5 obiecte de așezat sub bradul de Crăciun

Oferă-le celor dragi bucuria de a descoperi niște daruri frumoase și practice sub bradul de Crăciun. Avem 5 recomandări de obiecte suficient de ingenioase încât să le facă instantaneu viața mai frumoasă.

În ultimii ani, nu prea mai există reguli când vine vorba de cadouri: fie că e 1 martie, 8 martie, Paște, Crăciun sau Moș Nicolae, putem dărui orice, de la haine și parfumuri până la obiecte de design, gadgeturi sau chiar bilete la spectacole, vouchere și alte „experiențe”. Nu există limite.

Totuși, pentru că sărbătorile de iarnă sunt la final de an, este convingerea noastră că Moș Crăciun ar trebui să fie despre obiecte care să facă mai frumoasă viața celui căruia vrei să i le dăruiești, pe termen lung. Să fie un îndemn către un viitor mai bun. De aceea, îți propunem 5 variante ingenioase și utile:

MEDOLIGHT

Nu e mai mare de o palmă și e suficient să-l atingi de piele câteva minute pe zi, dar ascunde un univers de remedii pentru zeci de afecțiuni supărătoare, de la nevralgii sciatice, hematoame, herpesuri, disfuncții legate de lactație și abcese până la depresii, tulburări de somn sau cataracte. În plus, este liderul mondial în calmarea durerii în bolile inflamatorii.

Bazat pe terapia revoluționară cu lumină (premiată cu Nobel pentru medicină în 1903), Medolight este rezultatul a 30 de ani de cercetări în domeniul undelor luminoase în spectru roșu și infraroșu apropiat. Lungimile undelor luminoase acționează în tandem, crescând circulația sanguină și activând procese biochimice esențiale, astfel încât corpul să accelereze vindecarea și să calmeze durerea în mod natural. Stimulează producția de colagen și elastină, luptând de partea tinereții în încercarea de a întârzia cât mai mult liniile fine și ridurile.

ACUPUNCTORUL ȘI APARATUL DE MASAJ

Acupunctura și masajul sunt, umăr la umăr, unele dintre cele mai relaxante proceduri prin care ne putem detensiona corpul și îi putem reechilibra funcțiile esențiale. În plus, acupunctura tratează și elimină dureri și disconforturi cronice la nivel profund, acționând asupra centrilor energetici ai corpului nostru.

Firește că o terapie periodică făcută cu un profesionist este minunată și mai mult decât recomandabilă, dar pentru momentele de răgaz de acasă, aparatul portabil de electroacupunctură este ușor de utilizat și foarte practic pentru nenumărate probleme sau zone de disconfort. Cele 36 de ace placate cu aur transmit impulsurile (mai intense sau mai slabe) și, în doar 8-10 minute de senzații altminteri plăcute, de detensionare a zonei, durerile pot dispărea ca și cum nu ar fi fost.

În același timp, Hand Massager, aparatul de masaj, a fost gândit pentru cei care suferă de dureri de spate și de ceafă (și cine nu suferă de așa ceva, cu orele nesfârșite petrecute la birou?), dar și de picioare sau de brațe. E suficientă o apăsare pe buton și se activează una dintre cele 5 suprafețe de masaj, la alegere: masaj tip „furnicături” din vârful degetelor, masaj de relaxare a mușchilor, masaj delicat, masaj ferm pentru detensionare și masaj sub formă de vibrații.

CEASUL CU 3 CURELE ALTERNATIVE

Există ceasuri și există CEASURI, adică piese pe care le îndrăgim atât de tare și de care ne legăm emoțional atât de mult încât ajung să facă parte din noi. Mai ales ceasurile din categoria „premium”, care mizează pe discreție, minimalism și pe o calitate excelentă, sunt gândite din punct de vedere a designului tocmai ca să „fuzioneze” cu personalitatea noastră. Nu ies în evidență în mod strident, ci complimentează și completează stilul persoanei care le poartă.

Un astfel de ceas este Philip Zepter Secret Desire, care vine în două versiuni și câte 3 benzi interschimbabile, pentru a se adapta vieții sportive, activităților de birou, dar și ocaziilor cu ștaif.

MASCA CU DUBLĂ ACȚIUNE „LA DANZA”

Măștile sunt poate cel mai versatil și eficient produs cosmetic: sunt concentrate, nu trebuie să le ții mult pe ten pentru a avea efect, iar cele cu adevărat bune au rezultate vizibile de la prima aplicare. La fel este și masca cu dublă acțiune din gama „La Danza”, pe bază de bioflavonoide care hrănesc celulele, întăresc capilarele și reduc inflamația, de Kigelia Africana, de ceai verde organic și de vitaminele A, B, C și E în variantă microîncapsulată. Plus ceramide care regenerează pielea și acid hialuronic, responsabilul pentru (re)întinerirea pielii.

Rezultatul este pe măsura ingredientelor, ceea ce înseamnă că masca cu dublă acțiune este un aliat prețios în arsenalul de pregătire pentru sărbători, iar rezultatele vor fi deja vizibile după aproape o lună de aplicare. Nu e o probabilitate, ci o promisiune, fiindcă lista de ingrediente stă mărturie.

Toate cosmeticele Zepter se produc în laboratoare din Elveția, iar cea mai bună garanție a calității este, dincolo de lista impresionantă de ingrediente a fiecărui produs, faptul că majoritatea au deja 30 de ani de istorie în spate. Cei care au folosit ”La Danza” în anii ’90 au amintiri cu ambalajele și capacele devenite deja element recognoscibil de brand, dar conținutul a fost îmbunătățit și perfecționat de la an la an, în pas cu evoluția galopantă a cercetărilor în materie de beauty.

Dar tu, ce vrei să găsești sub brad, Crăciunul acesta? Poți să începi să-ți faci deja un wishlist, direct pe shop-ul Zepter.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *