File de biban cu legume

Peștele este foarte sănătos, deoarece este foarte bogat în acizi grași Omega 3. Tocmai din acest motiv este recomandat să consumăm pește de două ori pe săptămână.

Mai jos vă împărtășim o rețetă pe care suntem siguri că o veți adora!

 Video aici

INGREDIENTE pentru 4 porții:

·     4x200g file de biban

·     100g baby spanac

·     300g broccoli

·     300g conopidă

·     Roșii cherry

·     Piper roșu

·     Ierburi aromate proaspete, după preferință

·     50ml ulei de măsline

·     1 lingură semințe de rodie

 

MOD DE PREPARARE:

·     Începeți prin a pregăti sosul pesto: în recipientul mixSy adăugați piperul roșu, ierburile aromate și ulei de măsline.

·     Așezați fileurile de biban pe tocătorul Felix. Presărați-le cu piper, adăugați spanacul și rulați-le.

·     Așezați restul legumelor (roșiile, broccoli și conopida) și fileurile de biban umplute în Vasul Masterpiece Grill (Z-V3025Z), fără să adăugați ulei și apă. Acoperiți vasul cu capacul cu termocontrol și porniți sursa de căldură la temperatură medie (dacă aveți plită cu inducție, la 160° C), după care scădeți temperatura pentru încă 10 minute (90°C).

·     Turnați sosul pesto deasupra preparatului și serviți în minunatele vase de porțelan Rio Black, adăugând deasupra puțin ulei de măsline și semințele de rodie.

 

Bon Appétit!

Chef Petra Gerić

 

 

 

 

Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *