Tratament cosmetic cu efecte WOW la tine acasă. Acordă-i doar 10 minute.

 

De cele mai multe ori, eficienţa rezidă în lucruri simple, aflate la îndemâna noastră şi care ne sunt cât se poate de familiare. Este un principiu universal valabil, care în arealul frumuseţii se traduce prin “cosmetică la domiciliu”. Ai nevoie doar de 10 minute şi de câteva produse de îngrijire a tenului corect alese, pentru un efect cu adevărat WOW. Îţi explicăm chiar acum ce paşi trebuie să urmezi şi îţi dovedim că se poate.

Ştim cât de aglomerată este agenda ta şi cât de puţin timp ai la dispoziţie pentru un răsfăţ ca la carte în centrele de înfrumuseţare. Şi de asemenea ştim că eşti adepta lucrurilor bine fundamentate, care depind de tine şi pe care le poţi controla. Ce ai spune dacă ai afla că stă în puterea ta să concepi cel mai bun tratament cosmetic pentru ten? Tu ştii exact ce nevoi are pielea ta, ce te nemulţumeşte şi ce trebuie corectat. Respectând câteva reguli simple şi folosind cosmetice performante, vei vedea că strategia 100% personalizată funcţionează mai bine decât orice tratament facial efectuat la salon, iar pe termen lung îţi şterge câţiva ani de pe chip.

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă tenul este aspectul tern, devitalizat şi în permanenţă obosit. Iar acest lucru nu are neapărată legătură cu vârsta sau cu privarea de odihnă, ci cu faptul că trăieşti într-un mediu urban în care poluarea şi noxele îţi sufocă pielea de când ieşi pe uşă şi până seara, când revii acasă. Nu doar calitatea pielii este afectată de metalele grele şi de particulele invizibile care sunt atrase ca un magnet în pori, ci şi culoarea acesteia. Dacă eşti curioasă, poţi observa cu atenţie persoanele din jurul tău: indiferent de tonul şi de subtonul pielii, o tentă de gri transpare chiar şi sub stratul de fond de ten. Ce poţi face? Redă tenului tău luminozitatea, elementul cheie de care acesta are nevoie pentru a părea mai tânăr, mai odihnit şi mai proaspăt. Iată cum:

1. Împrieteneşte-te cu loţiunea exfoliantă. În afara faptului că îţi vei simţi tenul împrospătat şi revitalizat, vei vedea şi că nuanţa acestuia va deveni mai uniformă. Neîndepartat, stratul de celule moarte de pe suprafaţa pielii, reprezintă mediul propice pentru formarea de puncte negre sau pustule inflamatorii, toxinele acumulate blocând porii şi împiedicând agenţii activi din produsele de îngrijire să îşi îndeplinească rolul. O exfoliere blândă este recomandată tuturor tipurilor de ten, iar Bamboo Exfoliating Gel din gama La Danza este produsul ideal pentru a curăţa în profunzime porii şi a rafina textura pielii. Aplică o cantitate cât o nucă şi maseaz-o pe tenul uşor umezit cu miscari circulare, timp de câteva secunde, apoi clăteşte cu apă din abundenţă. Extractul natural de floare de hibiscus, conţinut de formulă, conferă pielii o senzaţie de confort şi de catifelare, bambusul alb are efect revigorant, iar cocktail-ul de ingrediente naturale într-o concentraţie ridicată, acţionează ca un detox pentru piele, impulsionând metabolismul celular.

2. Ţine mereu aproape un tonic fără alcool. În ultima perioadă probabil că te-ai dezobişnuit să foloseşti loţiune tonică, însă noua generaţie de produse de îngrijire a tenului schimbă complet regulile jocului. Acum achiziţia unui tonic eficient şi blând cu tenul, nu mai este o loterie. Nanotehnologia elveţiană care se află la baza liniilor cosmetice Zepter, şi ingredientele naturale active, conferă proprietăţi remarcabile unor produse esenţiale pentru frumuseţea şi sănătatea pielii. La Danza Rich Fruit Refresher este mai mult decât o loţiune tonică revigorantă, un tratament anti-aging cu efecte imediate asupra tonusului şi fermităţii pielii. Vei fi cucerită de aroma delicioasă de fructe exotice şi de starea de bine pe care ţi-o conferă. Aplică câteva picături de o dischetă din bumbac şi tapotează-ţi tenul cu mişcări ferme, ajutând loţiunea tonică să penetreze epiderma.

3. Investeşte într-un serum formulat pentru tipul tău de piele. Serumurile reprezintă activatorii frumuseţii, concentraţia ridicată de ingredinte active conţinute permiţând declanşarea reflexelor unei pieli tinere şi stimularea proceselor de regenerare celulară. Spre deosebire de cremele de faţă, serumurile se absorb adânc în piele şi fac minuni dacă sunt folosite cu regularitate. În plus, te protejează de stresul oxidativ şi calmează iritaţiile pielii. Două-trei picături sunt suficiente pentru a acoperi întreaga faţă. Îţi recomandăm Serul protector cu acţiune anti-aging La Danza, o formulă de excepţie, îmbogăţită cu extract de inca inchi şi ingrediente naturale din plante, care acţionează asupra tuturor semnelor de îmbătrânire a pielii: diminuare a elasticităţii, aspect tern şi devitalizat, deshidratare, asperităţi şi ridare vizibilă.

4. Rezervă un loc pe raftul de cosmetice, cremei cu efect tensor. Ce este aceasta? Îţi explicăm chiar acum. În ultimii ani, biotehnologia a permis crearea unor tratamente pentru piele, cu efecte profunde, bazate pe proteine din plante care relaxează musculatura facială şi îi redau fermitatea. Odată cu trecerea anilor şi cu înaintarea în vârstă, reţeaua de fibre din derm devine mai slabă şi nu mai poate contracara efectele gravitaţiei. De aceea, are nevoie de un impuls care să reenergizeze celulele şi să le asigure buna funcţionare. Tratamentul La Danza Absolute Tensor este conceput în laboratoarele elveţiene Zepter şi reprezintă vârful de lance al cosmeticii de ultimă generaţie. Secretul său rezidă în dozajul atent şi perfect controlat al ingredientelor naturale, recunoscute pentru proprietăţile lor revitalizante şi decontractante: Kigelia Africana, proteine din soia, unt de shea şi derivat de squalane, o hidrocarbură saturată şi stabilă, care se găseşte în mod natural în piele.

Încearcă şi tu un tratament facial cu efecte WOW la tine acasă, alegând cosmeticele adaptate nevoilor din showroom-ul Zepter (Blv. Unirii, nr.70) sau din magazinul online www.shop.zepter.ro. 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *