Tuttoluxo: cum faci să ai cea mai curată casă din lume

 

Dacă povestești cuiva că sâmbătă ai curățat și dezinfectat mai întâi cada și chiuveta din baie cu aspiratorul, apoi ai făcut lună aragazul și ai spălat geamurile tot cu aspiratorul, iar la final ai călcat niște tricouri și cămăși de asemenea cu aspiratorul, s-ar putea să te privească foarte ciudat și să se dea puțin mai la o parte, așa cum faci când ai de-a face cu persoanele cu comportament bizar.

Oricât ar părea de incredibil, sistemul de curățare Tuttoluxo 6SB, semnat Zepter, face toate aceste lucruri, dar e capabil și de alte performanțe waw, deși la prima vedere pare un aspirator obișnuit.

Dar nu o să-l mai numim „aspirator” mai departe în povestea noastră, pentru că nu ar fi potrivit. Este mult, mult mai complex decât un astfel de aparat clasic, destinat curățeniei în casă.

Tuttoluxo folosește doar apă
Știi momentul acela când sacul de hârtie al aspiratorului e plin la maximum și îți dai seama că ai uitat să cumperi unii noi? Sau când scoți sacul din aspiratorul clasic și răspândești praf prin casă?

Sacul de hârtie este, într-adevăr un sistem primitiv. Tuttoluxo te scapă de astfel de bătăi de cap pentru că filtrează ce aspiră într-un rezervor cu apă. Pe care îl golești la finalul curățeniei, îl clătești puțin și, gata, ai terminat.

Sistemul de filtrare cu apă Zepter este sofisticat, astfel că nicio particulă aspirată  nu scapă înapoi în casă.

Abur pentru o curățenie perfectă
De câte ori nu ți s-au înroșit ochii și te-ai înecat cu mirosul greu al clorului și al altor produse corozive de curățenie, care, pe deasupra, distrug în timp suprafețele?

Ecologic și eficient, Tuttoluxo folosește doar abur. Nu mai ai nevoie de niciun fel de detergent sau produs de curățat. Avantajul aburului? La 150 de grade temperatură, dezinfectează, sterilizează, omoară acarienii și curăță orice fel de murdărie. Dar vom reveni la acest subiect, pentru că e important.

Șase sarcini de care Tuttoluxo se achită profesionist. Să le luăm pe rând:

 1. Aspirare uscată și umedă cu filtru de apă
  Datorită sistemului inteligent de filtrare (Sistemul Spray), nicio particulă aspirată nu revine în aer, așa cum se mai întâmplă la aspiratoarele obișnuite. Toată murdăria este oprită în rezervorul cu apă. Tuttoluxo nu doar aspiră praful, acarienii și părul de animale, dar simultan purifică aerul pe care în respirăm în locuință. Lichide, gen cafea sau apă, vărsate pe podea? Nicio problemă, sistemul Zepter le aspiră rapid.
 2. Curățare cu abur și dezinfectare
  O simplă acționare a unui buton și Tuttoloxo produce abur în cantitatea potrivită unei curățenii impecabile. Aburul sterilizează, distrugând germeni și acarienii. Pulverizează și murdăria greu de înlăturat, de pildă grăsimea, fără a mai folosi vreun produs toxic de curățare.
 3. Curățare cu abur și aspirare simultan. Jeturile de abur la 150 de grade intră în profunzime în covoare, saltele sau canapele. Simultan, Tuttoluxo aspiră murdăria eliberată sub acțiunea aburului. Rezultatul: o casă desăvârșit de curată, cu aer proaspăt.
 4. Un fier de călcat livrat odată cu sistemul Zepter se cuplează la aspirator, de unde preia aburul la presiune constantă. Netezești hainele (ba chiar și draperiile), pentru că fierul de călcat Tottoluxo poate fi folosit și pe verticală (haine prinse pe umeraș), dar și clasic, orizontal, pe masa de călcat. Din nou economii de timp și bani: o haină purtată o singură dată poate fi împrospătată de abur.
 5. Curăță aerul și este specialist în aromoterapie
  Datorită înaltei tehnologii și patentelor, sistemul Tuttoluxo reține 100% din particule. Aerul eliberat este pur și, la dorință, poate deveni chiar terapeutic. Câteva picături de Aroma Lichid Zepter Cosmetics adăugate în rezervorul de apă curată îți schimbă starea de spirit.
 6. Umidificator de aer
  Aerul uscat din încăperi nu ne permite să respirăm confortabil. După ce a lăsat în urmă o curățenie impecabilă, așezat cuminte într-un colț, sistemul Tuttoluxo umidifică aerul la dorință.

Despre Tuttoluxo – puternic și silențios – s-ar putea scrie o carte, atât de multe lucruri știe să facă cu mulțimea de accesorii cu care vine, inclusiv să spele geamuri și să pătrundă în zonele greu accesibile, lucru imposibil pentru aspiratoarele clasice.

Este, fără îndoială, cel mai avansat și performant sistem de curățenie casnică de pe piață. Nu numai că ne apără sănătatea (prin sterilizarea suprafețelor și prin avantajul că nu mai folosim substanțe toxice de curățat), dar ne aduce acel confort inegalabil dat de o casă impecabilă.

Un consultant Zepter va fi imediat la dispoziția ta cu detalii de achiziție, de îndată ce îl contactezi și soliciți o prezentare.

Apropo, știi câte particule conține un fir de praf din casa ta? Peste 700 de milioane, inclusiv un număr impresionat de acarieni.

Meditează la asta!

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *