Cum economisești concret bani, cu produsele Zepter?

„Suntem prea săraci ca să cumpărăm ieftin”. E o sintagmă pe care o știm cu toții, dar rareori ne-am gândit cu adevărat ce înseamnă: faptul că, pe termen lung, un singur obiect de calitate bună e mult mai economicos pentru buzunar decât mai multe obiecte de calitate slabă. În cele ce urmează, îți dovedim negru pe alb că la Zepter lucrurile stau exact așa. 

Trăim într-o lume în care toate companiile se străduiesc din răsputeri să reducă drastic costurile și să facă totul mai eficient, în sensul de rapid, ieftin, convenabil pentru bugetul propriu. Dacă te afli pe această pagină și ai explorat măcar un pic platforma WAW, știi deja că Zepter n-a fost niciodată despre asta.

Pentru noi, o afacere bună este una durabilă, iar asta înseamnă să vindem produse care să arate și să funcționeze la fel de bine peste 20 sau 30 de ani de acum încolo. În ziua de azi e greu să vorbim chiar și despre o rochie cu certitudinea că peste 20 de ani va mai fi în stare bună, însă cu Zepter asta e o garanție pe care ne-am asumat-o din start pentru fiecare produs. De 30 de ani încoace ne ținem de cuvânt, iar toți cei care au cumpărat de la noi știu asta.

Da, suntem mai scumpi. De ce?

E o realitate care ține de matematica durabilitatății de mai sus, dar tot din ea vin și economiile concrete pentru tine. Avem costuri mai mari legate de materiale, cercetare și tehnologie, dar de ele ține calitatea superioară a produselor și, automat, garanția pe care o putem oferi pentru fiecare produs în parte. Am povestit mai multe despre asta aici.

Fiecare obiect Zepter este realizat în țara cu cele mai înalte competențe pentru categoria respectivă de produse. Vasele și aparatura VacSy sunt realizate integral în Italia, în fabrica Zepter de lângă Milano. Tehnologia Bioptron vine din fabrica Zepter din Elveția, unde a fost patentată încă din 1988. Porțelanurile, tacâmurile și cuțitele noastre profesionale sunt manufacturate în Germania, iar produsele cosmetice vin tot din Elveția. Suntem mândri să fim „made in Europe” și tocmai de aici vine și siguranța cu care îți promitem că produsele noastre sunt investiții pe care le vei amortiza rapid.

Și totuși… cum economisești bani, plătind mai mult?

Da, știm că te întrebi acest lucru, iar răspunsurile sunt cât se poate de concrete. Vorbim despre durabilitate și economie în termeni preciși, cu cifre și calcule pe care le-am făcut tocmai pentru ca totul să fie transparent. Vom încerca să prezentăm, pe rând, economiile pe care le poți face cu fiecare produs în parte, fiindcă sunt ușor de întocmit și de înțeles.

Spre exemplu, gândește-te la câtă apă cumperi într-un an, câte sticle de plastic arunci și cât de anevoios este să cari, săptămânal, baxuri de apă îmbuteliată. Cheltuielile nu sunt doar financiare, ci implică și timp, energie pierdută și stres. Cu AqueenaPro, îți calculăm cum un singur litru de apă îmbuteliată te costă, pe termen lung, de 50 de de ori mai mult decât un litru de apă purificată.

Cu Vacsy nu mai risipești alimentele și le păstrezi mai mult timp în stare bună, în condițiile în care anual în România se aruncă o treime din mâncarea achiziționată, adică 2,2 tone de alimente pe an. Cât despre vasele Zepter, acolo beneficiile merg de la faptul că nu mai ai nevoie de alte vase (pornind chiar și de la un singur vas Zepter poți face cam tot ce ai nevoie într-o bucătărie) până la economii de energie și economii de la ulei, sare și condimente de care nu mai ai nevoie fiindcă vasele păstrează gustul mâncărurilor.

Dar, ca să trecem la lucruri concrete, îți exemplificăm pe rând, pe fiecare categorie de produse:

De ce vasele Zepter sunt o economie pe termen lung?

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *