5 cadouri rafinate și utile pentru sărbătorile de iarnă

Pentru cea mai așteptată sărbătoare din an, cadoul perfect e greu de găsit. Trebuie să fie frumos, dar și util. Să fie ceva de care persoana are nevoie, dar în același timp să aibă factorul surpriză. Să-l bucure pe cel care îl primește, dar să nu fie doar un obiect pe care se va pune praful până la anul. Pornind de la aceste criterii deloc ușor de bifat, avem exact ceea ce-ți trebuie.

  1. Un set de porțelanuri în culorile Crăciunului

Nu există casă în care să nu-și aibă locul un set frumos de porțelanuri de cea mai bună calitate, acel gen de obiect care va fi la fel de folosit, prețuit și iubit acum și peste 10 Crăciunuri. Știm că există nenumărate porțelanuri pe piață, dar ceea ce oferim noi este mai mult decât un desen frumos și un material fin. Toate piesele din porțelan Zepter sunt manufacturate în Germania și sunt arse la temperaturi înalte, astfel încât să reziste la toate agresiunile timpului, inclusiv la zgârieturi de inox pe porțelan.

Decorațiunile care decorează fiecare obiect nu sunt „presate” (cum se face de obicei), ci decorate în interiorul și exteriorul smalțului, apoi pictate manual, cu adăugarea de aur de 22 de carate. Cel mai frumos cadou pe care îl poate găsi cineva sub brad, mai ales o persoană care își iubește casa și tabieturile.

  1. O plită mobilă, cu inducție 

Poate cel mai util cadou „premium” pe care îl poți oferi cuiva, mai ales dacă știi că gătitul se numără printre pasiunile sale. Plita specială Zepter, cu inducție și radio-control, este gândită să facă gătitul mai simplu, fără prezența bucătarului în încăpere… sau  nici măcar în casă.

Așezând vasul pe plită, pericolul de a „uita mâncarea pe foc” dispare: preparatele se gătesc singure, la temperatura și durata stabilite de bucătar, iar dacă te afli pe o rază de 30 de metri în preajma bucătăriei, dispozitivul mobil Buzzer (care nu e mai mare decât o cheie de mașină) te va anunța când s-a încheiat procesul de gătire. Dacă nu, vei găsi oricum mâncarea preparată și plita stinsă când ajungi acasă, după ce ți-ai terminat treburile. Cine nu și-ar dori așa ceva, de Crăciun?

  1. Un Bioptron cu set de filtre din sticlă colorată

Există persoană în ziua de astăzi care să nu aibă măcar o afecțiune cronică pentru care ia o formă de tratament? Fie că e vorba de o alergie minoră sau de lucruri mai complexe, precum imunitate, depresie sau inflamații în organism, toți luăm medicamente pentru a ne trata câte o afecțiune, considerându-le singura noastră opțiune.

Multe dintre lucrurile de care suferim ar putea fi ameliorate vizibil sau chiar ținute în frâu în mod neinvaziv și plăcut, cu lumină polarizată policromatică. Da, lumină. Sună prea frumos și prea… simplu? Bioptron este un mod inteligent de a folosi conștient lumina produsă natural de soare (dar fără radiații UV) pentru a vindeca organismul, de la inflamații, dureri articulare și sinuzite până la afecțiuni ale pielii, probleme de imunitate sau afecțiuni nervoase. Lumina e sănătate, iar știința a dovedit-o, printr-un premiu Nobel acordat acestei descoperiri în 1903.

Dacă vrei să-i faci cu adevărat o bucurie unui om drag de Crăciun, fă-i cadou Bioptronul cu tot cu filtrele pentru colorterapie. Gândește-te la terapia prin lumină și culoare ca la o formă de „spa” pentru organe și chakre deopotrivă, un mod plăcut și ușor de a acționa asupra punctelor-cheie din corp pentru o reechilibrare blândă. E ușor de folosit, îți ia sub 10 minute pe zi, nu are nicio contraindicație și e ca și cum i-ai dărui cuiva…. o stare de bine care nu se termină niciodată.

4. O vază cu design modernist

Pentru o persoană care are deja de toate și pentru care alegerea unui cadou potrivit e dificilă, cele mai bune variante sunt ceea ce nouă ne place să numim „irezistibilele”: acele obiecte atât de atractive vizual încât e imposibil să nu placă celui care le primește, dar în același timp cu un grad de funcționalitate care să le facă utile la casa omului.

Cele mai bune exemple în acest sens sunt vazele din oțel inoxidabil Zepter, superb finisate și al căror design cool este inspirat de orașe celebre din lume: Amsterdam, Barcelona, Oslo sau Viena. Dincolo de faptul că se potrivesc și în cele mai rafinate încăperi, o vază este și o invitație la o casă plină cu flori și la mai multe buchete de primit în anul care urmează.

5. Un vas decorativ Atoll, pentru masa de Crăciun

Un vas decorativ frumos este multifuncțional: dacă e cu adevărat spectaculos vizual poate „umple” o masă prin simpla lui prezență. Poate fi folosit și în tot felul de conjuncturi, de la suport pentru preparatele de sărbători până la depozitar al mărunțișurilor dintr-o casă, în restul anului.

Un vas din oțel inoxidabil precum Atoll, Ship, Island sau Amarillis este gândit din start pentru funcționalitate și pentru suplețea formelor în același timp, așa că nu poate fi niciodată în plus în nicio casă. Mai ales atunci când nu cunoaștem foarte bine persoana sau când nu ne este foarte clar stilul pe care-l preferă, frumusețea practică este mereu cel mai bun cadou.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *