Arta mesei

Suntem o generație care celebrează trăitul în prezent și în micile răsfățuri, dar care a crescut în casă cu vitrina de porțelanuri pentru zile de sărbătoare. De câte ori n-ai auzit în jur teoria obiectelor ținute pentru „ocazii speciale” și de câte ori au apucat acele obiecte să fie folosite, iubite și să facă viața mai frumoasă proprietarilor?

Francezii, care au inventat „l’art de la table”, arta aranjării cochete a meselor, consideră că nu există oaspete mai important decât propria persoană, iar de la această idee pornesc colecțiile de veselă, tacâmuri și accesorii de masă Zepter Masterpiece. Sunt gândite să combine eleganța cu designul funcțional și ergonomic, astfel încât să să le poți folosi la fel de ușor pentru un mic-dejun de o persoană, o cină elegantă sau o petrecere cu mulți invitați. Ocazia specială e plăcerea de a mânca sănătos în fiecare zi și de a face mix&match între seturi, colecții și accesorii.

Ce e special la o masă decorată cu Zepter?

Porțelanul dur e ars la temperaturi foarte ridicate, ca să reziste inclusiv la zgârieturi făcute de obiecte de inox. Realizate de meșteșugari cu zeci de ani de ucenicie la activ, creațiile Zepter sunt atipice de la primul până la ultimul pas al procesului de manufacturare. Ce înseamnă asta? Dacă la farfuriile obișnuite decorațiunile sunt imprimate prin presare, porțelanul Zepter este decorat în interiorul și în exteriorul smalțului, apoi pictat manual cu motivele fiecărei colecții. În colecțiile Gold, ultimul pas este pictarea manuală cu aur de 22 de carate.

Colecții:

Royal Gold Cobalt

 

Royal Gold Bordeaux

Royal Gold Creme

Imperial Gold Cobalt

Imperial Gold Bordeaux

Imperial Gold Creme

Cobalt Royal

Eden

Flora

 

PAHARELE

Au pereți dubli din oțel inoxidabil, pentru a păstra mult timp temperatura băuturilor, și sunt finisate prin placare cu argint pur 999 și aur pur de 24 de carate.

Colecțiile:

La Perle

Baron

Prince

King

Taiga

Conte

Astra

 

ACCESORIILE INGENIOASE

PAHARE DETAȘABILE

Cupe din sticlă cristalină fără plumb, care se desprind de baza din oțel inoxidabil. Piciorul paharului poate fi placat cu aur pur, iar îmbinarea dintre cupă și bază se face direct, fără accesorii suplimentare.

MAGIC HARMONY