De ce vasele Zepter sunt o economie pe termen lung?

De multe ori primim întrebarea „De ce vasele voastre sunt atât de scumpe?”, iar răspunsul este transparent și concret, bazat pe cifre și calcule exacte. Iată de ce un vas Zepter cumpărat astăzi este cea mai sigură investiție pe care o poți face pentru sănătatea și buzunarul tău.

Calitatea vieții noastre depinde în mod direct și de calitatea lucrurilor cu care ne înconjurăm, iar asta înseamnă inclusiv materialele din care sunt făcute efectiv acestea.

Ai observat că nu vorbim niciodată despre vasele Zepter în termeni de „oale, cratițe, tigăi”, și asta dintr-un motiv foarte simplu: nu sunt simple oale, cratițe și tigăi, ci au fost gândite diferit de tot ce există pe piață. De la materialul din care sunt produse și până la principiile de funcționare, sunt unice pe categoria lor și tocmai acest lucru ne ajută să-ți oferim garanția că le vei putea lăsa generațiilor viitoare.

De ce sunt vasele Zepter mai scumpe?

Cu un singur vas Zepter îți acoperi peste jumătate din nevoile unei bucătării obișnuite, pentru următorii 20 sau 30 de ani, înlocuind o sumedenie de oale, cratițe sau tigăi clasice. Aceasta nu e o promisiune de marketing frumos-împachetată, e un fapt dovedit. Dar nu-ți putem simplifica viața fără să investim constant în tehnologie și materii prime de top.

Fiecare vas Zepter e făcut dintr-un aliaj metalic cu 50% mai scump și mai rezistent decât oțelul inoxidabil, complet antialergic și neutru. Este același folosit pentru ceasurile Apple, instrumentarul chirurgical și implanturile dentare. Toate vasele sunt realizate integral în Italia, în fabrica Zepter de lângă Milano.

Cum se traduc toate astea în economii pentru tine?

  1. BANI

CÂT TE COSTĂ PRODUSUL EFECTIV

Să spunem că ai în casă o tigaie ceramică simplă, pe care ai plătit echivalentul a 29 de euro. O sumă relativ mică, dar care nu asigură o durabilitate foarte mare a produsului. De cele mai multe ori asemenea tigăi ajung să fie înlocuite cam de două ori pe an (practic plătești în total 58 de euro anual), pentru că uzura este foarte vizibilă și devin imposibil de folosit.

Asta înseamnă că în 5 ani vei ajunge să cheltuiești 290 de euro pe tigăi ceramice, fără să rămâi concret cu ceva în dulap. Vei fi nevoit să cauți mereu o nouă tigaie, un nou vas mai bun, o altă cratiță care să înlocuiască ceva ce nu îți mai e bun. Dacă ne gândim la 30 de ani de gătit, ajungem la sume fantastice, de 1.790 de euro. Privește-ți tigaia de acasă. Crezi că face atâția bani?

Pe de altă parte, un vas Zepter de 2 litri (cel din imaginea din stânga) te costă 284 de euro. Garanția lui este de 30 de ani minimum, ceea ce înseamnă că îl cumperi o singură dată și îl ai pe viață. Nu costă 1.790 de euro, cât ar însemna toate tigăile de care o să ai nevoie în 30 de ani, ci 284. Un singur preț, o singură plată, o investiție pe care o faci o dată în viață.

Economisești 1456 de euro, o sumă la care cu siguranță nu te gândești acum, dar pe care vei ajunge inevitabil s-o plătești dacă ai de gând să continui cu același tip de tigăi și oale pe care le ai acum acasă. Mai pare atât de scump un vas Zepter?

CÂT TE COSTĂ ACUM TOATE LUCRURILE DE CARE NU VEI MAI AVEA NEVOIE?

La un calcul rapid, într-un an vei avea cheltuieli standard de 3.590 de euro (300 de euro pe lună), cu următoarele: energie folosită pentru a găti, vitamine și suplimente alimentare, hrană (carne și legume), condimente care să dea gust mâncării, ulei și alte produse complementare.

Ne-am bazat calculele pe o familie cu patru membri, iar acestea au fost rezultatele, negru pe alb. În 30 de ani înseamnă 107.700 de euro, dar sună înspăimântător de mult, așa că ne întoarcem la cifrele anuale.

Dacă investești 1.000 de euro în vase Zepter cu care să gătești pentru familia cu 4 membri, aceleași calcule vor arăta cam așa: 1.940 de euro pe an, adică 162 de euro pe lună. La jumătate față de situația de mai sus, și asta din motive foarte clare: nu mai ai nevoie de suplimente de vitamine, condimente, sare, ulei și alți adjuvanți de gust, fiindcă sistemul Zepter păstrează vitaminele intacte și nu necesită niciun fel de produs complementar la gătit. Doar alimentul în sine, gătit la temperatura potrivită.

Despre energie nu mai vorbim, cheltuiala scade – dovedit – de la 302 euro lunar la 91 de euro, fiindcă e suficient un ochi de aragaz pentru a găti, cu vasele suprapuse, mai multe feluri diferite de mâncare.

  1. SPAȚIU 

Poți depozita vasele unul peste celălalt, la fel ca atunci când folosești „sistemul” pe ochiul de aragaz. Astfel, tot ceea ce aveai până acum în bucătărie în multiple dulapuri și rafturi ajunge să ocupe spațiul aferent unui singur vas.

3. TIMP

Gândește-te că, pe un singur ochi de aragaz, poți găti simultan mai multe feluri de mâncare, ceea ce înseamnă timp salvat. Nu mai trebuie să urmărești mai multe oale simultan, să fii mereu cu un ochi la aragaz să nu dea ceva în foc sau să te gândești cât mai durează fiecare fel de mâncare din fiecare cratiță sau tigaie clasică.

Nu în ultimul rând, câștigi sănătate și economisești banii pe care altminteri ai ajunge să-i dai mult mai des pe medicamente și pe remedii menite să repare dezechilibrele din corpul tău. Produsele Zepter sunt gândite complex, pe baza unor tehnologii elaborate, pentru a asigura cu brio unele dintre cele mai simple și firești lucruri de care ai nevoie în viața ta. Sănătate. Wellness. Energie. Vitalitate. Încearcă azi, unul dintre consultanții noștri te așteaptă oricând pentru a dezvolta aceste calcule și a discuta pe marginea lor.

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *