Cotlete de miel

Surprindeți-i pe cei dragi îmbogățind masa de Anul Nou din acest an cu o rețetă delicioasă de cotlete de miel. Ca de obicei, Zepter se gândește la sănătatea dumneavoastră și dorește să vă prezinte o rețetă preparată într-un mod sănătos. Promitem că veți simți gustul adevărat al mielului, care vă va desfăta simțurile.

Ingrediente (4 porții):

  • 6 morcovi
  • O mână de rozmarin și cimbru
  • 4 cepe
  • 2 kg de cotlete de miel
  • 6 cartofi
  • 200 g de dovleac
  • 200 g roșii cherry
  • Piper măcinat, după gust
  • Fenicul uscat
  • 400 ml de vin alb

MOD DE PREPARARE

Vas Z-2850B

Așezați cotletele de miel în vasul rece peste care presărați rozmarinul și cimbrul. Adăugați piperul, feniculul și legumele (un amestec de cartofi, roșii cherry, dovleac, morcovi și cepe curățate și tocate în prealabil) și turnați vinul alb. Acoperiți vasul cu capacul cu termocontrol și așezați-l pe sursa de căldură: aragaz (foc mediu) sau plită cu inducție la temperatură medie (160°C) timp de 10 minute. Reduceți flacăra la minim sau în cazul plitei la temperatura de 90°C și lăsați cotletele să se gătească lent, la temperatură scăzută, timp de 1 oră.

Video rețetă aici:

http://wawromania.ro/video-reteta-cotlete-de-miel/

Bucurăți-vă de sezonul sărbătorilor, răsfățându-vă simțurile cu o nouă experiență culinară!

Bon appétit!

Follow:
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *