Cinci trucuri cosmetice care îţi revitalizează instant pielea

Luna decembrie este învăluită în fast, strălucire, culoare şi un tip de sofisticare care garantează că fiecare element ce alcătuieşte universul personal este aşezat la locul potrivit şi este atent ordonat pentru un an nou început aşa cum se cuvine. Aceste mici eforturi aparent nu le resimţim, mai ales că le realizăm cu plăcere şi cu inima deschisă, însă semnele oboselii nu întârzie să îşi facă apariţia pe chip, luând forma cearcănelor care se formează sub ochi, a nuanţei tenului care virează înspre gri sau a lipsei de tonus vizibile. Există însă câteva secrete de frumuseţe pentru un ten mai proaspăt şi mai energizat, pe care ţi le dezvăluim imediat.

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun şi chiar dacă lista de task-uri te determină să adopţi un ritm alert, tenul tău poate intra puţin mai devreme “în vacanţă”. Acordă-i dimineaţa şi seara 5 minute în plus şi vei vedea diferenţa în oglindă. Trebuie doar să pariezi pe produsele potrivite, cu eficienţă demonstrată clinic şi să adopţi câteva reguli simple, menite să te ajute să corectezi rapid şi eficient efectele oboselii şi ale stresului:

1. Pielea are nevoie de hidratare tot timpul, indiferent de vârstă. Aşadar, pe lângă aportul hidric optim la nivelul organismului, regula de aur a îngrijirii este să îţi menţii pielea foarte bine hidratată, apelând la produse cu texturi care penetrează cu uşurinţă epiderma şi care conţin ingrediente active performante, capabile să îşi exercite acţiunea în mod constant de-a lungul întregii zile. O piele deshidratată este precum o plantă care se ofileşte sub ochii tăi în vază, de aceea mai ales odată cu înaintarea în vârstă, când la nivel celular se produc modificări semnificative şi capacitatea de reţinere a apei se diminuează simţitor, alegerea unei creme hidratante bune este crucială. Hydro-Lifting Cream din linia SwissoLogical este un produs de excepţie care hrăneşte şi energizeaza pielea, aducând un uşor volum ovalului feţei datorită ingredientelor care umplu microridurile, activează microcirculaţia şi netezesc trăsăturile. Efectul este unul WOW chiar după primele aplicări, mai ales dacă gestualitatea cosmetică este însoţită şi de câteva mişcări cu rol de stimulare şi energizare: presare uşoară combinată cu ciupire delicată cu vârful degetelor (în special pe linia maxilarului şi bărbie) şi cu masare circulară în sens ascendent.

2. Un elixir “magic” poate schimba aspectul tenului în doar câteva minute, fără a recurge la alte tratamente. Înainte de realizarea machiajului, aplică un serum decongestionant pentru zona ochilor şi aşteaptă câteva minute pentru a pătrunde bine în piele şi a începe să acţioneze. Poţi foarte bine apela şi la un serum antirid, deoarece substanţele conţinute de acesta au rolul de a destinde şi a da fermitate. Îţi recomandăm Cellular Eye Serum şi Age Defense Serum din gama La Danza, ambele formule având la bază un complex activ ultra-performant care contribuie la fortifierea barierei naturale protectoare a pielii şi la redarea luminozităţii.

3. O mască corect aleasă face cât două tratamente cosmetice efectuate la salon. Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Încearcă una dintre măştile din gamele Zepter Cosmetics şi te vei convinge singură. Cea mai rapidă şi la îndemână modalitate de revitalizare a pielii o constituie aplicarea unei măşti faciale. O poţi lăsa să acţioneze 5-10 minute, cât îţi pregăteşti accesoriile sau decizi ce rochie vei purta, iar dacă trece mai mult timp, nu îţi face probleme căci nu se întâmplă nimic. Măştile Zepter Cosmetics sunt atent concepute pentru o maximă afinitate cu pielea, iar efectele lor nu se rezumă la îmbunătăţirea aspectului pielii pe moment, ci merg mai departe, până la corectarea anumitor disfuncţii la nivel cutanat. Double Action Fruit Mask din colecţia La Danza este o mască cu dublă acţiune care oferă rezultate spectaculoase la capitolul purificare şi luminozitate: pe de o parte realizează un peeling delicat, acizii din fructe conţinuţi eliminând celulele moarte şi impurităţile, iar pe de altă parte redă strălucirea naturală şi sănătoasă datorită microcapsulelor de vitamine A, B, C şi E.

4. Un mic truc pentru un lifting instant al privirii, îl constituie aplicarea cu generozitate a mascarei. Atenţie însă! În cazul unui ten cu semne vizibile de oboseală, mascara trebuie utilizată exclusiv pe genele superioare (pentru un efect wow, genele pot fi recurbate în prealabil cu ajutorul unui ondulator special), pentru a “ridica” optic pleoapele. Mascara pe genele inferioare nu face decât să accentueze ridurile şi cearcănele, aducând o umbră în plus conturului ochilor. Îţi va plăcea cu siguranţă mascara Exxxtra de la SwissoLogical, o formulă îmbogăţită cu vitaminele C şi E care protejează genele de agresiunile din mediul extern şi le fortifică.

5. Un detox pentru ten cu efect rapid este La Danza Rich Fruit Refresher cu un conţinut ridicat de acizi din fructe, antioxidanţi şi ceai verde organic care calmează şi îmbunătăţeşte aspectul pielii. Loţiunea tonică nu doar pregăteşte pielea pentru ritualul de frumuseţe, ci îi şi reechilibrează PH-ul, lăsând-o suplă, catifelată şi luminoasă ca după o terapie ultra-reparatoare. Câteva picături aplicate pe o dischetă şi tapotate uşor pe faţă sunt suficiente pentru revigorare şi energizare. Iar dacă ţii loţiunea câteva minute la rece, obţii remediul perfect pentru ten după o noapte albă.

Produsele cosmetice din gamele Zepter se află la un click distanţă pe www.shop.zepter.ro , iar pentru mai multe detalii poţi vizita magazinul situat pe Blv. Unirii nr.70 sau poţi apela la un consultant.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *