5 proprietăți ale vaselor Masterpiece Cookware pe care nu le mai găsești nicăieri

Au o istorie de 31 de ani în spate, interval în care mii de persoane au gătit în ele și le-au transformat în baza alimentației de zi cu zi. Dacă te întrebi ce e atât de special la vasele Zepter încât să justifice investiția ta și interesul lumii întregi, te lămurim punctual în cele ce urmează.

1. Tot ce-ți trebuie sunt vasul și alimentul, nimic altceva

Aliajul metalic patentat al vaselor Zepter face inutilă adăugarea de apă, grăsimi, sare sau condimente suplimentare. Având același regim alimentar de până acum, vei avea un gust cel puțin la fel de bun al preparatelor, dar mai sănătos și cu mai puține calorii.

2.  Sunt făcute dintr-o singură bucată, compactă, de metal high-tech

Sunt făcute din trei straturi de metal, comprimate cu o presă de 2.000 de tone, astfel încât suprafața de bază să fie indestructibilă și să nu se deformeze niciodată. Printr-o tehnologie patentată, primul strat este îmbunătățit cu o suprafață antiaderentă: totul este compact și fluid, nimic nu este lipit sau adăugat vasului. Vorbim de un tot-unitar care va dăinui zeci de ani în bucătăria ta.

3. Aliajul din care sunt făcute vasele este același folosit la ceasurile Apple

Corpul vaselor Zepter este confecționat dintr-un aliaj metalic cu 50% mai scump și mai rezistent decât oțelul inoxidabil, antialergic și neutru. Este același folosit pentru realizarea ceasurilor companiei Apple, pentru instrumentarul chirurgical și pentru implanturile dentare.

4. Poți găti mai multe feluri de mâncare suprapuse, pe același ochi de aragaz

Luând vasele Zepter din bucătăria ta și așezându-le unele peste celelalte, pe același ochi de plită, vei obține exact ceea ce și-a imaginat Philip Zepter când a creat produsele: circuitul închis, miezul inovator al tehnologiei Zepter.

Sistemul funcționează în felul următor: alimentul de pe suprafața încinsă a vasului de jos produce abur; aburul se ridică, condensează la impactul cu capacul și picură înapoi în mâncare. Procesul este replicat la vasele de deasupra și continuă până la prepararea completă a alimentelor, la finele intervalului de timp alocat.

Nu este necesară ridicarea capacului și „testarea” stadiului în care se află preparatul. Ba chiar din contră: ridicarea capacului întrerupe circuitul și încetinește procesul, deci este total nerecomandată. Lași circuitul să funcționeze, te relaxezi și uiți de vasele de pe foc până la împlinirea timpului de gătire stabilit.

5. Sunt făcute cap-coadă în Europa, de către meșteșugari italieni

Suntem „made in Italy”, făcuți din cele mai scumpe materiale de pe piață, după un design și o tehnologie de top. De 31 de ani, fabrica Zepter de lângă Milano este locul în care artizanii își transmit competențele din generație în generație, îmbunătățind continuu tehnologia din spatele produselor.

Nicio parte a procesului tehnologic nu a fost externalizată în alte părți ale lumii, totul se face in-house, la Milano, pentru a avea control complet asupra calității și a rezultatului final.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *