Gadgeturi de bucătărie: tema noii ediții a concursului de design ArtZept

Până pe 30 septembrie, creatorii de produs își pot trimite proiectele, intrând în competiție pentru premiul cel mare de 10.000 de euro, plus mediatizarea internațională a conceptului lor.

Anual, Zepter acordă un premiu internațional de design, pe o temă surprinzătoare și ingenioasă. De la cookie jars până la solnițe și de la cești de ceai la cutii de depozitare, totul poate fi un subiect demn de abordat de către designerii plini de imaginație. Concursul este patronat de către însăși Madlena Zepter, iar la ediția ArtZept din 2016 tema au reprezentat-o… ramele. Ce design spectaculos se poate naște dintr-o ramă?

Pentru anul acesta, Zepter a gândit o nouă provocare: Gadgeturi de bucătărie. Poate cea mai ofertantă temă din cei 13 ani de când există concursul, fiindcă opțiunile sunt practic nelimitate.

Pe fondul interesului crescut pentru home deco și a revoluției „Pinterest”, în ultimii ani bucătăria a devenit mult mai mult decât spațiul în care ne pregătim mâncarea. Este un loc atent gândit și „curatoriat” cu obiecte, culori și identități estetice, este locul în care petrecem timp cu familia și prietenii, locul în care sărbătorim momentele importante din viață, dar și teritoriu de experimente culinare reflectate pe bloguri sau vloguri. Prin urmare, există multe feluri în care ne putem face viața în bucătărie mai simplă, eficientă și spectaculoasă.

Rămâne la latitudinea participanților să creeze ceva cu adevărat memorabil, indiferent că e vorba de zona „haute cuisine” sau de un obiect destinat atmosferei calde dintr-o gospodărie fericită. Nu există limite, singura condiție este funcționalitatea. Zepter merge de 30 de ani pe principiul obiectelor care trebuie să ne simplifice viețile, să facă totul mai simplu și mai intuitiv, așa că… dacă nu e simplu și util, nu e Zepter-style.

Toate proiectele vor fi trimise până pe 30 septembrie 2017, strict în format electronic, către slowstar@ppt.rs sau pressoffice@zepteritaly.com, prin wetransfer sau orice alt sistem de transfer de date. Detalii suplimentare și condiții de participare găsiți pe pagina concursului.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *