AqueenaPro

De ce oferim oaspeților un pahar de apă în primul rând

Primul gest pe care îl facem când primim un oaspete este să-i oferim un pahar cu apă proaspătă.
Gestul are importanța și semnificația sa, dintr-un motiv esențial: fără hrană putem supraviețui destul de mult (între 28 și 63 de zile – depinde de rezistența fiecăruia, dar fără apă ne stingem foarte repede, în trei până la cinci zile.
A dărui apă înseamnă a dărui viață: corpul nostru conține între 35 și 50 de litri de apă.

Am prezentat beneficiile sistemului Zepter de purificare a apei EdelWasser (click aici http://wawromania.ro/edelwasser-2/) pentru familii și am adus suficiente argumente care te-au convins că apa îmbuteliată nu e chiar cea mai bună soluție, iar apa de la robinet nu este tocmai recomandabilă pentru consum.

Deși sistemul de purificare EdelWasser are un rezervor generos (3,9 litri), acesta se poate dovedi uneori insuficient în cazul unor familii cu consum mare (e important să folosim apa purificată și la prepararea hranei dar și la spălarea fructelor și legumelor) sau în cazul unor instituții precum clinici, grădinițe, companii.

Pentru astfel de situații Zepter a pregătit un model de purificator de apă cu capacitate mare, AqueenaPro*.
Avantaje: are un rezervor integrat de 9,5 litri și produce 370 de litri de apă sănătoasă în 24 de ore.
Ca și modelul EdelWasser, sistemul de purificare a apei AqueenaPro funcționează pe baza celei mai avansate și eficiente tehnologii de filtrare – osmoza inversă.

Cinci niveluri de filtrare

Dovada că produce cea mai pură apă posibilă este dată de sistemul cu nu mai puțin de cinci niveluri de filtrare.
Să le luăm pe rând:

Filtrul #1 PP de 5 microni – este prima barieră responsabilă cu  purificarea apei. Elimină sedimentele de până la 5 microni, de exemplu rugina și nisipul.

Filtrul #2 cu granule de carbon activ – absoarbe clorul liber, materiile organice, mirosurile, alte substanţe din apă.

Filtrul #3 PP de 1 micron – reține particulele de dimensiuni mai mici, precum materiile solide în suspensie şi pe cele coloidale.

Filtrul #4 Membrana de osmoză inversă. Este treapta cea mai performantă de filtrare. Elimină bacteriile, virusurile, metalele grele – ca plumbul, cadmiul, mercurul, pesticidele reziduale, triclorofenolul, compuşii nitriţilor şi alte substanţe extrem de dăunătoare pentru corpul uman.

#5 Postfiltrul din nucă-de-cocos – ameliorează mirosul şi îmbunătăţeşte gustul.

Sistem electronic avansat de monitorizare și siguranță

Sistemul AqueenaPro este prietenos cu utilizatorul și are grijă să-i comunice permanent, prin panoul inteligent, informațiile utile, de exemplu starea filtrelor sau faptul că a pornit operațiunile de curățare automată a membranei de osmoză inversă.
Un senzor integrat previne pericolul de inundație.

Design reușit, prezență discretă

Designerii Zepter recomandă instalarea AqueenaPro sub chiuvetă. O nouă baterie elegantă disponibilă în două variante sau un robinet suplimentar va livra apa purificată.
În cazul instituțiilor, echipamentul poate fi, de asemenea, disimulat într-un corp de mobilier.

Cafea, ceai, cuburi de gheață…

Ne străduim să cumpărăm sau să comandăm cea mai bună cafea, cel mai bun ceai. Cuburile de gheață coboară adesea în băuturi scumpe, rafinate.
Or, dacă preparăm cafeaua sau sucurile cu apă de proastă calitate, dacă „fabricăm” cuburile de gheață de asemenea dintr-o apă cu probleme, investim cam degeaba în ingrediente de calitate, pentru că gustul final va fi viciat.
Un sistem AqueenaPro ne va ajuta să obținem băuturi de calitate și să nu ne mai otrăvim lent. Poate nu știai, dar din apă au fost izolate până acum peste 800 de substanțe dăunătoare.

Recuperarea investiției
Prețul informativ al unui sistem AqueenaPro este 1195 euro / preț membru ClubLive 100 de 1075,5 euro, cu garanție de trei ani. Important: un consultant Zepter vă poate prezenta cele mai bune și avantajoase forme de achiziție, inclusiv în rate.
Dacă faceți un calcul cam cât cheltuiți pe apa îmbuteliată, veți constata că investiția merităși că în final veți economisi și bani, și timp.


*Producătorul AqueenaPro este membru al Asociaţiei pentru Calitatea Apei, iar performanţele sale sunt controlate suplimentar de către un laborator acreditat.

Autor: Victor Kapra