Zepter înseamnă şi excelenţă cosmetică: descoperă masca facială cu acţiune imediată asupra pielii obosite

Nu mai este un secret că stresul afectează starea generală de sănătate, iar oboseala cronică se numără printre “neajunsurile” societăţii moderne cu impact direct asupra calităţii vieţii. Iar pentru că efectele oboselii se citesc cel mai uşor pe chip, Zepter Cosmetics a intregrat în gama sa anti-aging premium – La Danza – un produs de excepţie care stabileşte un nou nivel al performanţei în arealul cosmetologiei de mediu: Masca de Fructe cu Dublă Acţiune.

Concepute în reputatele laboratoare elveţiene Intercosmetica Neuchâtel S.A, supuse unor riguroase teste dermatologice pentru a garanta perfecta afinitate cu epiderma şi beneficiind de cele mai înalte standarde de calitate, produsele cosmetice Zepter au la bază ultimele tehnologii de încapsulare şi ingrediente naturale preţioase cu eficacitate mare şi instant. Altfel spus, tot ce ne dorim de la elixirurile de frumuseţe ale unui prezent care pare că se comprimă din ce în ce mai mult şi care amplifică în tot acest ritm alert, angoasa îmbătrânirii.

Cum poate o mască de fructe să alunge semnele oboselii de pe chip şi să răspundă în acelaşi timp nevoilor unui ten vizibil fragilizat? Secretul constă în alăturarea unică a ceramidelor cu rol regenerant, a extractelor din plante şi din fructe cu acţiune calmantă şi revigorantă, a cocktail-ului de vitamine energizant, a acidului hialuronic rejuvenant şi a ceaiului verde organic cu proprietăţi anti-oxidante. Pentru că oboseala nu vine niciodată singură, ci este însoţită inevitabil şi de alte “simptome”, atunci când ne referim la un ten obosit trebuie să avem în vedere un aspect extrem de important: vulnerabilitatea. În medicină, sindromul oboselii cronice este deseori asociat cu disfuncţia sistemului imunitar, deci cu o capacitate scăzută de răspuns la agresorii externi. Corelaţia este perfect valabilă şi în domeniul cosmeticii, un ten obosit neînsemnând doar un ten privat de odihnă (cu cearcănele aferente), ci şi un ten sensibilizat/vulnerabil ca urmare a scăderii funcţiei barieră (imunitatea).

Prin Masca de Fructe cu Dublă Acţiune, Zepter Cosmetics reuşeşte să ofere pielii citadine obosite, un remediu complex, care acţionează în acelaşi timp pe mai multe direcţii: revitalizare, iluminare a pielii şi combatere a aspectului tern/gri, purifiere şi oxigenare, regenerare, hidratare optimă, echilibrare cutanată, îmbunătăţire a fermităţii şi a gradului de elasticitate şi fortifiere a barierei naturale de protecţie a pielii. O veritabilă cură de tinereţe adăpostită într-un ambalaj exclusiv şi care funcţionează cu aceeaşi precizie elveţiană cu care Zepter şi-a obişnuit deja clienţii.

De ce avem nevoie de cosmetice anti-oboseală?

Dacă până nu demult principala preocupare a femeilor referitoare la înfăţişare era reprezentată de gradul de ridare, de câteva sezoane deja cercetătorii laboratoarelor cosmetice de cercetare şi dezvoltare se străduiesc să identifice formulele ideale de produse cu acţiune imediată anti-fatigue şi anti-poluare. Explicaţia poate fi lesne găsită răsfoind agenda oricărei femei care trăieşte într-o metropolă aglomerată şi care se confruntă frecvent cu aşa-numitele “defazări” sau “ieşiri din ritm”. “Nu am timp” a devenit deja un automatism la nivel de discurs, iar încercarea de a ţine pasul cu rapiditatea desfăşurării activităţilor urbane, o provocare în adevăratul sens al cuvântului.

Nu întâmplător, noile generaţii de produse cosmetice îşi concentrează acţiunea asupra neutralizării efectelor negative ale stresului şi ale poluării asupra pielii, prin stimularea mecanismelor naturale de apărare şi prin asigurarea unei nutriţii corecte. În fiecare zi pielea este expusă unui mediu pro oxidant, de la metalele grele care pot cauza reacţii de iritare primară sau reacţii alergice şi până la compuşii care induc efecte negative în straturile adiacente epidermei. Mai mult decât atât, formulele avansate Zepter Cosmetics vizează şi încetinirea impactului proastei calităţi a aerului şi a radicalilor liberi, surse de îmbătrânire premature.

Masca de Fructe cu Dublă Acţiune (biologică şi fizică) din gama La Danza, propune un meniu expres de redare a vitalităţii, luminozităţii şi aspectului sănătos al epidermei, cinci minute fiind suficiente pentru o ameliorare spectaculară, care răspunde celor mai înalte exigenţe. Acizii din fructe conţinuţi elimină delicat şi cu o precizie uimitoare toate tipurile de impurităţi (este vorba despre o exfoliere enzimatică blândă, potrivită chiar şi celor mai sensibile tipuri de ten), lăsând tenul neted, catifelat precum petalele rozelor, iar vitaminele micro-încapsulate, acidul hialuronic cu greutate moleculară mică (special pentru a penetra la nivel celular) şi bioflavoinedele contribuie la fortifierea capilarelor şi la îmbunătăţirea texturii şi a fermităţii pielii.

Când şi cum utilizăm Masca de Fructe cu Dublă Acţiune?

  • O dată pe săptămână (dimineaţa sau seara) pe tenul curat ca parte a ritualului obişnuit de înfrumuseţare, precum şi înaintea unui eveniment important, masca de fructe cu dublă acţiune La Danza fiind excelentă pentru revitalizarea instant a tenului şi eliminarea semnelor de oboseală.
  • Textura fină facilitează repartizarea măştii într-un strat uniform, doar cinci minute fiind suficiente pentru obţinerea rezultatului dorit: un ten luminos, lipsit de imperfecţiuni şi regonflat din interior. O plăcere “gurmandă” aflată la îndemână indiferent de sezon, asociată unei formule pure şi eficiente, fără parabeni sau substanţe cu potenţial alergen.

Pentru mai multe detalii despre gama La Danza, un consultant Zepter iti sta la dispozitie, produsele putand fi de asemenea achizitionate si direct din shop-ul Zepter.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *