Soluţii noi la probleme vechi. Află totul despre tratarea eficientă a imperfecţiunilor pielii.

Tenul proaspăt, radios şi neted nu mai este de ceva vreme apanajul exclusiv al cosmeticii. Nu te gândi la proceduri estetice complicate, căci soluţia se află chiar la îndemâna ta. Şi este atât de uşor de utilizat, încât nu îţi rămâne decât să alegi programul potrivit. Terapia cu lumină Bioptron devine astfel un nou ritual de frumuseţe bazat pe o tehnologie câştigătoare a premiului Nobel, şi în acelaşi timp o investiţie în propria persoană.

Un ten vizibil reîntinerit în doar câteva săptămâni

De peste un deceniu, cosmetica instrumentală promite să surclaseze orice scenariu science-fiction şi să ofere răspunsul îndelung căutat la angoasa îmbătrânirii. Este vorba despre aparate de îngrijire care completează acţiunea produselor cosmetice convenţionale şi care permit fiecărei persoane să se înfrumuseţeze fără a avea nevoie de specialist. Bioptron este însă mai mult decât un aparat cosmetic sofisticat, un accelerator al vindecării care vizează un spectru larg de afecţiuni medicale, lumina polarizată emisă stimulând regenerarea ţesuturilor şi creşterea răspunsului imunitar din partea organismului.

Dacă aparatele miniaturale destinate utilizării acasă au la bază principii de acţiune similare – majoritatea mecanice – şi rezultate comparabile, Bioptron prezintă caracteristici unice şi o eficienţă net superioară oricăror competitori. Iar asta nu o spunem noi, ci reprezentanţii de seamă ai comunităţii medicale internaţionale, care de ani de zile folosesc lumina Bioptron în terapii de vindecare naturală şi ameliorare a durerii, anti-aging, dermatologie, reabilitare şi prevenţie. Lumina este sursa vieţii şi poţi lesne intui că se află în strânsă legătură cu frumuseţea. Numeroase centre medicale şi clinici estetice folosesc cu succes terapia cu lumină Bioptron în completarea tratamentelor cosmetice şi a celor estetice, lumina polarizată stimulând excelent fibrele de colagen şi elastină, după câteva şedinţe fiind vizibilă ameliorarea atât a liniilor fine şi a ridurilor profunde, cât şi a tonusului şi fermităţii pielii.

Rezultate profesionale la tine acasă

Cum poţi obţine şi tu rezultate similare acasă? Bioptron a fost conceput ca un aparat medical sigur şi eficient destinat atât uzului profesional, cât şi celui personal, aşadar îţi vine sau nu a crede, ai parte de acelaşi tratament facial de excepţie din saloane, chiar în intimitatea căminului tău. Fără compromis. Nu întâmplător, Bioptron a câştigat de două ori consecutiv (2014 şi 2015) trofeul pentru cel mai bun aparat pe bază de energie la Congresul European de Estetică şi Prevenire a Îmbătrânirii de la Paris.

Pe lângă faptul că este extrem de uşor de folosit, Bioptron este şi rapid. Sunt suficiente 10 minute pe zi pentru ca în decurs de doar două-trei săptămâni tenul tău să arate cu câţiva ani mai tânăr. Lumina galbenă are un efect de netezire şi diminuare a imperfecţiunilor în cazul pielii tinere, în timp ce lumina roşie are un efect regenerant pentru pielea matură. Fiecare dintre filtrele cromatice asociate aparatului Bioptron are un rol precis şi, poate cel mai important aspect, pe termen lung şi fără efecte secundare. Spre deosebire de tratamentele cosmetice cu rezultate de moment, acţiunea luminii Bioptron este continuă, determinând o reconstruire susţinută a ceea ce pielea tinde să piardă ca urmare a înaintării în vârstă – colagen, elastină, acid hialuronic (elementele ce alcătuiesc capitalul de tinereţe).

Mai mult decât atât, Bioptron înlocuieşte celelalte aparate de îngrijire, simplificând ritualul cosmetic şi eficientizându-l. Lumina Bioptron permite închiderea porilor şi îndepărtarea petelor cauzate de îmbătrânire/radiațiile UV, facilitează buna oxigenare a pielii şi exfolierea naturală, contribuie la vindecarea diferitelor forme de acnee, reduce eritemele şi inflamaţiile, îmbunătăţeşte microcirculaţia şi armonizează procesele metabolice. Cu alte cuvinte nu mai ai nevoie de o armată de gadget-uri de beauty, ci de unul singur despre care ştii că face exact ceea ce promite.

Mai multe detalii despre sistemul de terapie cu lumină Bioptron poţi afla de AICI, aparatele medicale fiind disponibile în showroom-ul Zepter situat pe Blv. Unirii, nr.70 şi online pe shop.zepter.ro.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *