5 avantaje de a deveni membru Club Live 100

Toată lumea îți propune să intri într-un club, o comunitate sau un forum, cu promisiunea unor avantaje adesea iluzorii. Știm asta. Diferența dintre majoritatea propunerilor și CLUB LIVE 100 este că noi îți oferim ceva concret, instantaneu și necondiționat. Este modul nostru de a te răsplăti pentru că ai ales Zepter.

Comunitatea CLUB LIVE 100 este comunitatea celor care trăiesc de ani de zile în stilul Zepter, dar și a celor care abia acum îl descoperă: oameni care au înțeles că viața poate fi și simplă, sănătoasă și senină și care, tocmai în virtutea acestui principiu, vor eficiență și pentru finanțele și alegerile lor zilnice.

De aceea, CLUB LIVE 100 nu înseamnă doar să completezi un formular și să primești periodic un email cu oferte, ci o sumă de beneficii concrete și imediate, pentru toată viața. De vreme ce te afli aici, știm deja că te interesează un lifestyle mai simplu, mai sănătos și mai eficient, așa că iată ce îți oferim, negru pe alb, la intrarea în comunitatea noastră:

  1. UN DISCOUNT INSTANTANEU ȘI PERMANENT

Nu costă absolut nimic să intri în CLUB LIVE 100, dar odată ce te-ai înscris, beneficiile pe care le primești sunt concrete și imediate: pana la 20% pentru fiecare achiziție de produse Zepter indiferent dacă o faci în magazin, prin reprezentanții de vânzări sau cumpărând online pe site-ul ZEPTER. În cazul produselor din gama Cosmetics & Luxury, reducerea merge până la 30%. Pe loc, fără „capcane” și ”excepții” scrise cu font mic în josul paginii.

2.  ECONOMII PE LOC, ORIUNDE ȘI ORICÂND

Dacă alegi să-ți faci cumpărăturile pe magazinul online Zepter, înscrierea în CLUB LIVE 100 – și aplicarea discountului aferent – se vor desfășura în doar câteva secunde, la Checkout. Pentru că suntem complet transparenți, ți se va afișa prețul de catalog al produsului pe care vrei să-l cumperi, împreună cu prețul redus, pentru clienții CLUB LIVE 100.

Înainte de a plăti, completezi datele de înscriere în club, iar reducerea se aplică automat: suma pe care o ai de achitat scade. Din acel moment, la orice achiziție de produse Zepter vei beneficia de suma mai mică dintre cele două, fără să mai faci niciun alt pas suplimentar. Pe viață!

3. ACCES CONTINUU LA INFORMAȚIE CARE TE INTERESEAZĂ

Ca membru CLUB LIVE 100, ai acces la evenimentele periodice ale unei comunități de oameni interesați de un stil de viață armonios și de tot ce înseamnă noutate în tehnologie și știință. Avem mereu medici invitați din străinătate și specialiști care țin demonstrații aplicate despre nutriție și lifestyle, iar tu poți avea acces la ele gratuit, fiind parte a clubului LIVE 100.

4. ECONOMII PENTRU TINE ȘI PRIETENII TĂI

Fiecare dintre noi este „influencer” pentru cineva: vedem și citim despre un produs la un prieten și ni-l dorim și noi, auzim despre avantajele unei tehnologii și vrem să aflăm mai multe. E un circuit inevitabil și firesc al informației, în epoca rețelelor sociale și a comunicării.

Dacă ai un prieten care se simte inspirat de stilul tău de viață și vrea să se înscrie în CLUB LIVE 100 după ce te-a auzit povestind despre Zepter-style, pe lângă discountul tău, vei primi până la 8% CASH din contravaloarea primei achiziții Zepter a fiecărei persoane pe care ai inspirat-o să trăiască măcar un pic mai sănătos sau mai eficient. Nimeni nu pierde, toată lumea câștigă: prietenul va primi oricum discountul lui, iar tu pe al tău. Simplu!

5. MAI MULTE BENEFICII PENTRU FIECARE LEU PLĂTIT

În ziua de azi e important să obținem cât mai multă valoare pentru fiecare unitate monetară pe care o plătim. Altfel spus: să ni se livreze cât mai multe produse și servicii pentru fiecare leu cheltuit. Suntem conștienți de acest lucru, de aceea afișăm pentru fiecare produs prețul inițial, prețul pentru membri și contravaloarea clară a discountului. Fără note de subsol și fără nimic ascuns.

Produsele Zepter sunt achiziții pentru toată viața și mai ales achiziții care schimbă vieți. Mai mult, se pot transforma și într-un venit: promovând în rândul prietenilor stilul de viață în care crezi, toți aveți beneficii concrete. Tocmai de asta, ne dorim ca oamenii care le cumpără să o facă lucid, cu inima deschisă și conștienți de faptul că au obținut cel mai bun preț și cea mai bună valoare pentru banii investiți. Pentru noi asta contează și tocmai de aceea avantajele CLUB LIVE 100 sunt palpabile și instantanee. Primești exact ce se vede, nimic altceva. Ca să știi că ai ales ce trebuie.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *