7 produse cool de care ai nevoie în viața ta anul acesta

Lansarea noului magazin online Zepter aduce la distanță de un singur clic produsele care ți-ar putea schimba viața anul acesta. Iată primele 7 recomandări pe care să stai cu ochii în 2018.

  1. Bioptron MedAll

Ce este: un dispozitiv bazat pe o serie de descoperiri științifice laureate cu Premiul Nobel în medicină, care folosește lumina polarizată policromatică. Este aceeași lumină cu cea provenită de la soare, dar fără radiațiile UV nocive și fără încălzire. Fiecare organ absoarbe lumina pe o lungime de undă diferită, iar Bioptron îmbină mai multe lungimi de undă pentru ca lumina medicală pe care o emană să aibă același efect asupra fiecărui organ în parte.

De ce ai nevoie de el: pentru că nu există contraindicații și pentru că îl poți folosi pe o plajă imensă de afecțiuni. De la probleme dermatologice și plăgi până la dureri cronice sau musculare, reumatism, imunitate scăzută, depresie sezonieră, iritație și inflamații, probleme de microcirculație și chiar terapie anti-agin. Pentru aceasta din urmă Bioptron a primit trofeul „Cel mai bun aparat pe bază de energie pentru prevenirea îmbătrânirii”, la Congresul de Medicină Anti Aging de la Paris, 2014 și 2015.

  1. Therapy Air iOn

Ce este: purificator de aer cu 5 filtre diferite, pentru a elimina de la particulele mari de praf, spori de mucegai sau păr până la polen, fum de țigară, bacterii periculoase și mirosuri neplăcute.

De ce ai nevoie de el: pentru că aerul poluat este problema principală a celor care locuiesc în orașe mari, iar felul în care respirăm este motorul energiei și al stării noastre de bine. În plus, tot din aer vin și multe dintre alergiile, virozele și infecțiile de care ne plângem.

  1. Plita cu inducție

Ce este: o plită specială cu inducție și radio-control, asigură procesul de gătire automat, fără prezența bucătarului în încăpere sau chiar în casă. Pe o rază de 30 de metri, dispozitivul mobil Buzzer – de mărimea și forma unei chei de mașină – te anunță din buzunar când timpul de preparare s-a încheiat. Vei găsi mâncarea gata-pregătită și plita stinsă.

De ce ai nevoie de ea: Ca să nu mai „uiți” niciodată mâncarea pe foc în timp ce îți faci treburile prin casă sau te odihnești, iar mâncarea ta să se prepare în timpul ideal în vasele Zepter.

  1. AqueenaPro

Ce este: purificator de apă cu rezervor integrat de 9,5 litri și o capacitate de 370 de litri de apă sănătoasă produşi în decursul a 24 de ore.

De ce ai nevoie de el: Pentru că apa de la robinet poate conține bacterii, germeni, virusuri, paraziți, dar și substanțe precum plumb, cadmiu, fluoruri, pesticide și alte declanșatoare de boli cronice. Cât despre apa îmbuteliată, nici plasticul nu este o variantă mult mai bună, compușii petrochimici care intră în componența lui fiind disruptori endocrini recunoscuți. Cu purificatorul de apă, însă, nu mai ai nevoie să cari niciodată un bax de sticle de plastic după tine.

  1. MixSy

Ce este: un robot de bucătărie cu lame potrivite pentru tot ce-ți trebuie în activitatea casnică ca să toci, să râșnești, să omogenizezi, preparând de la omlete și aluaturi până la supe-creme și sosuri.

De ce ai nevoie de el: fiindcă oamenii ocupați au nevoie de soluții simple, prin care să poată prepara lucruri gustoase fără mare efort de timp și fără a umple bucătăria de diferite gadgeturi și dispozitive complicate.

  1. MoreJuicePress

Ce este: un aparat multifuncțional care extrage tot ce e mai bun din fruct. În primul rând sucul, dar și pulpa uscată, pe care o poți refolosi în smoothie-uri sau prăjituri vegane. În plus, cu funcția unică de „frozen”, poți prepara înghețată naturală și gustoasă „strivind” fructele și amestecându-le cu lapte de migdale, pudră de cacao și alte ingrediente sănătoase.

De ce ai nevoie de el: ca să beneficiezi la maximum de pe urma fructelor pe care le cumperi, fără să irosești nimic, dar și pentru a înlocui deserturile cu zahăr cu o variantă mult mai sănătoasă și la fel de gustoasă.

7. Medolight

Ce este:  Un dispozitiv bazat pe terapia revoluționară cu lumină, premiată cu Nobel pentru medicină în 1903, și rezultatul a 30 de ani de cercetări în domeniul undelor luminoase în spectru roșu, respectiv infraroșu apropiat.

De ce ai nevoie de el: pentru că accelerează vindecarea corpului, crește circulația sanguină și calmează durerea în mod natural. De asemenea, luptă împotriva primelor semne ale vârstei, stimulând producția de colagen și elastină.

 

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *