2018 Beauty Resolution: o piele care arată şi se simte în cea mai bună formă

An nou, planuri aşternute pe o coală albă, sentimentul unic al începuturilor promiţătoare şi dorinţa de a face acele schimbări menite să îţi lase mai mult loc pentru a trăi exact aşa cum îţi doreşti. Noi îţi propunem ca anul acesta, mai mult ca oricând, să îţi concentrezi atenţia asupra ta şi să recurgi la o triere drastică a “garderobei” cosmetice, dându-ţi şansa de a reţine şi a valorifica doar produsele care realmente dau rezultate. Iar pentru a-ţi fi mai uşor, am pus la punct un ghid complet cu direcţii de îngrijire şi recomandări de produse cosmetice Zepter în care merită să investeşti pe termen lung. Şi care chiar fac diferenţa.

Ştim prea bine că sunt frecvente momentele când, în faţa unui raft cu tentaţii cosmetice, uităm de raţiune şi de matematică. Pentru că da, şi calculele îşi au rostul atunci când în joc se află acele atribute ale tinereţii pe care dorim să le păstrăm cât mai mult timp posibil. Care sunt criteriile pe baza cărora realizăm selecţia produsului potrivit de îngrijire a tenului? Ce anume primează şi care este elementul decisiv? În societatea noastră de supra-consum este vital să învăţăm să facem diferenţa între formă şi fond, între marketing şi ceea ce oferă în realitate un produs, între promisiuni şi rezultate concrete. Altfel spus, între cosmeticele care au mari şanse de a ajunge să le expire termenul de garanţie înainte de a fi utilizate sau care nasc regrete după primele aplicări şi “starurile” din boudoir care fac ca pielea să arate şi să se simtă, pe zi ce trece, din ce în ce mai bine.

Un ser anti-aging care reactivează metabolismul pielii

Dacă nu ai folosit până acum un ser facial cu acţiune specifică antirid şi anti-îmbatranire, acum este momentul să îi dai o şansă. Un ser facial bun echivalează cu o serie de tratamente estetice, iar după câteva zile de utilizare vei constata singură că investiţia într-un produs înalt performant este pe deplin justificată. De ce trebuie să începi să foloseşti şi un serum, alături de o cremă de faţă? Serumul este practic activatorul de frumuseţe, concentraţia ridicată de antioxidanţi şi ingrediente hi-tech, contribuind la restartarea metabolismului celular şi la relansarea producţiei de colagen şi elastină.

Age Defense Serum din gama La Danza este un produs de excepţie, extraordinar de concentrat, câteva picături fiind suficiente pentru îngrijirea întregii feţe. Gândeşte-te la acest serum ca la o esenţă vindecătoare care are rolul de a suplini carenţele epidermei şi de a o repara din interior spre exterior. În timp ce crema este gândită ca o mantie protectoare a stratului superficial al pielii, serumul, graţie texturii sale fluide şi a dimensiunii moleculare nano a ingredientelor active, pătrunde în straturile profunde, stimulând regenerarea celulară. Nu te gândi că îţi complici ritualul de frumuseţe utilizând un ser facial. Nu durează decât treizeci de secunde să îl aplici, pentru că este absorbit rapid în piele şi are beneficii extraordinare: reduce inflamaţiile, calmează iritaţiile, întăreşte bariera hidrolipidică, ameliorează ridarea şi îmbunătăţeşte vizibil calitatea pielii (tonus, elasticitate, supleţe, luminozitate).

O cremă de noapte regenerantă

De câte ori te-ai gândit că o singură cremă de faţă este suficientă atât pentru zi, cât şi pentru seară? În cazul tenului tânăr care are nevoie doar de hrănire şi hidratare, utilizarea aceleiaşi creme în timpul zilei şi seara nu este neapărat o tragedie. Însă în cazul tenului matur, crema de noapte face diferenţa între succes şi eşec în lupta cu aspectul tern, ridurile şi relaxarea cutanată. Produsele de noapte anti-aging sunt bogate în peptide şi ingrediente nutritive pentru piele care favorizează reconstrucţia epidermei şi cresc producţia proteinei longevităţii.

Crema Multi-Regeneratoare SwissoLogical conţine un ingredient patentat revoluţionar care redă volumetria şi conturul facial, asemenea unei proceduri de lifting, însă fără efectele secundare asociate. Practic pielea este regonflată din interior, liniile fine sunt netezite şi ridurile profunde ameliorate vizibil. Magie? Nicidecum! Doar ştiinţă pură şi studierea atentă a ritmurilor biologice. Dacă în timpul zilei pielea secretă sebum pentru a se proteja, în timpul nopţii devine mai permeabilă, schimbările fiind înclinate înspre regenerare şi reparare.

 

Un tratament complex pentru zona ochilor

Asemenea serului facial, crema pentru conturul ochilor este un produs a cărui utilitate odată înţeleasă, devine nelipsit din arsenalul cosmetic. Nu este un moft, ci o necesitate. Dacă vrei ca anul acesta să vezi cu adevărat o diferenţă în aspectul general al tenului tău, atunci concentrează-ţi atenţia asupra unei creme de ochi tratament, care permite regăsirea privirii de acum un deceniu. Cu o textură fină care cucereşte din primul moment, Soft Touch Eye Care din gama La Danza mizează nu doar pe atenuarea efectelor factorilor de mediu asupra conturului ochilor (oboseală, roşeaţă, cearcăne, pungi, aspect tern etc), ci şi pe corectarea semnelor îmbătrânirii.

Fabricată în Elveţia, crema La Danza Soft Touch Eye Care are la bază nanotehnologii cosmetice de ultimă generaţie, pentru o acţiune ţintită anti-aging, vitamina E naturală microîncapsulată și ceramide. Încearc-o şi vei descoperi puterea unui gest sau cât contează o decizie aparent măruntă pentru a te aduce mai aproape de ceea ce îţi doreşti – o piele de care să te reîndrăgosteşti zilnic.

Găseşti produsele cosmetice Zepter în magazinul situat pe Blv. Unirii nr.70 şi online pe www.shop.zepter.ro.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *