CLUB LIVE 100

Alătură-te clasei sociale a oamenilor sănătoși!

Obiectele din jurul nostru sunt materie primă pentru un stil de viață. Cumpărăm o parte din noi odată cu fiecare achiziție, așa că trebuie să facem alegeri deștepte și eficiente, să optăm pentru rezultate, nu doar povești. Despre asta este vorba în Zepter LIVE 100.

De 30 de ani, Zepter promovează un stil de viață bazat pe simplitate, sănătate și eficiență, așa că a inventat un instrument care să ne simplifice accesul la tehnologia și produsele care susțin acest lifestyle. Clubul LIVE 100 e despre a trăi sănătos până la cel puțin 100 de ani, iar asta începe de la o alegere.

BENEFICII EXCLUSIVE ACORDATE MEMBRILOR LIVE 100:
  • Reduceri la fiecare nouă achiziție;
  • Bonus de până la 8% din valoarea cuvenită conform planului de marketing, pentru fiecare persoană înscrisă de tine in club;
  • Posibilitatea de a înscrie în club un număr nelimitat de persoane;
  • Acces gratuit la Centrul Bioptron din București (*în limita a 10 intrări);
  • Ești primul care află despre lansarea revoluționarelor produse Zepter;
  • Ai șansa unei cariere luminoase (cariere@zepter.ro).

Devino MEMBRU, înscrie-te si completează formularul:

Acest formular colectează informațiile pe care le vom folosi pentru a te contacta telefonic, pentru a-ți trimite invitații și actualizări despre participarea la evenimente, promovare de produse, acțiuni de marketing, vânzări, publicitate, prezentare oferte speciale, newslettere, concursuri.

În măsura în care nu vei mai fi de acord cu prelucrarea și colectarea datelor tale cu caracter personal în scopurile indicate mai sus, vei putea să ne anunți, prin înaintarea unei cereri în acest sens, la adresa de e-mail info@zepter.ro sau la adresa poștală B-dul Unirii nr. 70, bloc J4-J5, sector 3, București