Live 100

Cum e să faci parte dintr-un club de lifestyle?

Obiectele din jurul nostru sunt materie primă pentru un stil de viață. Cumpărăm o parte din noi odată cu fiecare achiziție, așa că trebuie să facem alegeri deștepte și eficiente, să optăm pentru rezultate, nu doar povești. Despre asta este vorba în Zepter LIVE 100.

De aproape 30 de ani, Zepter promovează un stil de viață bazat pe simplitate, sănătate și eficiență, așa că a inventat un instrument care să ne simplifice accesul la tehnologia și produsele care susțin acest lifestyle. Clubul LIVE 100 e despre a trăi sănătos până la cel puțin 100 de ani, iar asta începe de la o alegere.

Să fii LIVE 100 nu costă nimic, dar înseamnă:

MAI PUȚINE CHELTUIELI

Înscrierea în comunitatea LIVE 100 e gratuită și ai 10% reducere pe viață la toate produsele Zepter.

MAI MULTĂ INFORMAȚIE

Ca membru LIVE 100, ai acces la evenimentele periodice ale unei comunități de oameni interesați de un stil de viață armonios și de tot ce înseamnă noutate în tehnologie și știință.

MAI MULTE ECONOMII

În epoca sharing, cele mai bune idei circulă din vorbă-n vorbă sau le observăm la oamenii din jurul nostru. Dacă prietenii se simt inspirați de stilul tău de viață și decid să se înscrie în LIVE 100, pe lângă discountul tău de 10%, primești încă 10% cash din contravaloarea primei comenzi a fiecărei persoane pe care ai inspirat-o prin exemplul personal. Sharing is caring!

Devino membru și înscrie-te AICI sau completează formularul: