Ritualul spa la tine acasă: răsfăţ şi îngrijire cu produsele din linia Swisso Logical Active Spa

O picătură de apă de mare pentru o redinamizare celulară şi o regenerare rapidă ce sfidează toate regulile. Dacă cosmetica marină a propus în ultimii ani veritabile cure de tinereţe utilizând microplanctonul, coralul sau diferitele tipuri de alge, ritualurile spa asociază actului frumuseţii plăcerea şi destinderea conferite de senzorialitatea aparte a unor produse esenţiale echilibrului pielii. Un spa la îndemână în orice moment? Prin linia Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts, Zepter Cosmetics te ajută să îţi creezi propria oază de relaxare în intimitatea căminului, oferindu-ţi cele mai avansate produse tratament şi de îngrijire pe bază de ingrediente active rare şi preţioase, extrase din adâncurile oceanului.

Ştiai că o picătură de apă de mare conţine mii de micro-organisme, fiind o sursă de minerale de mare toleranţă ce ajută la întărirea funcţiei barieră a pielii şi la dinamizarea celulară?

Zepter Cosmetics a conceput linia de produse Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts, fără parabeni şi în deplină afinitate cu epiderma, bazându-se tocmai pe proprietăţile unice ale extractelor marine şi pe capacitatea acestora de a însănătoşi şi transforma vizibil pielea.

Utilizând cele mai avansate tehnologii cosmetice şi ingrediente care valorează cât o comoară din adâncuri, specialiştii laboratoarelor elveţiene Zepter, au pus la punct gama Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts, o inovaţie absolută în cosmetica marină ce porneşte de la un principiu a cărui valabilitate nu poate fi contestată: activii marini sunt perfect asimilabili de piele. În termeni de specialitate se numeşte bio-mimetism marin, însă ceea ce trebuie cu prisosinţă reţinut este faptul că elementele universului marin sunt cele mai apropiate structural de organismul uman, de unde şi răspunsul excelent (atât în centrele de înfrumuseţare/spa cât şi în cosmetica la domiciliu) la tratamentele de hidratare, regenerare şi anti-îmbatranire cu extracte din alge, coral, caviar sau microplancton.


Frumuseţea se naşte la propriu din apa mării şi nu întâmplător Zepter Cosmetics valorifică uimitoarele proprietăţi ale ingredientelor active marine, sub forma unor produse tratament şi de îngrijire menite a alcătui un ritual complet: caviar – regenerant şi revitalizant, alge – proprietăţi remarcabile de detoxifiere, protecţie împotriva radicalilor liberi, stimulare a activităţii celulare (dinamizare), plancton – energizant şi întăritor al funcţiei barieră, scoică – adjuvant al luminozităţii tenului. Mai mult decât atât, fiecare dintre miraculoasele elixire de frumuseţe care alcătuiesc gama Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts, încântă prin texturile speciale şi prin senzorialitatea extremă. Totul pentru o stare de bine şi o fericire autentică. Spa-ul personal nu mai este o iluzie, ci o realitate la îndemâna oricui.

Planctonul marin este un concentrat de energie şi hrană absolut unic.

Ritualul spa propus de către Zepter Cosmetics prin gama Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts, debutează cu Gelul de purificare, care îndepărtează machiajul şi impurităţile cu delicateţe, lipsa săpunului din compoziţie făcându-l potrivit îndeosebi pentru tenurile sensibilizate şi fragilizate. Nu mai puţin de patru ingrediente cheie au fost dispuse într-o sinergie perfectă în formula avansată a gelului purifiant: planctonul, extractele din alge, extractul de coral şi un complex de cinci activi performanţi cu rol de hrănire şi hidratare a pielii.


De ce planctonul? Poate te va surprinde dezvăluirea, însă planctonul marin este un concentrat de energie şi hrană absolut unic, activul cosmetic obţinut prin biotehnologie privilegiind reînnoirea celulară şi favorizând cicatrizarea/regenerarea. Gelul de purificare Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts nu acţionează doar ca o soluţie de îndepărtare a machiajului, ci pregăteşte tenul pentru aplicarea ulterioară a produselor de îngrijire, potenţând efectele acestora. În plus, datorită formei concentrate în care se prezintă, este necesară doar o cantitate mică pentru curăţarea rapidă şi în profunzime a oricăror impurităţi.

Înaintea utilizării cremei de zi/seară, o dată sau de două ori pe săptămână Zepter Cosmetics recomandă ca după demachiere, tenul să fie supus unei exfolieri blânde cu ajutorul Emulsiei fine de curăţare din gama Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts. O cantitate cât o nucă, aplicată pe pielea curată şi uşor umezită face adevărate minuni, redând luminozitatea naturală a pielii şi contribuind la ameliorarea imperfecţiunilor şi la îmbunătăţirea semnificativă a texturii tenului.

Emulsia fină de curăţare Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts este probabil cea mai delicată şi mai luxuriantă soluţie esenţială de îngrijire bazală a tenului pe care ai încercat-o vreodată. Nu se aseamănă cu niciun alt produs, din simplul motiv că asocierea ingredientelor este astfel gândită încât să răspundă celor mai înalte exigenţe şi să acopere toate nevoile tenului, indiferent de condiţia acestuia: un agent exfoliant natural – diatami, un activ care reduce descuamarea şi redă supleţea pielii – bisalobol (principala substanţă a uleiului esenţial de muşeţel), un campion al hidratării imediate şi de durată – untul de shea şi un ingredient menit să redea luminozitatea tenului – bioplasma.

Spre deosebire de alte loţiuni cu acţiune exfoliantă, destul de agresive cu tenul datorită granulaţiei mari, Emulsia fină de curăţare Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts prezintă particule abrazive atât de mici, încât nici nu se simt în timpul utilizării, rezultatul fiind cea mai confortabilă şi plăcută curăţare profundă efectuată acasă.


“Vedeta” gamei Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts este fără îndoială crema cu efect matifiant, excelentă pentru controlul sebumului şi pentru menţinerea unui ten proaspăt, echilibrat de-a lungul zilelor toride de vară. Datorită ingredientelor cu rol astringent din compoziţie, majoritatea cremelor matifiante au drept efect o uşoară deshidratare a tenului şi sensibilizare în faţa radicalilor liberi. Nu este însă şi cazul cremei matifiante de zi Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts, ai cărei activi de ultimă generaţie reglează secreţia de sebum, fără a bloca porii, protejând în acelaşi timp de stresul oxidativ.

Mai mult decât o cremă de zi cu textură ultra-lejeră, uşor absorbită în epiderma, ce creează o bază perfectă pentru un machiaj rezistent, de lungă durată, crema hidratantă matifiantă Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts este îmbogăţită cu extracte preţioase din caviar (recunoscut ingredient activ cu rezultate anti-imbătrânire de excepţie), plancton şi alge cu proprietăţi de detoxifere, hrănire şi regenerare cutanată.

Hidratarea se numără printre calităţile remarcabile ale algelor utilizate în cosmetică, iar extractele permit atât reglarea nivelului apei din piele (luptă împotriva evaporării şi a pierderilor de apă transdermice) cât şi echilibrarea epidermei, anumite molecule conţinute fiind ideale pentru refacerea şi regenerarea pielii mature. Asociate extractului din caviar şi filtrelor UVA şi UVB ce asigură protecţie împotriva îmbătrânirii premature cauzate de razele solare, algele din formula Cremei matifiante Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts, acţionează ca un veritabil tratament concentrat anti-aging şi anti-poluare.

Crema hidratantă matifiantă Swisso Logical Active Spa – Ocean Gifts este adecvată tenurilor combinate sau cu tendinţă de îngrăşare (inclusiv celor acneice), îmbunătăţind vizibil calitatea pielii după primele săptămâni de utilizare constantă (dimineaţa şi seara) şi diminuând imperfecţiunile/inflamaţiile/pustulele. De asemenea, în cazul tenurilor acneice, ritualul de îngrijire poate fi completat de utilizarea terapiei cu lumină polarizată Bioptron (mai multe informaţii despre indicaţiile dermatologice ale Bioptronului poţi citi AICI si pe www.bioptron.ro).

Produsele Zepter Cosmetics pot fi achiziţionate direct din shop-ul Zepter sau prin intermediul unui consultant.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *