5 motive pentru care porțelanurile Zepter sunt pentru toată viața

Despre vasele Zepter ai auzit multe și ți se pare că le știi deja dinainte să le vezi pe viu. Porțelanurile noastre sunt, în schimb, unul dintre cele mai bine-păstrate secrete ale cumpărătorilor fideli de Zepter. Dincolo de aspectul rafinat și clasic, atracția oamenilor față de ele ține de tehnologia și designul care le fac unice în lume. Îți dovedim asta punct cu punct.

  1. Sunt manufacturate în Germania, din materiale premium

Porțelanul veselei Zepter este o combinație unică de trei substanțe: caolin, cuarț și feldspat, arse la temperaturi de aproape 1.500 de grade Celsius, pentru a-i conferi rezistență. Fiecare farfurie sau platou este manufacturat cu grijă în fabricile Zepter din Germania, alături de pahare și cuțite, alte două categorii complementare de produse care sunt de asemenea unice pe categoriile lor.

 

2. Nu se zgârie niciodată și nu se ciobesc ușor

Fiind ars la temperaturi foarte ridicate, porțelanul este gândit să reziste inclusiv la zgârieturi făcute de obiecte de inox. Dacă la farfuriile obișnuite decorațiunile sunt imprimate prin presare, porțelanul Zepter este decorat în interiorul și în exteriorul smalțului, apoi pictat manual cu temele simbolice ale fiecărei colecții. La fel ca în cazul vaselor Zepter, totul devine un tot-unitar, un obiect compact.

3. Sunt prețioase și pot deveni moștenire de familie

În colecțiile de veselă Gold, modelul este pictat cu aur de 22 de carate, transformând farfuriile și platourile din fiecare set în obiecte de folosit și de lăsat apoi generațiilor viitoare. Ideea porțelanurilor rămase „de la mama” sau „de la bunica” reprezintă un obicei frumos, care există de când lumea în familiile din Europa și nu numai.

Poate fi o tradiție demnă de transmis copiilor tăi și un mod de a-i educa în spiritul unor ritualuri bune pentru trup și suflet. Masa este, în definitiv, locul în care se adună laolaltă toate generațiile dintr-o familie, indiferent de epoca în care trăiesc.

4. Nu trebuie să le ții „de bune”

Ca regulă generală, cele mai prețioase și fragile obiecte dintr-o casă au fost mereu rezervate pentru ocazii speciale, în rest fiind destinate expunerii într-o vitrină, în așteptarea Crăciunului sau a Paștelui. Nu este cazul cu seturile de veselă Zepter Masterpiece. Fiind atât de rezistente și de fiabile, nu trebuie să te temi că vei descompleta sau ciobi setul prea ușor, așa că le poți folosi fără probleme în viața de zi cu zi. Acesta este și scopul lor: să transforme orice masă într-un tabiet rafinat, nu să fie păstrate în adormire, pentru ocazii speciale.

5. Designul este elegant și atemporal

De la minimalistul Black & White până la eleganța albastrului de la Imperial Gold Cobalt sau rafinamentul bordeaux-ului de pe farfuriile Royal Gold Bordeaux, fiecare piesă a seturilor de porțelanuri Zepter este gândită să fie la fel de elegantă acum și peste 20 sau 30 de ani. Creațiile noastre nu sunt tributare trendurilor trecătoare, ci au un stil clasic și o sofisticare care transcende granițele timpului.

Fiind atemporali, ne potrivim în orice curent care este în vogă la un moment dat, dar nu părăsim niciodată scena împreună cu tendințele de modă. Ele trec, noi rămânem să dăinuim în rafturile tale de la bucătărie, pentru că filozofia Zepter pornește de la o certitudine sub formă de promisiune: când investești într-un produs de calitate, el trebuie să te însoțească la drum lung și să te poți baza pe el mulți ani de-acum încolo.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *