Sfidează trecerea timpului. Iată 3 motive pentru care cosmeticele Zepter sunt aliaţii ideali în cursa pentru longevitate.

 

Tu cum îţi doreşti să îmbătrâneşti? La 20 sau 30 de ani cu siguranţă acesta nu este subiectul de discuţie preferat, însă are toate şansele să devină. Nu am descoperit încă poţiunea magică pentru o tinereţe veşnică, dar ne mândrim cu cele mai performante formule cosmetice pentru longevitate. A le adopta în ritualul zilnic de îngrijire, înseamnă a investi inteligent în viitorul tău. Îţi explicăm pe îndelete chiar acum.

1. Cosmeticele Zepter conţin exact ceea ce pielea are nevoie şi nimic în plus

Trăim într-o epocă în care a simplifica lucrurile echivalează cu o nevoie vitală. Un studiu referitor la comportamentul de consum, derulat recent sub patronajul Universităţii Harvard, relevă o realitate complet diferită de cea din urmă cu unul sau două decenii când “vanity room-urile” înţesate de elixire de frumuseţe constituiau expresia supremă a preocupării de sine: vânzările raportate în segmentul de cosmetice a crescut simţitor, situându-se poate la cel mai bun nivel din ultimii ani, însă nu mai este vorba despre cantitate, ci despre calitate. 74% dintre femeile participante la studiu au mărturisit că nu au mai cumpărat produse de îngrijire sub impulsul de moment şi că au preferat să investească periodic în creme şi loţiuni premium, cu un preţ ridicat dar cu rezultate pe măsura aşteptărilor.

Vei spune poate că explicaţia constă şi într-un nivel de trai ridicat. Gândeşte-te însă, cât ai cheltuit în anul precedent pe cosmetice şi cât de mulţumită ai fost de rezultatele avute? Câte creme ai cumpărat doar pentru că ţi-a plăcut ambalajul sau pentru că vânzătoarea te-a asaltat cu un discurs căruia nu te-ai putut sustrage? Lucrurile se pot schimba, chiar din acest moment! Ce ai spune dacă ai învăţa cum să faci din calitate şi pragmatism două criterii de selecţie „salvatoare”?

Cosmeticele Zepter nu te vor cuceri cu o listă impresionantă de ingrediente şi nici cu promisiunea unei false tinereţi. În schimb, te vor convinge în cel mai scurt timp că te poţi baza pe ele. Ştii bine că asta face toată diferenţa! Concepute în laboratoare de prestigiu din Elveţia, cosmeticele Zepter furnizează pielii exact ce are nevoie şi nimic în plus. Ele sunt ceea ce în termeni de specialitate poartă denumirea de „cosmetice inteligente”, schimbându-şi rolul cu fiecare nouă utilizare şi mizând pe versatilitate şi pe uşurinţa utilizării.

2. Răspund nevoilor tenului, înainte ca acestea să devină manifeste

Reactivitatea pielii se numără printre cele mai des întâlnite probleme în rândul populaţiei urbane şi survine, de obicei, în perioadele de stres, epuizare psihică şi fizică sau nesomn. Cum te poate ajuta un serum sau o cremă să arăţi ca nouă indiferent de context? Aminteşte-ţi intotdeauna următorul lucru: investeşte în ritualul pregătitor al tenului. O mască precum La Danza Double Action Fruit Mask, masată uşor în piele, iar apoi lăsată să acţioneze câteva minute, va face ca pielea să arate mult mai odihnită, o cremă cum este Swisso Logical Multi-Regenerating Cream aplicată seara va preveni deshidratarea şi supra-stimularea epidermei, iar un serum concentrat (cum este serul protector cu acțiune anti-aging La Danza Age Defense Serum) va calma rapid inflamaţiile şi va satura celulele cu apă pentru un efect de regonflare instant. Acest ciclu bazat pe regenerare şi protecţie, conduce tenul la următorul nivel… o mai bună toleranţă şi receptivitate.

3. Sunt perfect tolerate de către orice tip de piele, ceea ce înseamnă şi un răspuns mai bun din partea acesteia.

Un ten ideal este un ten îngrijit în mod consecvent, nu sporadic. De aceea Zepter mizează pe regimuri de skincare personalizate, integrate în conceptul „bespoke beauty” şi pe conturarea unor deprinderi, care în timp sporesc receptivitatea tenului şi permit obţinerea unui răspuns mai bun din partea acestuia. De ce cosmetică personalizată? Pentru că nu există o reţetă de frumuseţe cu aplicabilitate universală, aşa cum nu există nici shortcut-uri care să te salveze la nesfârşit din situaţii limită. La sediul Zepter din Blv. Unirii, nr.70 te aşteaptă un aparat ultra-performant de analiză facială, care “radiografiază” cu precizie ceea ce se află în interiorul pielii tale. Pe baza informaţiilor obţinute, specialiştii noştri îţi pot alcătui o schemă cosmetică personalizată (axată atât pe latura preventivă, cât şi pe cea de tratament şi întreţinere), 100% compatibilă cu epiderma şi cu nevoile reale ale acesteia. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi pentru a-ţi face o programare la numărul de telefon 021 302 05 10. Nu te costă nimic în plus.

Îţi mai reţinem atenţia preţ de un paragraf. Te-ai gândit vreodată că un regim personalizat de beauty te poate scuti de vizitele la psiholog? Dintre toate lucrurile pentru care suferim, cel mai dramatic este respingerea/auto-respingerea. Altfel spus, fie nu ne mai placem, fie nu mai suntem plăcuţi de cei din jur. Oamenii care degajă o siguranţă fantastică se simt bine în pielea lor şi îşi zâmbesc ori de câte ori se privesc în oglindă. Nu sunt nici pe departe cel mai bine îmbrăcaţi şi nici cei mai cool, însă sunt de departe cei mai informaţi şi mai conştienţi de datoria pe care au faţă de propria imagine.

Te aşteptăm să descoperi gamele de cosmetice Zepter în showroom-ul nostru situat pe Blv. Unirii, nr.70 şi online pe shop.zepter.ro.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *