şi după o logică imbatabilă. De aceea fiecare elixir de frumuseţe este special şi prezintă efecte spectaculoase. Complexul esenţial antirid La Danza este exemplul clar al strategiei propuse de către specialiştii Zepter: longevitate şi rezistenţă. Cu alte cuvinte, tenul radios şi sănătos pe care doreşti să îl admiri în oglindă, conştientă fiind de trecerea anilor, dar şi de faptul că urmezi cea mai bună schemă de îngrijire pentru un aspect general al pielii vizibil îmbunătăţit. Cât mai mult timp posibil. Iar despre asta este până la urmă frumuseţea.

3 motive pentru care trebuie să încerci Complexul esenţial antirid La Danza:

  1. Ai parte de una dintre cele mai plăcute experienţe senzoriale: textura cremei este atât de fină, încât pare că îţi mângâie tenul atunci când o aplici. În plus, pielea rămâne extrem de catilefata şi cu greu te poţi abţine să nu te admiri de fiecare dată când treci prin faţa oglinzii. Ceea ce nu este deloc un lucru rău, ba dimpotrivă.
  2. După primele două-trei săptămâni de utilizare dimineaţa şi seara, rezultatele încep să fie vizibile: tenul este mai suplu, mai luminos, aspectul ridurilor este diminuat, iar ovalul facial pare că se reconturează.
  3. Se adaptează tuturor tipurilor de piele (chiar şi celor care manifestă un grad de sensibilizare/reactivitate accentuat), restaurează nivelul lipidic cutanat şi răspunde oricăror doleanţe. Vei vedea că în scurt timp îţi va deveni cel mai bun prieten. Indiferent de sezon.

Află mai multe despre Complexul esenţial antirid La Danza, solicitând o prezentare unui consultant Zepter sau mergend direct în magazinul nostru situat pe Bulevardul Unirii, nr.70.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *