Lifting la puterea a treia: starurile colecţiei Swisso Logical Hydro-Lifting

Tenul tern şi obosit renaşte sub atingerea elixirelor cosmetice cu acţiune globală anti-fatigue şi anti-poluare, ridurile de expresie sunt netezite ca prin magie după primele utilizări ale serumurilor anti-aging ultra-concentrate, iar textura pielii este îmbunătăţită semnificativ cu ajutorul unor produse care susţin şi stimulează funcţiile vitale ale pielii. Ce faci însă atunci când tenul pare să nu te mai asculte, atras fiind de inerenta gravitaţie? Zepter îţi dezvăluie cea mai avansată gamă cosmetică care aliază active puternice şi tehnologii de ultimă generaţie pentru un lifting non-invaziv de excepţie: Swisso Logical Hydro-Lifting.

A ridica pielea lăsată chiar şi cu câţiva milimetri, fără a apela la bisturiu ci doar la formule cosmetice adaptabile şi inteligente, reprezintă un real succes. Mai ales că până nu demult, acest lucru era doar un deziderat. Câteva dintre cele mai importante publicaţii ştiinţifice internaţionale au denumit această etapă – “era cosmeticii hi-tech” – iar noile produse lansate pe piaţă dovedesc din plin că atunci când este vorba despre atingerea idealului de frumuseţe, totul este posibil.

Inspirate din procedeele clasice de restructurare facială şi lifting, formulele care stau la baza gamei Zepter Swisso Logical Hydro-Lifting alătură ingrediente vegetale care netezesc tenul, umplu ridurile în câteva ore şi redensifică suprafaţa cutanată, celor mai perfomanţi dinamizanţi celulari. Rezultatul: o piele remodelată din interior, vizibil mai tânără, mai netedă şi mai suplă. Altfel spus, eficacitatea chirurgiei estetice fără inconvenientele sale şi fără aportul unui specialist.

Mai mult decât o gamă cosmetică cu acţiune dublă de hidratare şi lifting, Swisso Logical Hydro-Lifting propune prin intermediul celor trei produse star -serul facial ultra-concentrat, crema de zi/noapte şi crema pentru conturul ochilor – un tratament global de rejuvenare, menit să ofere o ameliorare vizibilă a aparenţei, dar fără bisturiu. Cum este posibil acest lucru? Într-o primă etapă activii vegetali cresc gradul de permeabilitate al pielii, astfel încât extractele organice să poată penetra în profunzime epiderma şi să declanşeze procesele de regenerare. Odată reactivate funcţiile vitale ale pielii, aceasta poate fixa mai bine apa în derm (pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea îşi diminuează capacitatea de a reţine apa în ţesuturi, de unde rezultă şi tendinţa de uscare accentuată), pentru un aspect plin şi pentru un efect de regonflare din interior. Iar pentru că atât lascitatea cutanată cât şi ridarea au o componentă dinamică, specialiştii Zepter au inclus în formulele Swisso Logical Hydro-Lifting un complex bio-mimetic care suplimentează carenţele pielii mature, stimulează celulele producătoare de colagen şi elastină şi reglează repartiţia de melanină, în scopul prevenţiei/ameliorării petelor brune cauzate de radiaţiile solare sau de trecerea anilor.

De ce pielea matură are nevoie de o strategie de lifting?

Odată ce îşi pierde din reflexe, pielea trebuie reeducată. Iar pentru obţinerea celor mai bune rezultate, este necesară o strategie extrem de bine pusă la punct şi respectarea acesteia cu stricteţe. Zepter Swisso Logical Hydro-Lifting mizează pe o abordare metodică şi targetata a problemei, cele trei produse din gamă potenţându-se reciproc şi dovedindu-se imbatabile în lupta cu gravitaţia.

Aplicat pe pielea curată, serul Swisso Logical Hydro-Lifting este absorbit imediat, aducând o strălucire instantanee şi luminozitate chiar şi celui mai tern/obosit chip. Mai mult decât un ser concentrat, Hydro-Lifting este un veritabil activator al tinereţii care alătură peptide biomimetice ce susţin sinteza colagenului şi acid hialuronic pur cu rol de hidratare intensă şi netezire a pielii. Produsul poate fi utilizat atât ca prim pas în rutina de îngrijire a tenului matur, cât şi în cazul pielii care se confruntă cu primele semne de ridare, cuplat desigur cu produsele cosmetice specifice. De asemnea, serul Swisso Logical Hydro-Lifting este excelent pentru revitalizarea tenului înaintea unui eveniment, constituind o bază de machiaj “magică” care ridică la propriu trăsăturile şi remodelează ovalul feţei.

De ce trebuie folosit serul înainte de cremă? Serul este varianta concentrată a cremei faciale, iar rolul său este de a potenţa efectul de lifting şi de a transporta substanţele active în straturile profunde ale pielii, acolo unde activii dintr-o cremă de zi/seară nu pot ajunge. Cu o textură ultra-confortabilă şi lejeră, crema Hydro-Lifting nu se aseamănă cu nimic din ce ai încercat până acum. Încă de la prima aplicare, simţi cum pielea este calmată, hidratată şi revitalizată, iar un masaj delicat contribuie şi la un tonus mai bun. Secretul constă în extractul organic de malţ şi în peptidele biomimetice care redensifică suprafaţa cutanată, diminuează aspectul ridat al tenului şi contribuie la relaxarea musculară. Efectul este vizibil în oglindă după primele aplicări (dimineaţa şi seara).

Ritualul de lifting este completat de crema de ochi Hydro-Cellular, pe bază de genisteină (forma biologică activă a izoflavonelor din soia – permeabilizează pielea) şi ulei organic extras din seminţele unei plante amazoniene, considerată cea mai bogată sursă de acizi graşi cu rol protector şi de combatere a stresului oxidativ. Aplicată printr-un masaj circular, în sensul invers de formare a ridurilor, crema Hydro-Cellular contribuie la redarea fermităţii pielii din jurul ochilor, la estomparea inflamaţiilor şi la diminuarea cearcănelor.

Produsele cosmetice Zepter pot fi achiziţionate direct din shop sau prin intermediul unui consultant.

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *